• Welcome to Radiocool forumas apie skaitmeninę antžeminę televiziją (DVB-T) ir ne tik.

KWORLD U325 feat SPORT1

Pradėjo zanusi, 2009-02-06 19:37:39

« ankstesnis - sekantis »

zanusi

Niekaip nepaleidziam SPORT 1 per KWORLD kad  veikltu su garsu, vaizdas yra, garso NE.
Kiek teko susidurt tai AUDIO PID pakeiti per +1 nuo video PID ir atsiranda garsas, bet su SPORT1 tai neveikia. VIDEO PID 530, gal kas zinot koks AUDIO PID. Provideris NST, tai speju pas ji savos metodikos.lauksiu info, tnx

Darius

Tikiuosi tiks, čia Kauno mieste.
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

nieko_nera

"biski" pavelavau (nepatebejau atsakymo  :o) bet kad jau padariau tai:

zanusi

dekui, pabandysiu.
tarp kitko Buvau parsiputes total media 3,5 (bandomoji versija) tai rodo super Ideale . vaizdas garsas ok, tik baigesi laikas ir paprase aktyvavimo kodo :-[,  ar yra budu apeiti sistema, neperkant tos programos. gal yra koks crack kodu generatorius

smilas

Citata iš: zanusi Įrašytas 2009-02-24 14:44:42
dekui, pabandysiu.
tarp kitko Buvau parsiputes total media 3,5 (bandomoji versija) tai rodo super Ideale . vaizdas garsas ok, tik baigesi laikas ir paprase aktyvavimo kodo :-[,  ar yra budu apeiti sistema, neperkant tos programos. gal yra koks crack kodu generatorius

naudok VLC man rodo, tik pasjungims durnokas arba kaip kas sako naudok ffdshow kodekus pats nebandziau, vieniems rodo kitiems ne