Radiocool forumas apie skaitmeninę antžeminę televiziją (DVB-T) ir ne tik

DVB-T => DVB-T žiūrėjimas => Temą pradėjo: Kevinas 2011-01-23 01:42:05

Antraštė: Padėkit! Bėdos su Kworld USB DVB-T TV Stick II (395U)
Parašė: Kevinas 2011-01-23 01:42:05
Sveiki,

Pagelbėkit, nusipirkau po naujų Kworld USB DVB-T TV Stick II (395U) skytech.lt internetinėje parduotuvėje. Su pristatymu suplojau 86 lt., bet imtuvas nei vieno kanalo neranda. Ieškojau info internete, išbandžiau įvairiausius draiverius, įvairias peržiūros programas. Su pridėta programine įranga irgi nieko jis nepagauna. Turiu screenshotus su foto, kuriose matyt kad nieko nepagauna naudojat TivMe, DVB Dream, ALT DVB, HyperMedia center, Windows media center programas. Padėkit, nes pinigai į balą išmesti ir neįsivaizduoju ką daryt.
Antraštė: Re: Padėkit! Bėdos su Kworld USB DVB-T TV Stick II (395U)
Parašė: Remyga 2011-01-23 09:28:13
Gal antena pabandyk normalia uzjungti ::)
Antraštė: Re: Padėkit! Bėdos su Kworld USB DVB-T TV Stick II (395U)
Parašė: Kevinas 2011-01-23 10:43:45
Gal antena pabandyk normalia uzjungti ::)

Bandžiau su televizoriaus antena, kaip jinai ten vadinas :), tai irgi tas pats rezultatas. Ar tikrai bėda gali būt tik antenoj? Jei taip tai su kokia antena man pratestuot?
Antraštė: Re: Padėkit! Bėdos su Kworld USB DVB-T TV Stick II (395U)
Parašė: Kevinas 2011-01-24 00:20:47
Gal žinot kokių forumų internete, kur kas nors galėtų padėt?
Antraštė: Re: Padėkit! Bėdos su Kworld USB DVB-T TV Stick II (395U)
Parašė: Darius 2011-01-24 00:33:01
Gal antena pabandyk normalia uzjungti ::)

Bandžiau su televizoriaus antena, kaip jinai ten vadinas :), tai irgi tas pats rezultatas. Ar tikrai bėda gali būt tik antenoj? Jei taip tai su kokia antena man pratestuot?

Geriausia tinka lauko antena. Arba jei turi kambarinę pasistatyk ant palangės kuri yra į siųstuvo pusę.
Antraštė: Re: Padėkit! Bėdos su Kworld USB DVB-T TV Stick II (395U)
Parašė: Remyga 2011-01-25 21:54:27
pabandyk perdet i kita usb arciau motinines gal pades
Antraštė: Re: Padėkit! Bėdos su Kworld USB DVB-T TV Stick II (395U)
Parašė: vvv2 2011-01-26 13:56:39
pabandyk perdėt į kitą usb, arčiau motininės, gal padės..

- geras, :) jei rimtai - tai ar tavo rajone transliuoja skaitmeninę? Jei taip - ar imtuvas palaiko tą standartą? Jei taip - tuomet pirk lauko anteną su stiprintuvu (aprašyta šiame saite), jei nepadėjo - gavai broką.

:(