• Welcome to Radiocool forumas apie skaitmeninę antžeminę televiziją (DVB-T) ir ne tik.

Naujienos:

Sukurta nauja forumo kategorija ,,Internetinė TV" ji matoma tik registruotiems nariams.

Main Menu

klausytis radijos

Pradėjo lojus, 2010-04-11 20:58:43

« ankstesnis - sekantis »

lojus

Sveiki, gal kas patartų, ar eina per DVB-T imtuvą klausytis radijo stočių? Pas mane yra PCTV Hybrid Pro Stick (340e), ir šiaip naudoju AltDVB.

Soliaris

Pirmiausia, ar jis turi FM imtuvą? Jei ne, tai negirdėsi. Jei klausi apie skaitmeninį radiją (DAB), tai turi tavo imtuvas palaikyt tokią funkciją ir transliuojamas jis tik Vilniuje.

Darius

Tikiuosi susiprotės valstybė ir leis transliuoti skaitmeninį radiją per tuos pačius DVB-T siųstuvus. Kaip yra Anglijoje tam pačiam dažnyje ir tv ir radijas. DAB standartas stovi vietojeo, kaip prieš n metų paleido vieną siųstuvą taip vienas ir tebėra. Realiai matyt kol nebus reikalavimo iš ES išjungti analoginį radiją, normalaus skaitmeninio (apart per internetą) neturėsime.
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

lojus

rašo kad yra FM imtuvas, tik aš nemoku jo pasijungti. O čia apie jį daugiau info http://www.pctvsystems.com/Products/ProductsEuropeAsia/Hybridproducts/PCTVHybridProStick/tabid/182/language/en-GB/Default.aspx

Jei kas galit padėkit ;)

RolF2

su altdvb nepavyks - jei nori klausytis fm , naudok gamintojo softa ...

Soliaris

Dar tinka TotalMedia 3.5. Man tai nepatiko, nes gavosi lyg aidas. Bet pas tave gal bus gerai. O geriausia naudot gamyklinį softą.

AlmiUxXx

Be gamyklinio softo dar Windows Media center tvarkosi gerai su FM radiju