• Welcome to Radiocool forumas apie skaitmeninę antžeminę televiziją (DVB-T) ir ne tik.

Skaitmeninės antžeminės tv Antenos problema?

Pradėjo Solidus, 2009-11-02 14:47:28

« ankstesnis - sekantis »

Darius

Nebėra ką kaltinti :) Antena jei bloga butų tai nerodytų tų analognių kanalų kurių dažniai dideli ir televizorius. Bet to tau ir analoginis PC tiuneris ne visus kanalus rodo. Šiaip gali pamėgintii pajungti tv vietoje PC ir pažiūrėti ar kitaip kanalus rodo nei įprastoje vietoje. Nereiks tiek daug laidų junginėti kaip perkėlus PC.
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Solidus

Aš db išvis manau gal reikia pajungt tą kabelį per kurį žiūriu TV ir matau visus aukščiau vardintus kanalus puikiai? nes niekada nesu bandęs kitos antenos, kai gavau analoginį tiunerį, aš į jį kišau taip pat jau paruoštą ir niekur netestuotą laidą ateinantį nuo skirstytuvo.
Bet vėlgi kas laiduo gali būti blogai jei jis rodo lnk ir tv3? Negi jis sugedęs tipo "biški"? Aš isivaizduoju kad laidas arba veikia arba neveikia

Solidus

Viskas vyrai :) dėkui už sugaištą laiką, pasirodo problema buvo arba konkrečiai mano laide arba skirstytuve, nes pajungus kitą laidą pradėjau matyt ir analoginius kanalus ir visus 14 skaitmeninių 100% kokybe :)

Darius

Citata iš: bagiz Įrašytas 2009-11-04 19:30:46
Viskas vyrai :) dėkui už sugaištą laiką, pasirodo problema buvo arba konkrečiai mano laide arba skirstytuve, nes pajungus kitą laidą pradėjau matyt ir analoginius kanalus ir visus 14 skaitmeninių 100% kokybe :)
Smagu, kad susitvarei :) Nesi kabelinės seniau turėjęs? Nes ten kaip tik statomi filtrai ir filtruojamas aukštas dažnis su kanalais iš brangesnio paketo. Gal sakau, koks filtras daliklyje liko.
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Solidus

Nea, nei kabelinio interneto, nei kabelinės tv nesu turėjęs :) ryt būsiu mieste prigriebsiu naują TV šakotuvą su 4 ar 5 portais (senai pirkau nebežinau kokie yra) tada žiūrėsim kaip bus :)