DVB-T

Autorius Tema: Showtime Baltic nekoduojamas?  (Skaityta 5230 kartus)

Neprisijungęs Soliaris

  • Sr. Member
  • ****
  • Įrašai: 288
  • Karma: +8/-15
    • Žiūrėti profilį
Showtime Baltic nekoduojamas?
« Įrašytas: 2010-09-28 17:03:54 »
Šiandien pastebėjau, kad rodo Šiauliuose Showtime Baltic. Šiaip jis, kiek žinau, koduotas. Gal čia tik laikinai jo nekoduoja?

Neprisijungęs Milvis

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 85
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Showtime Baltic nekoduojamas?
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2010-09-28 19:32:04 »
Kaune irgi rodo, kolkas

Neprisijungęs Remyga

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 36
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Showtime Baltic nekoduojamas?
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2010-09-28 20:53:23 »
Alytuj irgirodo,beje ir daugiau kanalu rodo
« Paskutinį kartą keitė: 2010-09-28 21:01:18 sukūrė Remyga »

Neprisijungęs Dratas

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 8
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
    • Mano namai :)
Re: Showtime Baltic nekoduojamas?
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2010-09-28 22:40:10 »
Kalvarijoje ir nekoduotas 658 dažniu rodo,kokie dar be kodavimo? :o


Mano blogas

Neprisijungęs Soliaris

  • Sr. Member
  • ****
  • Įrašai: 288
  • Karma: +8/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: Showtime Baltic nekoduojamas?
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2010-09-28 23:06:36 »
RTVi, RTL, RTR Planeta, Ren TV Baltia, CNN, Balticum Auksinis

Neprisijungęs Remyga

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 36
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Showtime Baltic nekoduojamas?
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2010-09-29 18:17:56 »
RTVi, RTL, RTR Planeta, Ren TV Baltia, CNN, Balticum Auksinis
+ cartoon n,nba ,mtv  810 dazniu