DVB-T > DVB-T (h.264 *.ts) įrašų apdorojimas
Įrašų kirpimas su H264TS_Cutter
Darius:
http://www.h264tscutter.de/
--- Citata ---Features:
* Cut (IDR-Frames) and
* Merge AVC / H264-Transportstreams
* PTS / DTS / PCR recalculation
* synchronize Audio/Video delay on cut points
* supports multiple audio tracks
* PID-Filter
* IDR-Frame automatic detection
* Cut point preview
* Batch-processing
* Transportstreams with multiple services are supported, use the pid-filter and deselect the PIDs of the other services
* Split function for output file
--- Baigti citatą ---
Įrašams karpyti/sujungti naudoju šią nemokamą programą. Labai patogu jog galima peržiūrėti sujungiamą vietą, prieš sukerpant visą video.
O ką naudojate Jūs ?
nieko_nera:
nieko kito naudoti kaip ir negalime nes cia vienintele tokia programa ;)
Darius:
Pradžioje šios programos versijos buvo gan nestabilios, tai teko naudoti Transport Stream Packet Editor Dabar šią programą naudauju tik praskanuoti ir pasižiūrėti kiek klaidų įraše dėl nekokybiško priėmimo.
nieko_nera:
jei gerai pamenu ant lietuvisku TS h264tscutter tik nuo 107 versijos pradejo veikti stabiliai, o paskui kas antra versija veike :D tai daba 112 versija vel turetu kazka pagadinti :D
kas del TSPE tai blogai kad sunku pazet kur bus kirpimo taskas, nors idomu kada ta nauja versija iseis, jie jau senau savo tinklapyje raso NEW! TSPE Version 1.0 Coming Soon! (we've been busy!) :D
bet seip tai tos programos karpymui mazai naudingos jei ketini konvertuoti video, ir jei tau rupi tikslumas
batmanas:
Sunkiai sekasi man su šitos programos "interfeisu" ??? Man išeina tik pažymėt ir išsaugot atskirai, tai ką noriu iškirpt.
Ar galima kažkaip padaryt, kad paimu video failą, iškarpau vietas, kuriu man nereikia ir išsaugau tada jau be tų vietų? (tikiuosi supratot ko man reikia :D)
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją