Autorius Tema: Geresnis/naujasnis h264 kodekas?  (Skaityta 10993 kartus)

Neprisijungęs zebras

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 43
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Geresnis/naujasnis h264 kodekas?
« Įrašytas: 2008-02-17 19:46:24 »
Ira kasnors geriau uz cyberlink power dvd 7,h264 kodeka?

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: Geresnis/naujasnis h264 kodekas?
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2008-02-18 21:25:40 »
Geresnis nebent Core AVC, bet tik tuo jog žiūrint h.264 ir ypač HD mažiau apkraunamas CPU.
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Neprisijungęs Spakainz

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 54
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Geresnis/naujasnis h264 kodekas?
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2008-03-04 19:10:19 »
Klaidziodamas pas rusus, radau Sonic H264 Decoder 3.3.0. Sis man atrodo tikrai geresnis nei Cyberlink, nes nemeto kvadrateliu, kai yra labiau judantis objektas. O CPU siek tiek labiau apkrauna, gal 2-3 proc daugiau. Ir beja puikiai dirba su ALTDvB 2.2, tik suinstaliavus si kodeka, reikia ALTDVB\Configs kataloge paredaguot KnowFilters.cfg failiuka : po "# Video Decoders" eilutes parasyti "1,{6A270473-9994-4AEB-801F-BB2C4E56EE38},In,Out,Sonic AVC/H.264 Video Decoder,"....ten tokiu yrasu daugiau yra. Tada pasileidus AltDVB ta kodeka rasime kodeku sarase.

Neprisijungęs zalias

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 5
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Geresnis/naujasnis h264 kodekas?
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2008-03-12 11:32:37 »
Siaip dar toks klausimas del hardwarisko hdtv dekodavimo. Ar imanoma kad ta signala dekoduotu video ploktste kuri turi tokia galimybe? Gal kas ka nors zinot?

Neprisijungęs Milvis

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 85
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Geresnis/naujasnis h264 kodekas?
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2008-03-12 14:54:49 »
Pas mane ATI video plokste, tai naudoju cyberlink h.264 decoderi su hardware acceleration, na siektiek apmazina cpu apkrova ir uzdeda visokiu vaizdo gerinimo filtru ati driveriai. Siaip tai nueik i dekoderio nustatymus kai ziuri video arba televizija ir paziurek ar uzdeta varna ant "use DxVA"
Kaip visa tai atrodo http://radiocool.lt/forum/index.php/topic,56.msg292.html#msg292 tiesa, ten lygtais su nvidia plokste, bet esme tapati
« Paskutinį kartą keitė: 2008-03-12 14:58:34 sukūrė Milvis »

Neprisijungęs zalias

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 5
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Geresnis/naujasnis h264 kodekas?
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2008-03-12 15:40:51 »
Tai pas mane irgi dabar ati stovi, bet as norejau paklausti kaip su tom dabartinem pvz SAPPHIRE HD 2600 XT AGP 256MB GDDR-3 (250lt), kurios hardwariskai dekoduoja h.264 formata, o ne kazkokio driverinio softo pagalba neva perkelia biski dekodavima ant gpu.

Neprisijungęs Milvis

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 85
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Geresnis/naujasnis h264 kodekas?
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2008-03-12 17:50:51 »
Idomiai cia uzklausei. Siaip nebutina turet nauja video kad ji turetu hardware h264 decoderi. Maniske x1650pro jau turi ta hadware decoder, kitaip gi neveikia jokie acceleration. Patikek ir su naujom video nebuna taip kad ziuretum HD filmus neapkraudamas CPU, tik sumazinama apkrova ir tiek
P.S. prisiminiau, bandziau ziuret HD filmus su x264 spaustus, tai ijungus hardware acceleration CPU apkrova nukrito, bet filmas strigo, matyt del to kad GPU nepatempia pilnai
« Paskutinį kartą keitė: 2008-03-12 17:56:26 sukūrė Milvis »

Neprisijungęs nieko_nera

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 70
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Geresnis/naujasnis h264 kodekas?
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2008-03-12 17:59:28 »
ATI HD serija jau palaiko pilna aparaturini h264 ir vc1 dekodavina, o ta x1650pro tik kazkiek palengvina darba procikui

Neprisijungęs Milvis

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 85
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Geresnis/naujasnis h264 kodekas?
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2008-03-12 18:34:26 »
Tai naujos ATI plokstes pilnai palaiko HD video, ir turi nauja dalyka pavadinta UVD, tas tikrai  labiau sumazina CPU apkrova


Neprisijungęs nieko_nera

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 70
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Geresnis/naujasnis h264 kodekas?
« Atsakymas #9 Įrašytas: 2008-03-12 18:47:28 »
as taip ir sakiau :)
pastave butu tas zalias stulpelis o HD 2600, HD 2400 ir HD 3xxx tas raudonas, taip pat aparaturini dekodavima palaiko ir nvidia 8600, 8500 ir naujesni geforsai

Neprisijungęs zebras

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 43
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Geresnis/naujasnis h264 kodekas?
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2008-03-12 21:24:44 »
jus tikrai matot ta sumazejima,nes as kiek seniau bandziau su 7300le+power dvd.Skirtumo nemaciau,nors mano korta palaiko pure video.  :-\


Neprisijungęs nieko_nera

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 70
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Geresnis/naujasnis h264 kodekas?
« Atsakymas #11 Įrašytas: 2008-03-12 21:54:10 »
o tu tikras kad pas tave h264 palaiko? gal tik mpeg2

Neprisijungęs Spakainz

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 54
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Geresnis/naujasnis h264 kodekas?
« Atsakymas #12 Įrašytas: 2008-03-13 13:56:43 »
Čia rasite įvairiu kodekų, ypač naudingas HDpack 1.0.rar - visi H.264 kodekai, tiesa nevisi veikia su AltDVB, bet su kitom programom veikia visi. Juos rasite čia:
http://www.skystar.org/arsiv/index.php?dir=codec/
arba
http://www.skystar.org/index.php?subcat=37&ENGINEsessID=de843168f3d1c42313913dd9e288fd71

HD pack 1.0 sudaro:
ArcSoft H.264 Decoder v2.21.31.21
CyberLink H.264 Decoder v2.1.0.1310
Elecard/MC/Sonic H.264 Decoder v3.0.7299
InterVideo Mpeg/AC3 Decoder v8.0.6.109
AC3 Filter 1.46
Moonlight H.264/Mpeg2 Demux 3.1.200
Required files (GRF, reg...)
« Paskutinį kartą keitė: 2008-03-13 14:00:59 sukūrė Spakainz »