Radiocool forumas apie skaitmeninę antžeminę televiziją (DVB-T) ir ne tik

DVB-T => DVB-T žiūrėjimas => Temą pradėjo: Ober 2012-03-02 14:37:48

Antraštė: Neveikia USB DVB-T win7
Parašė: Ober 2012-03-02 14:37:48
Sveiki, kiek skaiciau, tokios problemos nieks neturejo, arba neradau is tu nervu..
Yra taip, nusipirkau is ebay irenginy:
http://www.ebay.com/itm/USB-2-0-Digital-DVB-T-HDTV-TV-Tuner-Recorder-Receiver?item=170615508474&cmd=ViewItem&_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D5%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D6716664264568063823#ht_3370wt_1139 (http://www.ebay.com/itm/USB-2-0-Digital-DVB-T-HDTV-TV-Tuner-Recorder-Receiver?item=170615508474&cmd=ViewItem&_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D5%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D6716664264568063823#ht_3370wt_1139)
buvo driveriai prie jo tokie IT9130 BDA, ir BlazeTV ta programa, surasiau viska, kaip ir rado tuos draiverius pc, bet nieko, yjungus tv, skanuojant kanalus, uzluzta pc, lemputes ant yrenginio nedega, veiksmas an windows 7.
an kito pc atlikus analogiskus veiksmus viskas veike, surado visus kanalus, perinstaliavus windausus ir vel nebeveikia, nesuprantu kame reikalas.  :-\
Antraštė: Re: Neveikia USB DVB-T win7
Parašė: Remyga 2012-03-02 17:02:03
Kisk i kita usb lizda ir bandyk programa alt-dvb
Antraštė: Re: Neveikia USB DVB-T win7
Parašė: vidukas 2012-03-03 15:51:11
sveikas gal neveikia todėl kad win7 pagal gamintoją ir neturi veikti. o kitas kompas kur veikė gal buvo su xp?
Antraštė: Re: Neveikia USB DVB-T win7
Parašė: Ober 2012-03-04 14:09:45
Ne, taip pat su win7   :-\  beto manuale parasyta kad turi eit su vista ir win7..
Antraštė: Re: Neveikia USB DVB-T win7
Parašė: AlmiUxXx 2012-03-04 14:16:06
Gali bandyt kitus draiverius susieskot...
Antraštė: Re: Neveikia USB DVB-T win7
Parašė: zuludrag 2012-03-07 14:32:26
Win7 32bit ar 64bit? Kiek zinau komplekte einantys draiveriai gerai tinka 32bit sistemoms, o su 64bit daznai buna problemu. As savajam kinietiskam tiuneriui irgi ieskojau draiveriu, kurie tiks 64bit WinVista. Radau - dabar veikia :)
Tik pas mane AF9016 chipas...