• Welcome to Radiocool forumas apie skaitmeninę antžeminę televiziją (DVB-T) ir ne tik.

Kokį DVBT tunerį jūs pasirinktumėte šiai dienai?

Pradėjo batmanas, 2008-01-21 12:47:31

« ankstesnis - sekantis »

batmanas

Belaukiant, kol atveš, sudomino kitas tuneris.  ;D
Prolink PixelView PlayTV Cinema B1000 už maždaug 170Lt

Palaiko H264, vidinis, be to gal Prolink geriau ne KWorld... Gal kas nors turit savo nuomonę apie šitą?

Milvis

Citata iš: batmanas Įrašytas 2008-01-30 19:01:57
Belaukiant, kol atveš, sudomino kitas tuneris.  ;D
Prolink PixelView PlayTV Cinema B1000 už maždaug 170Lt

Palaiko H264, vidinis, be to gal Prolink geriau ne KWorld... Gal kas nors turit savo nuomonę apie šitą?

Kiek matau tas prolink uz Kworld galbut geresnis tuo kad turi analog tv, radija bei nuotolini pulta. Bet visvien pagamintas Taivane tai kazin ar bus daugiau skirtumu

batmanas

Milvis

Turedamas isorini pastebejau kad pridejus ar tiesiog uzdengus tiuneri ranka suprasteja signalas, trukdziai atsiranda tai su vidiniu gal taip nebutu, nors dar klausimas kurie geriau signala gaudo

batmanas

Tikriausiai perku KWorld 380U. Tiktai reiks iki trečiadienio palaukt, kol atveš. :'(

batmanas

Nu nusipirkau šitą KWorldą. Kažką rodo, neblogai tikriausiai, bet per AltDVB.
Norėjau paklaust, kas irgi šitą turit, tai jums irgi nerodo per tą jų HyperMedia Center? Kadangi pavadinime rašė H.264 AVC, tai galvojau gal kažką rodys.

Milvis

Tai prie tiunerio tikriausiai gavai ir cd su cyberlink power cinema (panasi programa i ju ta hypermedia center), installink tu ji ir rodys lt kanalus tik man nepatiko jog ten kanalai dar leciau jungias nei ant altdvb.

batmanas

Aha, jau įsirašiau. Man irgi nepatiko. :D

Dar norėjau paklaust, kas turit šitą KWorld 380U, tai ar pas jumis jisai šviečia melsvai, kai nežiūrit TV?

Milvis

Taip, kai rodo TV tas kworld 380u sviecia melynai.

batmanas

Aš norėjau paklaust ar šviečia  nežiūrint TV.
Įtariu, kad kažkas negerai. Kai įsijungiu AltDVB, reikia ilgai(apie porą minučių) palaukt, kol pradės rodyt. Iš pradžių lyg ir greičiau viskas buvo.

Milvis

Istrauk Tv tiuneri is pc ir biski pakratyt padauzyk nesmarkiai, gal susitvarkys. As karta ji pasiveziojau tai kai grizau namo nieko nerode, teko biski patrankyt :D ir vel viskas tvarkoj. O kai nerodo tv niekas nesviecia

batmanas

Įdomus būdas.  ;D Nu dabar nešviečia, kai nereikia, bet vistiek reikia ilgai laukt, kol pradės rodyt.
Gal dar gali pasakyt, per kiek maždaug laiko pas tave vaizdas atsiranda, kai AltDVB įjungi?

Milvis

Pabandziau, tai nuo altdvb ijungimo iki tol kol matau vaizda apie 5.5s praeina. O ant altdvb isjungus video su tuo raudonu x virsuje ir vel ijungus vaizdas atsiranta po ~3.5s perjungiant kanalus po ~3s

batmanas

:o Aš kai įjungiu AltDVB, laukiu 2 minutes, kol vaizdas atsiranda. Iš pradžių net nerodo ten tų signalų procentų, po kiek laiko atsiranda vienas, tada kitas ir tada jau vaizdas.
Kažkas negerai reiškias. Reikėtų gal Windowsus perrašyt, nes čia visokių programų ir kodekų DVBT žiūrėjimui buvau prirašęs, kad net kompas užlūžęs buvo. Bet kad labai nesinori.  :-\ Va atsiminiau, atrodo užlūžo kompas kai kažkokį ProgDVB Power Install radau ir įrašiau. Jei kas nors tokį irgi rasit, geriau nelieskit.  :'(

batmanas

Prastai čia gavosi. Perrašiau Windowsus ir vistiek reikia tas 2 minutes iš pradžių laukt, kol atsiranda vaizdas.
Galvojau gal signalas prastas, bet tada ir žiūrint trūkinėtų vaizdas ar kažkas darytųsi, bet kai jau rodo, tai gerai rodo.
Galbūt čia bus kažkokie tai techniniai ar sisteminiai nesuderinamumai. O galbūt tiesiog gamybos brokas. Nu tikiuosi šitas KWorldas man tuoj nusprogs. ;D Tada jau nešiu aš jį atgal. Nors garantija ne pati ilgiausia ? 1 metai.