• Welcome to Radiocool forumas apie skaitmeninę antžeminę televiziją (DVB-T) ir ne tik.

Naujienos:

Sukurta nauja forumo kategorija ,,Internetinė TV" ji matoma tik registruotiems nariams.

Main Menu

SOS DEL KODEKU

Pradėjo trugdiz, 2008-11-04 09:30:58

« ankstesnis - sekantis »

trugdiz

gal galite padeti... susimeciau programa AltDVB, susiradau kanalus kurie nemokamai bet uzstrigau ties kodekais... niekaip nerandu kokie galetu tikti...  gal dar ir esu zalias toje srityje, bet tikiuosi pagelbesit man... 

kompo specifikacija:
Gamintojas    HP
PAGRINDINĖ ATMINTIS (MAKS)    4096 MB
TAKTINIS DAŽNIS    2.2 GHz
IŠPLĖTIMO PRIEVADAI    VGA-out
NIC INTEGRUOTAS    TAIP
OPERACINĖS SISTEMOS    Windows Vista Home Premium
VAIZDO PLOKŠTĖS ATMINTINĖ    512 MB
MAKS. REZOLIUCIJA    1440 x 900
KOLONĖLĖS    Altec Lansing
EKRANO TIPAS    High-Definition* HP BrightView
DISKINIO KAUPIKLIO VALDIKLIAI    Serial ATA
PROCESORIUS    AMD Turion X2 Ultra Dual-Core ZM-82
PCMCIA JUNGTYS    1 QTY Express card 34/54
EKRANAS    TFT WXGA+
RPM    5400 rpm
DISKINIS KAUPIKLIS (GB)    2 x 320 GB
FIREWIRE JUNGTYS    TAIP
PAGRINDINĖ ATMINTIS    4096 MB
VAIZDO PLOKŠTĖS ATMINTINĖ (MAKS)    1526 MB
TV IŠĖJIMO JUNGTYS    TAIP, S-VIDEO
VAIZDO PLOKŠTĖ    ATI Radeon™ HD 3450 [/b]

Darius

Pas mane taip.  Patarčiau pakeisti Video render į Overlay Mixer. Ir žiūrėk ar rodo.
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

trugdiz

pas mane ne tie nustatymai kadangi si pav nukopinau is straipsnio radiocool.lt ... nes neradau tu video ir audio kodeku tai imeciau tik kurioje vietoje nesusitvarkau ir prasau pagalbos...
bet pabandyziu ir tavo patarima ir parasysiu ar padejo...

Darius

Tai kodekus pirmą reikia įtraukti į programą. Įdėjau foto, kaip tą padaryti. Tik susiradęs kodeką paspausk ant jo dukart :)

trugdiz

tai suprantu kad reikia itraukti :) bet va kad ten kai paspaudi itraukti nera tokiu...  bandziau ir susiradau kodeku galybe... ir rinkiniu visokiu.. vistai specialu rinkini... ir forume radiocool.lt kur rekomendavo... bet ne visi po instaliavimo atsiranda tam meniu...

Darius

Jei esi įdiegęs  K-Lite  kodekų paką pabandyk Video Decoder pasirinkti ffdshow video decoder ,o garsą kaip pas mane AC3 filter. Tik nustatymuose All programs ==> Klite codec pack ==> configuration == AC3 filer  kortelėje System įjunk  MPEG audio palaikymą.

trugdiz

k-lite turiu .. vakar kaip tik parsisiunciau... pameginsiu ...aciu

batmanas

Susirask forume atsisiuntimų skyriuj AltDVB Star Edition. Su juo kartu instaliuos Cyberlink codec'ą. O tą Star Edition, jei nepatiks, gali net ištrint. :)

trugdiz

Dariau nei tavo nei vienas neveikia pasiulytas variantas nei batmano... :(
meginau ir k-light kodekais ir start edition susimeciau.. ir nieko... tik va klausimas... toks... bandau skanuoti per nauja kanalus ir nieko neberanda...

trugdiz

ir ismeta tokia lentele "Invalid Floating pont operation"

trugdiz

gal kas zino kodel ismeta toki uzrasa?

Soliaris

Pabandyk parsisiųsti Cyberlink PowerDVD Ultra 8 versiją. Tada filltruose susirask Cyberlinko kodekus ir turėtų rodyti. O koks imtuvas? Su gamykline nerodo?

trugdiz

imtuvas integruotas laptope cia.. ir gamykline antena dar prideta ....

trugdiz

Soliaris o kokius kodekus pasirinkti??/ gal gali tiksliau nurodyti kokius??? pagal ta lentele kur auksciau yra kas kurioje vietoje??? nes as jau beviltiskoje padetyje... :(

Soliaris

Tau tereikia Graph-DVB- H-264-Video decoder pasirinkti ArcSoft Video Decoder arba Cyberlink H264/AVC Decoder ir turėtų rodyti. Jei ne, tai nežinau tada. Matyt imtuvas tada bus netinkamas. Tiesa, Lietuvos Ryto TV arba Sport 1 man su AltDVB nerodo. Pakimba. Bet man neaktualu, nes pas mane Leatekas ir rodo viską su gamykline WinFastPWR2 programa. Kažkur čia forume dėl tų kanalų jau buvo rašyta. Pasiieškok.