DVB-T > DVB-T (h.264 *.ts) įrašų apdorojimas
DVB-T įrašų darymas
pvm123:
Sveiki,
iškylo tokia problema rašant su ALTDVB 2.2 stream'us ir vėliau juos atidarant su VLC (naujausia versija), įrašo vaizdelis vietomis pradeda byrėti, arba VLC išvis pakimba ir užsidaro. Gal kas patars kaip daryti įrašus ALTDVB, ar kitoje programoje? Del transliacijų žiūrėjimo per ALTDVB aš problemų neturiu, CPU apkrautas tik 1/3. Gal reikia kokius specialius nustatymus atlikti prieš darant įrašus?
Milvis:
Zinok cia visiem taip isiraso, kartais irasus VLC gerai rodo, o kartais visai jis nerodo. Viskas priklauso nuo signalo kokybes, priemimo salygu ir gaunamu klaidu irase kiekio
pvm123:
signalo lygis pas mane 100 proc, kokybe taip pat 100 proc. Bet irasymas is ALTDVB problematiskas. Gerai kad paskutiniame softe tiunerio gamintojas (Avermedia) suteikia galimybe rasyti irasus MP4 formatu, ir suinstaliavus ffdshow rodo beveik visi grotuvai. Tik ant kaikuriu kanalu atsiranda suku efektas.
FH:
Gal kas galit pasiūlyt kokį softą, su kuriuo būtų galima įrašinėti kitu (ne .ts) formatu?
geduxk:
nu zinok niekaip raso tik ts visi ziurek su Media Player Classic jis rodo normaliai tuos ts na ka bandziau konvertuot kaip parodyta dumpe imetus garsas ir vaizdas trukcioja fps biski pamazinus pagereja kitas dalikas jai nori tik garso bandik total video converter na su juo garsa pavyksta man istraukti i avi bekonvertuodamas sminga
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją