• Welcome to Radiocool forumas apie skaitmeninę antžeminę televiziją (DVB-T) ir ne tik.

ALT dvb-t programoj nepavyksta uzregistuoti Altdvbt\Filters

Pradėjo dariusk, 2011-03-26 02:14:48

« ankstesnis - sekantis »

dariusk

Sveiki kolegos.
susiduriau su tokia problema,
darau viska pagal Dariaus instrukcija,bet niekaip nepavyksta man iveikti pirmo punkto
Paspaudziu ant #Register_Filters.bat failiuko ir meta klaida man:

padekit :'(

AlmiUxXx

Bandyk tą dabartinę AltDVB direktoriją ištrint švariai kad nieko neliktu iš naujo parsisiūst AltDVB :)

dariusk

Soliaris

paols

ir nukopijaves spausk dešni klika ir tada run as administrator  ;D

AlmiUxXx

Citata iš: dariusk Įrašytas 2011-03-26 02:14:48
Sveiki kolegos.
susiduriau su tokia problema,
darau viska pagal Dariaus instrukcija,bet niekaip nepavyksta man iveikti pirmo punkto
Paspaudziu ant #Register_Filters.bat failiuko ir meta klaida man:

padekit :'(
Bet matau kad pas tave windows 7, tai patariu nesizaist su AltDVB ir koki DVB viewer parsisiust mokama bet yra nulauztu ir gerai veikianciu nes bent man graziau rodo negu AltDVB nes AltDVB nepriima evr.dll todel tenka ziuret su windows mixing render 7 arba 9 ir abeju vaizdas nei 3 nei 9 is kazkokiu kvadrateliu sudarytas o DVB viewer priima sita renderi ir ffdshow todel gerai rodo ir beto beveik sakyciau netgi rimtesne programa :) bent jau man taip atrodo ir resursu nereikia daug ir mano tiuneri nelabai paklusnu dazniu perjungimams su kai kuriom programom gerai suvaldo vienu zodziu rekomenduoju ir kas svarbiausia nieko ten registruot nereikia :)

Milvis

Window 7 SP1 ir visais update, nėra jokių bėdų su altdvb, registruoja iškart

RolF2

ir palaiko evr ir win7 dtv decoderi ? Bijau kad senai laikas pamirst ta altdvb , juolabiau kai yra dvbvieweris 4.5 puikiai pagydytas ...

Soliaris

ProDVB Atandar Edition galima naudoti. Professional versija reikalinga tik norint žiūrėti HD kanalus.

AlmiUxXx

RolF2 pritariu AltDVB yra pasenusi programa ir nebent xp turint galima tokia programa naudotis
Soliari pateik pranasumu kodel tu ja siulai naudot kad visi galetu nusprest su kokia programa ziuret TV

Soliaris

Su ProgDVB 6 Standart Edition galima žiūrėti IPTV, Internet TV ir DVB-T. HD kanalų nepalaiko. Norint žiūrėti HD kanalus, reikia imti tada Kuo ji geresnė, nežinau, nes beveik ir nenaudoju. Pas mane Leadteko tiuneris, tai jis vekia su originalia WinFast PVR2. Čia jau jums patiems spręsti, kuri geresnė. Norint HD žiūrėti, reikės ProgDVB 6 Professional versijos.