• Welcome to Radiocool forumas apie skaitmeninę antžeminę televiziją (DVB-T) ir ne tik.

Naujienos:

Sukurta nauja forumo kategorija ,,Internetinė TV" ji matoma tik registruotiems nariams.

Main Menu

padekit issirinkti

Pradėjo geduxk, 2008-03-10 09:59:06

« ankstesnis - sekantis »

geduxk

Sveiki stai dedu mepa kur givenu

klausimas ar aplamai man skaitmenine rodis stai kilometrai iki miestu tiesiu spinduliu

Kaunas 68KM
Siauliai  54 KM
Panevezys 45 KM

kitas kalusimas ar rodis su sia antena lenkiska berods ji yra su stiprintuvu  zemaiu esanti nekreipkit demesio ten interneto :)

tai va ir jai tinka si antena ko man reiktu kad issakoti laida i telika ir i pc kad namiskiai ziuretu analogine per tv o as skaitmenka na ir koki aiku tiuneri rekomenduotumet i pc isidet kad paveztu sita visa reikala

samis

http://www.rrt.lt/go.php/lit/TEO_LT_I_tinklas/1124#TEOtinklas1
Logoperiodine UHF diapazonui su integruotu stiprintuvu -90km atstumu is Juragiu veikia ir "nekvadratuoja"-signalo kokybes skale~80-90%pagal Technisato skale . Pas mane tokios pat akėčios be problemų ima 70 km atstumu. Signalas pagal kanalus nuo 40 iki 85% be kvadratavimo.

geduxk

tai kaip supratau tos akecios traukx kaip reikaliukas :D ir tiuneri bet kox tix tam reikaliui tik koki ce pasemus kad problemu nebutu su tasi kodekais ir pan :) o tas sakotuvas tix kur kabeliniu tiekejai naudoja? kad padalinti i tv ir i pc ant stiprintuvo angalio siek tiek laido su fiske dedu sakotuva ladas i pc ir laidas i tv  manau taip galima :)

Milvis

Jei gerai rodo analogine tai ir skaitmenine rodys, tik tiek kad per tuos sakotuvus signalo kokybe krenta (as pasijungiau ant kitos antenos, nes man sakotuvas visai kokybe numusa). O del tiunerio tai forume pasiskaites turetum manau issirinkt sau tinkama :)

EV1L

Milvis, kuo pasireiske tau tas kokybes nukritimas per sakotuva?

Milvis

Bandziau as jungt sakotuva, tai ziurint per altdvb Q nukrito nuo 95% iki 20-30%, vaizdas eme strigt, beveik neimanoma ziuret. Siaip ant tu sakotuvu buna parasyta kiek dB signalas susilpneja, o kadangi pas mane dabar pajungta lenkiska antena be stiprintuvo (su stirpintuvu kazkodel visai blogai rode tai atjungiau, siaip jauciu reiks nusipirkt nauja antena) tai tas keliais dB silpnesnis signalas man per prastas.

geduxk

is kazkur nugvelbiau 2-way spliter 5-2300MHz ce tox tinka sakoti ?

EV1L

skirtas SAT-TV  :) bet tiks, tik neaisku koks slopinimas

geduxk

tai dzin seniuose nusipirksiu tik imti kad kuo maziau dB butu

geduxk

ir kila kalusimas avermedia ar leddeko tiuneris leddeko amtau altdvb padaro gerai bet va kiek skitineju averis tipo orginalas softas naujas normaliai rodo jau ?

geduxk

dar pasiakitinejau rekomenduoja kad hdtv palaikitu nes ateiti pereiti gali dar tox suptilus kalusimas matisiu nemokamas o jai uzsimanysiu koduotu ka tada daryti? priedeliai telikam turi tas korteles o tvplokstem pc kaip ziuret kuoduotus kanalus