• Welcome to Radiocool forumas apie skaitmeninę antžeminę televiziją (DVB-T) ir ne tik.

Naujienos:

Sukurta nauja forumo kategorija ,,Internetinė TV" ji matoma tik registruotiems nariams.

Main Menu

AverTV 6.0 yra garsas, vaizdo nėra

Pradėjo Eras, 2009-02-26 09:47:30

« ankstesnis - sekantis »

Eras

Suinstaliavau visus imanomus kodekus, tada suinstaliavau AverTV 6.0 su draiveriais, ijungus programa ir suradus kanalus yra tik garsas, nera vaizdo, gal kas išsprendė ta problemą? Man atrodo susijas su video rendering ir kad vaizdo plokštė ATI?
p.s. Altdbv rodo , kaip ir dream dbv :)

Darius

O tau DVB-T įrašus žiūrint vaizdas yra ? Čia tas klausimas galioja žiūrint per grotuvus neturinčius savų kodekų, kaip WMP, MPC... 
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Eras

as tuo paciu Avertv softu irasiau tik garsa (nes vaizdas nesimato) :) paskui ijungiau paziureti irasyta faila, pasirodo ir vaizdas yra iraso gerai.. kur db beda?

Darius

Bandei iš gamintojo naujausią versiją siųstis ? O ta programa jaučiu daug nustatymų neturi, neina kodekų pasirinkti?

Eras

jo, naujausia is svetaines :) ne co decu negalima pasirinkti :) bandziau naujesniame kompe su vista ir ati, veikia :) gal kad pas mane AGP portas :) bandziau us tuo paciu avermedia atidaryti ta faila, bet nerode :)

Darius

Gal kompe su Vista yra Power DVD ?

Eras

ten nera :) o pas mane viskas sudeta :) bet nerodo ::)

Soliaris

AlmiUxXx

Galima ir AverTV 3D parsisiust, nes ten viskas praktiskai taip pat tik aisku 3D palaikymas yra TimeShift ant skaitmenos atsirado galu gale ir dar visokiu smulkiu patobulinimu dadeta :)