• Welcome to Radiocool forumas apie skaitmeninę antžeminę televiziją (DVB-T) ir ne tik.

Naujienos:

Sukurta nauja forumo kategorija ,,Internetinė TV" ji matoma tik registruotiems nariams.

Main Menu

DVBViewer

Pradėjo gyvate151, 2008-03-10 13:21:36

« ankstesnis - sekantis »

gyvate151

Kaip su ja elgtis ir kaip per ja ziuret?

Aciu  :-*

Spakainz

Citata iš: gyvate151 Įrašytas 2008-03-10 13:21:36
Kaip su ja elgtis ir kaip per ja ziuret?

Aciu  :-*
:)

Milvis

1. Idiegiam DVBViewer, paleidziam
2. settings-options-hardware paspaudziam scan devices ir pasirenkam is saraso BDA tv tuner OK.

3. channel-channelist-channel editor-scan-scan range

4. settings-options-directX ir nustatymai tokie:

gyvate151

nu viska padarau. ir kaip toliau padaryt kad rodytu per ji?

Milvis

Nepamenu ar reik perkraut programa, bet siaip tai turi rodyt po nustatymu issaugojimo. channel-channellist galima pasirinkt kanalus

gyvate151

Saunuoliai! Viska dabar suprantu! Viskas puiku, tik dabar geresne kokia antena reik nusipirkt ir bus viskas perfect!

AČIŪ  ;)

Soliaris

O man DVBViewer niekaip neranda nekoduojamų lietuviškų kanalų. Gyvenu Šiauliuose. Paleidus kanalų skenavimą, man suranda NST ir MTV, bet tais tinklais transliuojami tik koduojami kanalai, o lietuviškų neranda. Pas mane imtuvas Leadtek WinFast DTV2000 H. Pats imtuvas kanalus (ir lietuviškus) randa, bet nėra vaizdo. Turiu įsidėjęs HDpack 1.0 ir Cyberlink PowerDVD Deluxe 7.0.2211

Soliaris

Tai niekas patarimų neturit? AltDVB Vistoje neveikia.

Arrturas

Citata iš: Soliaris Įrašytas 2008-03-26 18:11:29
Tai niekas patarimų neturit? AltDVB Vistoje neveikia.
Viskas išaiškinta kaip ką nustatinėt, jei neveikia galbūt operacinė sistema gali būt dėl to kalta. Man panašiai buvo su AltDvb, niekaip nepaleidau, nors atrodo viska išbandžiau. Po to paėmiau ir persirašiau winxp, pilna versija, be jokių nlite apkarpymų ir viskas paprastu paprasčiausiai pagal šiame forume išvardintus nustatymus ir patarimus veikė kuo puikiausiai. Dar vienas variantas gali būti, kad instaliavai per daug visokiu Cyberlink ir tt. Pabandyk ištrint viską švariai ir po to instaliuok tik vieną kurį nors, pvz kad ir tą patį cyberlink arba ka kitka. Jei nepadės, bandyk ieškot kito kompo kur Vista tupi, jei ten neveiks, reiškia Vista neperekšlė :D nemaža dalis programų, driverių ir t.t.  jai kol kas netinka... taip pat bandyt žaist nustatymuose su tais kodekais ir panašiai, gal ką praleidai. Daugiau nežinau ką patart.

Pranzo

Klausykit kaip idiegti Cyberlink PowerDVD Deluxe? nes man artsiunte ta Cyberlink'a, bet ten pilna rar'u ir nezinau ka ten kur reikia instaliuot... bl jau nervai nebelaiko... visiems cia gaunas, o man nifiga... :( HELP zmones!!!

Dogg

Citata iš: Milvis Įrašytas 2008-03-10 19:11:35
1. Idiegiam DVBViewer, paleidziam
2. settings-options-hardware paspaudziam scan devices ir pasirenkam is saraso BDA tv tuner OK.

3. channel-channelist-channel editor-scan-scan range

4. settings-options-directX ir nustatymai tokie:

sveiki,
labai daug narsiau internete, forumus varciau.
taigi, esu nusipirkes hp dv5 1130- en su vidiniu tv imtuvu, priede antena. tipo galima ziureti dvb-t.
paskaites, kad reikalinga programa ziurejimui:
atsisiunciau programa DVBviewer is vieno forumo dalyvio duoto linko. taip pat atsisiunciau kodekus:
HD pack 1.0 sudaro:
ArcSoft H.264 Decoder v2.21.31.21
CyberLink H.264 Decoder v2.1.0.1310
Elecard/MC/Sonic H.264 Decoder v3.0.7299
InterVideo Mpeg/AC3 Decoder v8.0.6.109
AC3 Filter 1.46
Moonlight H.264/Mpeg2 Demux 3.1.200
Required files (GRF, reg...) is cia: http://forum.radiocool.lt/b15/geresnisnaujasnis-h264-kodekas/

padekit del DVBviewer nustatymu, nes Milvio pateiktame pvz nieko nerodo.
aciu.

Soliaris

O kuriems galams tų kodekų tiek prigrūdai? Užtenka K-Lite Codecs Pack ir Cyberlink PowerDVD 8. Viskas, sočiai per akis tų kodekų. O pradžiai į VLC  suveskit šiuos dažnius: http://www.skaitmenine.lt/lt/skaitmenine_tv_lietuvoje/antzemine_dvb_t.html

Jei su VLC nerodys, tai kitų programų ir neieškokit..