Radiocool forumas apie skaitmeninę antžeminę televiziją (DVB-T) ir ne tik

DVB-T => DVB-T žiūrėjimas => Temą pradėjo: kodikas 2008-03-18 18:27:40

Antraštė: KWORDL 323U problemele
Parašė: kodikas 2008-03-18 18:27:40
Siandien pasiemiau is draugo KWORDL 323U aparaciuka http://www.kworld.com.tw/product_overview.aspx?P_ID=243 .Parisiunciau naujausius driverius, softa, kanalus praskanavus ju nerodo.Pabandziau parsisiusti AltDvb, bet kai as ja paleidziu ir duoda pasirinkti korta(Select DVB card) nematau savo kortos.Gal kokia kita programa parekomenduotumet naudoti su kuria veiktu ir distancinis.Dekui!
Antraštė: Re: KWORDL 323U problemele
Parašė: Milvis 2008-03-18 18:30:31
Ir neturi matyt savo kortos. Ten renkies "Dev_BdaDriver.int" ar panasiai
Antraštė: Re: KWORDL 323U problemele
Parašė: kodikas 2008-03-19 03:14:20
Aha, susitvrkiau viska rodo normaliai :).
As gyvenu Kaune,AltvDVB rodo 100% signalo tipruma.Dar norejau paklausti:
1.Ar kam pavyko su originaliu softu pasileisti kanalus.Man sugaudo juos bet nei garso nei vaizdo nera?
2.Ar kam pavyko pasileisti kanalus su PowerCinema?Situacija ta pati kaip ir su originaliu softu.
Antraštė: Re: KWORDL 323U problemele
Parašė: Spakainz 2008-03-19 06:13:27
Aha, susitvrkiau viska rodo normaliai :).
As gyvenu Kaune,AltvDVB rodo 100% signalo tipruma.Dar norejau paklausti:
1.Ar kam pavyko su originaliu softu pasileisti kanalus.Man sugaudo juos bet nei garso nei vaizdo nera?
2.Ar kam pavyko pasileisti kanalus su PowerCinema?Situacija ta pati kaip ir su originaliu softu.


O kam to reikia??? Originalus softas nesamonė, kaip ir tas PowerCinema. Stabdžių stabdžiai.
Antraštė: Re: KWORDL 323U problemele
Parašė: kodikas 2008-03-19 10:59:12
O reikia tam kad su originaliu ir su Power Cinema veikia distancinis kuris buvo pakuoteje :).
Gal kam isejo su kitu softu priversti distanvini veikti?
Antraštė: Re: KWORDL 323U problemele
Parašė: Milvis 2008-03-19 12:33:50
Na man su power cinema ir kworld 380u viskas veike, randa ir rodo kanalus tik neturiu distancinio tai naudoju altdvb nes jis siektiek greiciau veikia. Su power cinema letokai kanalai persijungia ir siaip man nepatiko
Antraštė: Re: KWORDL 323U problemele
Parašė: jankus1 2008-09-18 11:46:33
Tiuneris kaip mano, su originalu softu hyper media centre gali viska graziai paleisti, tik pasirink pradzioj sali Anglija ARBA Italija, tixliai neasimenu, tada veiks ir distaninis, galesi pasirink irasinejimo kokybe (viena is triju) ir t.t.