Autorius Tema: del uzkuoduotu kanalu  (Skaityta 20610 kartus)

Neprisijungęs anius

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 11
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
del uzkuoduotu kanalu
« Įrašytas: 2008-02-05 17:34:50 »
Ar yra kokia nors galimybe ziureti uzkuoduotus kanalus kuriuos randa altdvb???

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: del uzkuoduotu kanalu
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2008-02-05 20:24:40 »
Įmanoma :) Papasakosiu ką aš žinau, tikiuosi kas nors pataisys , jei į lankas nugrybausiu. Norint atsikoduoti reikia tokios programos - emuliatoriaus. Bet to neužtenka. Dar reikia rakto. Jį galima išgauti tikriausiai iš tos dekodavimo kortelės. Beje tas raktas gali keistis, kad ir per parą kartą.
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Neprisijungęs nieko_nera

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 70
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: del uzkuoduotu kanalu
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2008-02-05 22:39:03 »
dabar tik visa cia teorija reikia igivendinti :D

Neprisijungęs anius

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 11
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: del uzkuoduotu kanalu
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2008-02-06 13:28:49 »
jap....mission almost imposible....imanoma ta emuliatoriu kur nors rast?

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: del uzkuoduotu kanalu
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2008-02-06 13:36:43 »
Paieškok atsiųsti pvz AltvDVB Star edition. Pasileidus šalia laikrodžio turėtų atsirasti vPlug ikonėlė. Tai ir yra tas vadinamasis emuliatorius.
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Neprisijungęs anius

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 11
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: del uzkuoduotu kanalu
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2008-02-07 11:49:55 »
pats nemeginai pasiziureti tuos kanalus? :)

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: del uzkuoduotu kanalu
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2008-02-07 16:37:25 »
pats nemeginai pasiziureti tuos kanalus? :)
Mėginau, tik nesupratau kaip su tuo emuliatoriumi elgtis :)
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Neprisijungęs robsas

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 2
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: del uzkuoduotu kanalu
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2008-03-03 15:52:43 »
Beje norėčiau paklausti žalio klausimo.

Ar tie kurie naudojat TV tiunerius turėsit galimybę žiūrėti koduotus kanalus? Ar tik nemokamais tebus galima mėgautis?

SetupBox'o prie teliko nenoriu pirkti nes arba jie prasti, arba brangūs, arba neįmanoma gauti :( o nuo kompo (tv-tiunerio) pasijungius teliką nesupratau kaip b9tų atkoduojami kanalai? Kur būtų kišama telekomo ta kortelė?


Neprisijungęs EV1L

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 92
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: del uzkuoduotu kanalu
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2008-03-03 17:51:03 »
Pirma:koduotu nelabai, nes lietuvoj tikrai nerasi card readerio kompui.
Antra: jeigu kas nors nucrackintu tai tada eitu ziuret, nes sukuriama pora failiuku kuriuos uzloadini  :)
Trecia: be tu tv priedeliu, kurie  turi tv out tulpini, kuri galesi pajungti prie savo tv tunerio video in (tam reikia kad butu MPEG2 jungtis tuneryje) nelabai ka ir prigalvosi.

Neprisijungęs robsas

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 2
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: del uzkuoduotu kanalu
« Atsakymas #9 Įrašytas: 2008-03-04 09:33:53 »
Ačiū, biški aiškiau pasidarė. Nemažai sužinojau čia forume paskaitinėjęs.

Neprisijungęs Ar

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 30
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: del uzkuoduotu kanalu
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2008-03-05 12:00:53 »
Teoriškai koduotus kanalus bus galima matyti. Yra Conax modulio emuliatorius CnxCAM, kuris veikia su AltDVB, ir dar kažkuriomis, dar žinoma reikalingas SmartCard skaitytuvas ir pati dekodavimo kortelė. SmartCard skaitytuvą nesunku pasidaryti, tik neaišku dėl pačio CnxCAM, vis dar beta versija, o jo autorius kažkur prapuolęs.  :-\

Neprisijungęs nirmeto

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 2
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: del uzkuoduotu kanalu
« Atsakymas #11 Įrašytas: 2008-03-05 13:32:48 »
Sorry gal truputi off topic ;) Anksciau ziurejau ir irasinejau Mikrovisatos TV per senuka analogini tv tuneri (Pinnacle PCTV Pro) per PC. Dabar viska padare skaitmena ir uzkodavo kanalus (DVB-T, MPEG2). Vakar gavau skaitmenini tv priedeli  http://www.kjaerulff1.com/catid.197/pid.63/37.aspx (Digiality T-2001 CX MKII - turi SCART,RS232 ir kazkoki antenos TV Out isejima). Dabar turiu galvos skausma, kaip geriau ji butu jungti: per analoginio tv tunerio S-Video jungti ar pirkti skaitmenini tv tuneri. Kurio vaizdas butu kokybiskesnis? ??? O gal kaip nors ir ka nors kitaip mastyti? Gerbemieji, labai prasau Jusu komentaru.
« Paskutinį kartą keitė: 2008-03-05 13:37:02 sukūrė nirmeto »

Neprisijungęs EV1L

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 92
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: del uzkuoduotu kanalu
« Atsakymas #12 Įrašytas: 2008-03-05 18:36:52 »
Tai per priedelio tv out, tulpine jungti kaip suprantu, turi paduot juk perversta is skaitmeninio i analogini signala, kuri jungi prie savo analoginio tunerio pinnacle ir turetu rodyt ta kanala, kuri ijungi tv priedelyje.Nes tikrai abejoju ar per ta paprasta tv out paduotu per priedeli skaitmenini signala  :) Nors cia jau priklauso nuo tv tunerio, gali tekt praskenuot visa dazniu sriti kompe su tuneriu, kol suras priedelio skleidziama video signala.Taciau galiu ir klysti  :)

Neprisijungęs nirmeto

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 2
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: del uzkuoduotu kanalu
« Atsakymas #13 Įrašytas: 2008-03-05 20:09:13 »
Thanx EV1L. Kazka tokio ir mastau. Tik galvoju per tv tiunerio S-Video jungti o ne tulpes. Kiek girdejau per tulpes prastesne vaizdo signalo kokybe. Ar as klystu?

Neprisijungęs EV1L

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 92
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: del uzkuoduotu kanalu
« Atsakymas #14 Įrašytas: 2008-03-05 20:28:44 »
s-video lygtais geresne, bet geriausia kokybe, siuo atveju, isgautum jeigu naudotum scart-> s-video laida. t.y prie tv priedelio jungias per scarta, o kitam laido gale gauni s-video  :) Parduotuvese turetum rast tokiu laidu, tik kainos nezinau.