• Welcome to Radiocool forumas apie skaitmeninę antžeminę televiziją (DVB-T) ir ne tik.

DVB Viewer nenormaliai veikia record

Pradėjo EV1L, 2008-02-29 10:08:23

« ankstesnis - sekantis »

EV1L

Taigi iskilo tokia problema jog su DVB Viewer paspaudus mygtuka record padaromas irasas, taciau sustabdzius ir norint dar kart ka nors irasyt tiesiog neveikia mygtukas record - nieko nereaguoja.Perkrovus programa ir vel ta pati situacija viena karta padarai irasa, o toliau negali.Gal kas turi ideju kur problema?

pvm123

man panasi problema, ismeginau skirtingas DVBViewer versijas, galiausiai perejau prie ALTDVB. Jai tik reikia atsisiusti naujus BDA draiverius.
Cia yra ALTDVB 2.2 ir jam BDA nauji:
http://www.scaistar.com/pafiledb/index.php?act=category&id=35

EV1L

man nepatinka altdvb todel, kad nesugeba naudot cyberlinko codecu ant visu kanalu

pvm123

Kokius butent? Lietuviskus tikrai rodo visus. Tuos kur eina kartu su Balticum auksinis irgi rodo.

Gali dar meginti PROGDVB elecard edition, ten su pluginu elecard firmos gana stabiliai rodo, ir raso i mpeg2 formata. Tik apkrovimas kompui ant 20 proc didesnis nei ALTDVB. Bet rodo labai stabiliai, nei karto nepakibo. Nors ant kitos irangos gali ir skirtis. O DVBViewer man pasitaike kad nulekia vaizdas, pradeda kokios tai juostos eiti. Galiausiai kai priinstaliuoji tu kodeku ir programu, beveik visos pradeda pasikabinte, buna net ir windows luzta. Taigi palikau ALTDVB pakolkas.