Autorius Tema: technaxx dvb s4 problema,padekit,plizzz  (Skaityta 5082 kartus)

Neprisijungęs dunduke:)

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 2
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
technaxx dvb s4 problema,padekit,plizzz
« Įrašytas: 2010-12-17 12:48:55 »
nusipirkau usb 2.0 dvb-t stick technaxx dvb s4,suinstaliavau visas programas kur buvo kompakte,blaze dtv 6.0,skanuoja bet programu neranda.dabar esu uz plateliu,vieta labai auksta,nei miskai niekas neturetu trukdyt,nors namie vilniuje irgi nieko nerado.padekit,plizzz,esu komandiruotei ir labai noriu tv. :'(

Neprisijungęs batmanas

  • Patyręs dalyvis
  • ***
  • Įrašai: 156
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: technaxx dvb s4 problema,padekit,plizzz
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2010-12-17 16:17:24 »
Antena kokia?

Neprisijungęs dunduke:)

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 2
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: technaxx dvb s4 problema,padekit,plizzz
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2010-12-20 01:13:34 »
antena ta kuri komplekte buvo,bet bandziu prie jos laideli prisukt,kad nors ka pagautu,nei garso nei vaizdo... :'(

Neprisijungęs batmanas

  • Patyręs dalyvis
  • ***
  • Įrašai: 156
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: technaxx dvb s4 problema,padekit,plizzz
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2010-12-20 16:23:03 »
Jau atsibodo man visiems tą patį sakyti. Prisijunk normalią lauko anteną ir rodys.

Neprisijungęs arnaz777

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 2
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: technaxx dvb s4 problema,padekit,plizzz
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2011-02-26 12:44:43 »
nerodo man ir su ta lauko

Neprisijungęs Soliaris

  • Sr. Member
  • ****
  • Įrašai: 288
  • Karma: +8/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: technaxx dvb s4 problema,padekit,plizzz
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2011-02-27 00:32:11 »
Tai kad prisiperkat tų kinietiškų ir paskui jau sos. Jei pirkt, tai bent originalų.