Radiocool forumas apie skaitmeninę antžeminę televiziją (DVB-T) ir ne tik

DVB-T => DVB-T žiūrėjimas => Temą pradėjo: dadadadada 2008-04-08 14:59:21

Antraštė: Asus My Cinema-P7131 Hybrid
Parašė: dadadadada 2008-04-08 14:59:21
Sveiki,

Visų pirma sorry už nicką. Mielai užsiregistruočiau antrą kartą su tikruoju nicku, jei panaikintumėt dabartinį.
Norėjau paklaust ar mano Asus My Cinema-P7131 Hybrid palaiko skaitmeninę tv apie kurią kalbate ir ar ji atitinka visus standartus.
Ačiū.
Antraštė: Re: Asus My Cinema-P7131 Hybrid
Parašė: batmanas 2008-04-09 14:50:05
Lyg ir palaiko, tik vargu ar su originaliu softu rodo. Bet su AltDVB turi rodyt.
Antraštė: Re: Asus My Cinema-P7131 Hybrid
Parašė: vidukas 2008-05-09 20:56:06
Labas.Pas mane yra tas asus, tai kol paleidau tai ganėtinai privargau, bet rodo tik su alt dvb.Jaigu reikia kokios pagalbos rašyk, pabandysiu padėti.
Antraštė: Re: Asus My Cinema-P7131 Hybrid
Parašė: reeggis 2008-08-07 18:58:51
Labas.Pas mane yra tas asus, tai kol paleidau tai ganėtinai privargau, bet rodo tik su alt dvb.Jaigu reikia kokios pagalbos rašyk, pabandysiu padėti.

paskubejau ir nusipirkau sia plokste, kur gaut ta ALT DVB ir kaip ji sukonfiguruot kad buciau laimingas. Iskart dydelis dekui jaunuoliu
Antraštė: Re: Asus My Cinema-P7131 Hybrid
Parašė: Soliaris 2008-08-07 19:22:40
Jūs, prieš prašydami pagalbos, bent parašykit ar turit įsidėję Cyberlink PowerDVD 8.0 ar 7.0 Deluxe? Jei ne, tai pirmiau išbandykit. Gal viskas veiks puikiai? Daug temų sukurta su prašymais padėti, bet kažkodėl neparašot, kokius turit susidėję kodekus. Kai nėra informacijos, tai kaip galima padėti?
Antraštė: Re: Asus My Cinema-P7131 Hybrid
Parašė: reeggis 2008-08-08 09:00:21
 :-[ jei atvirai, tai tik vakar nusipirkau sia plokste, maniau pasijungsiu ir nereiks sukti galvos, bet kaip pasirode su esama programine iranga- grina tragedija, vaizdas tik karts nuo karto islenda (pats gyvenu nuo boksto ~600m, Birzuose), tad dabar bandau pasitaisyti, siunciuos DVBT grotuvus, jei nepavyks kas parasysiu veliau.
Antraštė: Re: Asus My Cinema-P7131 Hybrid
Parašė: Soliaris 2008-08-08 20:47:11
Tu gal tik įsidėk Cyberlink PowerDVD 8.0 ir tik po to dėk savo imtuvo draiverius. Man iki 8.0 versijos Winfast PVR2 neveikė, o dabar rodo puikiai.
Antraštė: Re: Asus My Cinema-P7131 Hybrid
Parašė: reeggis 2008-08-14 13:26:32
Viskas ZER GOOD  ;D
eina kaip bite