• Welcome to Radiocool forumas apie skaitmeninę antžeminę televiziją (DVB-T) ir ne tik.

Galos priedelis Plius

Pradėjo _Beach_, 2009-10-20 09:52:26

« ankstesnis - sekantis »

_Beach_

Sveiki, pas mane visad buvo problema su TV, paskui kazkada pries kelis metus isbandziau skaitmenine Gala ir mane jinai tikrai tenkino, viskas super. Dabar pastarosiomis dienomis domejausi nauju priedeliu Plius. Ten Gala jam siuo metu skelbia akcija nebloga pusei metu nemokamai, bet as ne apie tai. Tiesiog noriu atsinaujinti ir mane labai domina tos visos isvardintos funkcijos: vaizdo irasymas, atsukimas ir sustabdymas realiu laiku, stereo garsas. Tik norejau suzinoti kokios talpos yra HDD, nes niekur nesugebejau rasti sito dalyko. Gal kas esate isigyje jau? kaip jums tas priedelis bendrai - patenkinti?  :)

_Beach_

Nagi niekas nesidomejote Galos siuo priedeliu, kad nezinote?  ??? Keista, o skaitosi skatmenines technikos forumas...  :P

Darius

Mes nemokamai žiūrim skaitmeninę :)
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

batmanas

Man atrodo, pas jį talpa 160 GB. Priedėlio nemačiau, bet manau, bus normalios kokybės (nežinau, kas jame gali būti blogai).
O šiaip iš tavo šnekos matosi, kad nori ir tikriausiai nusipirksi tą priedėlį. Tai siūlau, nesilaužyt, o greičiau pasiimt tą daiktą ir pačiam savo įspūdžiais pasidalint.

Nors aš asmeniškai nepirkčiau, nes man tiesiog nereikia jokių papildomų funkcijų. Išvis žiūriu tik nemokamą skaitmeninę TV. :D
Tai dar prieš pirkdamas gali pagalvot, ar tau irgi tikrai tų funkcijų reikia? Jei reikia, tai ir pirk.

O šiaip kiek kainuoja? :D

nieko_nera

labai tiketina kad tas vidinis hdd bus encryptintas, todel negalesi perkopijuoti irasu i kompa

_Beach_

Siaip man ir nereikia perkelineti i kompa nieko :) aciu uz siek tiek info..jau turetu ant dienu atvesti man Gala. Kadangi as buvau jau ju kliente, tai man Plius priedelis nemokamai visiems pirmiems metams neblogai sakyciau  :) o del tu gb tai dar iki galo ir neisiaiskinau, nes kai suzinojau, kad akcija vyksta iki 31 spalio tik, tai nulekiau ir per daug neklausinejau ju...bet kiek skaiciau forumuose tai raso kiti, kad 250 gb, nors kazkaip abejoniu kelia  :) na bet tuoj savo kailiu isitikinsiu kas cia per daiktas

_Beach_

Nu ka pasijungiau susitvarkiau ir zinokit man patinka. Super dalykai tie sustabdymai ir atsukimai, o dar ir isirasyt gali  :) aisku gal po kurio laiko nusibos, bet siuo metu tai super naudingas zaisliukas  :) tiesa kaip cia kazkas minejo kazko neina irasytos medziagos perkelti i PC, tai ka HDD priedelio yra apsaugotas?