• Welcome to Radiocool forumas apie skaitmeninę antžeminę televiziją (DVB-T) ir ne tik.

Naujienos:

Sukurta nauja forumo kategorija ,,Internetinė TV" ji matoma tik registruotiems nariams.

Main Menu

Dvb-t tiuneris iš ebay.co.uk

Pradėjo JustinasSF, 2010-04-05 21:13:32

« ankstesnis - sekantis »

JustinasSF

Citata iš: batmanas Įrašytas 2010-04-06 23:47:45
Antenos dar gali neskubėt pirkt. Gal jau turi kokią nors, gali ir su sena rodyt. O gal net ir ta kur bus prie tiunerio rodys.

Bet jeigu gerai pastebėjau tai tavo perkamas tiuneris turi kažkokia mini jungtį antenai. Tai gali būti sunkiau kitą anteną pajungt.
Tai čia šitas nebėda,perėjimą užsisakysiu,mačiau jų yra ebay.co.uk o jeigu ką,tai pjausiu tą laidą, lituosiu :)

JustinasSF

Turiu tokią problemėlę.Pirkau tv tiunerį iš ebay.co.uk sumokėjau pinigus,pardavėjas išsiuntė prekę,atrodo viskas gerai,lauksiu kol ją gausiu.Prekę jau išsiūsta į Lietuvą.Po dviejų dienų parašo,kad man grąžins pinigus,anot jo nuomone tas tiuneris gali neveikti Lietuvoje.O aš manau,kad jis veiks.Pinigus atrodo jau grąžino,tik dar nerodo,kad jie mano visa virtoun sąskaitoje.Dėl šito esu ramus,bet kelia nerimą tas,kad aš tą prekę atrodo gausiu,o jis pinigus tai man grąžino.Kaip elgtis šiuo atveju?Sumokėti jam dar kartą už prekę?Nes ebay.co.uk rodo,kad turiu sumokėti už prekę,nors jis man pinigus gražino..Žodžiu pirmą kart susidūriau tokioje situacijoje.Ką man dabar daryt?Mokėt jam?Laukti kol atsiūs prekę ir tada sumokėti?

RolF2

Nieko nedaryk , jei labai akis bado ta preke tavo sarase , tai padaryk "mark as payd" ir viskas. Keistas kazkoks pardavejas jei tikrai issiunte ir paskui grazino pinigus, bet manau kad greiciausiai nieko jis neissiunte :)

JustinasSF

Citata iš: RolF2 Įrašytas 2010-04-11 13:06:55
Nieko nedaryk , jei labai akis bado ta preke tavo sarase , tai padaryk "mark as payd" ir viskas. Keistas kazkoks pardavejas jei tikrai issiunte ir paskui grazino pinigus, bet manau kad greiciausiai nieko jis neissiunte :)

aišku,na tikriausiai prieš išsiunčiant pasižūrėjo,kad neverta pagal jį išsiūsti,o prieš tai buvo padaręs,kad išsiuntė.

JustinasSF

viskas tvarkoj,atgavau pinigus.Dabar užsisakiau tokį tiunerį http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=320386107837&Category=3761&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D1
jau šitas ne iš kinijos,tai manau problemų su atsiuntimu nebus.Kaina beveik triguba negu ano,bet atsiuntimo laikas 3-5 darbo dienos.Manau daugiau neteks teršti šio forumo su tokiais klausimais.Ačiū tiems,kurie padėjo susigaudyti šituose reikaluose.Ačiū dar kartą.