• Welcome to Radiocool forumas apie skaitmeninę antžeminę televiziją (DVB-T) ir ne tik.

Naujienos:

Sukurta nauja forumo kategorija ,,Internetinė TV" ji matoma tik registruotiems nariams.

Main Menu

Kaune dingo signalas

Pradėjo dinux, 2010-03-25 23:38:17

« ankstesnis - sekantis »

dinux

Čia man vienam ar Kaune prieš ~10min dingo DVB-T signalas?
Įsijungus TV priedelis rašė, kad tokio/tokių kanalų nėra, perskenavus susigaudė iš naujo ir rodė puikiai, kol vaizdas pakibo. Dabar gi neranda nei vieno kanalo.

Darius

Bent dabar rodo viską kai įsijungiu.
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

dinux

:-\ tai tada pas mane kažkas darosi. Nors nieko nejudinau, antenos maitinimas veikia..
Reikės rytoj tikrinti.

Darius

Citata iš: dinux Įrašytas 2010-03-26 00:01:51
:-\ tai tada pas mane kažkas darosi. Nors nieko nejudinau, antenos maitinimas veikia..
Reikės rytoj tikrinti.
Nors tiesa rodė man altDVB signalą 802 MHz dažniu, o jau skenuojant tą dažnį rodydavo klaidą arba, kad signalo nėr. Dabar tam dažnyje signalo nerodo, tai arba AltDVB sukvailiojo, arba trumpam siųstuvas įjungtas buvo naujam dažnyje.
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

dinux

Ką tik praskenavau, jau rodo. Antenos, priedelio, TV nejudinau nei aparatų nei laidų. ???

Alice

Sveiki! O tai dažnai taip būna, kad nėra signalo.  :o Vakar pasijungėm priedėlį. Iš pradžių viską rodė puikiai, tačiau vakare pradėjo mirgėti vaizdas, kol galiausiai visai nebeliko signalo - nė vieno skaitmeninio kanalo nerodo...  ???

vartotojas

Niekada taip nebuna, visada rodo puikiai. Antena geresne nusipirkit !