Autorius Tema: Neveikia USB DVB-T win7  (Skaityta 5058 kartus)

Neprisijungęs Ober

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 2
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Neveikia USB DVB-T win7
« Įrašytas: 2012-03-02 14:37:48 »
Sveiki, kiek skaiciau, tokios problemos nieks neturejo, arba neradau is tu nervu..
Yra taip, nusipirkau is ebay irenginy:
http://www.ebay.com/itm/USB-2-0-Digital-DVB-T-HDTV-TV-Tuner-Recorder-Receiver?item=170615508474&cmd=ViewItem&_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D5%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D6716664264568063823#ht_3370wt_1139
buvo driveriai prie jo tokie IT9130 BDA, ir BlazeTV ta programa, surasiau viska, kaip ir rado tuos draiverius pc, bet nieko, yjungus tv, skanuojant kanalus, uzluzta pc, lemputes ant yrenginio nedega, veiksmas an windows 7.
an kito pc atlikus analogiskus veiksmus viskas veike, surado visus kanalus, perinstaliavus windausus ir vel nebeveikia, nesuprantu kame reikalas.  :-\

Neprisijungęs Remyga

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 36
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Neveikia USB DVB-T win7
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2012-03-02 17:02:03 »
Kisk i kita usb lizda ir bandyk programa alt-dvb

Neprisijungęs vidukas

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 11
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Neveikia USB DVB-T win7
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2012-03-03 15:51:11 »
sveikas gal neveikia todėl kad win7 pagal gamintoją ir neturi veikti. o kitas kompas kur veikė gal buvo su xp?

Neprisijungęs Ober

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 2
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Neveikia USB DVB-T win7
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2012-03-04 14:09:45 »
Ne, taip pat su win7   :-\  beto manuale parasyta kad turi eit su vista ir win7..

Neprisijungęs AlmiUxXx

  • Patyręs dalyvis
  • ***
  • Įrašai: 194
  • Karma: +6/-6
    • Žiūrėti profilį
Re: Neveikia USB DVB-T win7
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2012-03-04 14:16:06 »
Gali bandyt kitus draiverius susieskot...

Neprisijungęs zuludrag

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 27
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Neveikia USB DVB-T win7
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2012-03-07 14:32:26 »
Win7 32bit ar 64bit? Kiek zinau komplekte einantys draiveriai gerai tinka 32bit sistemoms, o su 64bit daznai buna problemu. As savajam kinietiskam tiuneriui irgi ieskojau draiveriu, kurie tiks 64bit WinVista. Radau - dabar veikia :)
Tik pas mane AF9016 chipas...