• Welcome to Radiocool forumas apie skaitmeninę antžeminę televiziją (DVB-T) ir ne tik.

Naujienos:

Sukurta nauja forumo kategorija ,,Internetinė TV" ji matoma tik registruotiems nariams.

Main Menu

KWORDL 323U problemele

Pradėjo kodikas, 2008-03-18 18:27:40

« ankstesnis - sekantis »

kodikas

Siandien pasiemiau is draugo KWORDL 323U aparaciuka http://www.kworld.com.tw/product_overview.aspx?P_ID=243 .Parisiunciau naujausius driverius, softa, kanalus praskanavus ju nerodo.Pabandziau parsisiusti AltDvb, bet kai as ja paleidziu ir duoda pasirinkti korta(Select DVB card) nematau savo kortos.Gal kokia kita programa parekomenduotumet naudoti su kuria veiktu ir distancinis.Dekui!

Milvis

Ir neturi matyt savo kortos. Ten renkies "Dev_BdaDriver.int" ar panasiai

kodikas

Aha, susitvrkiau viska rodo normaliai :).
As gyvenu Kaune,AltvDVB rodo 100% signalo tipruma.Dar norejau paklausti:
1.Ar kam pavyko su originaliu softu pasileisti kanalus.Man sugaudo juos bet nei garso nei vaizdo nera?
2.Ar kam pavyko pasileisti kanalus su PowerCinema?Situacija ta pati kaip ir su originaliu softu.

Spakainz

Citata iš: kodikas Įrašytas 2008-03-19 03:14:20
Aha, susitvrkiau viska rodo normaliai :).
As gyvenu Kaune,AltvDVB rodo 100% signalo tipruma.Dar norejau paklausti:
1.Ar kam pavyko su originaliu softu pasileisti kanalus.Man sugaudo juos bet nei garso nei vaizdo nera?
2.Ar kam pavyko pasileisti kanalus su PowerCinema?Situacija ta pati kaip ir su originaliu softu.

O kam to reikia??? Originalus softas nesamonė, kaip ir tas PowerCinema. Stabdžių stabdžiai.

kodikas

O reikia tam kad su originaliu ir su Power Cinema veikia distancinis kuris buvo pakuoteje :).
Gal kam isejo su kitu softu priversti distanvini veikti?

Milvis

Na man su power cinema ir kworld 380u viskas veike, randa ir rodo kanalus tik neturiu distancinio tai naudoju altdvb nes jis siektiek greiciau veikia. Su power cinema letokai kanalai persijungia ir siaip man nepatiko

jankus1

Tiuneris kaip mano, su originalu softu hyper media centre gali viska graziai paleisti, tik pasirink pradzioj sali Anglija ARBA Italija, tixliai neasimenu, tada veiks ir distaninis, galesi pasirink irasinejimo kokybe (viena is triju) ir t.t.