DVB-T > Bendrai apie skaitmeninę TV
DVB-C vs. DVB-T kokybė
egidijus7:
Sveiki,
turėjau Vinitos DVB-C skaimentinę televiziją. Perėjau and Galos. Atrodo, kad vaizdas prastesnis. Norėčiau palyginti, tačiau jau negaliu. Jei kas yra Vinitos ar Init abonentas ir yra užsisakęs jų skaitmeninės televizijos paketą bei turi DVB-C PCI plokštę, gal galėtų padaryti Lietuvos Rytas TV kanalo screenshotą, kad matytųsi to kanalo logotipas, pvz. su VLC-Video-Take Snapshot.
Darius:
Vien iš teorinės pusės žiūrint DVB-C kokybė turėtų būti geresnė nei DVB-T kadangi antžeminėje TV taupant dažnius vienu dažniu transliuojama 10 kanalų.
dinux:
O kabelinių tiekėjų šaltinis ne DVB-T? Ta prasme jie gauną kažkokį geresnį signalą tiesiai iš kanalo ?
AlmiUxXx:
--- Citata iš: dinux 2014-11-22 22:55:45 ---O kabelinių tiekėjų šaltinis ne DVB-T? Ta prasme jie gauną kažkokį geresnį signalą tiesiai iš kanalo ?
--- Baigti citatą ---
Bandyčiau spėti (bent dėl pagrindinių lietuviškų), kad signalą ima gal iš kokio DVB-S, o gal tos pačios galos, nes tada ir iptv visokie rodytų tą patį ... kaip ir DVB-T.
dinux:
Tiksliai gi TEO priklauso dalis tinklo, tai galbūt ir tiekėjams per IP TV duoda šaltinį.
O autoriui dėl Inito, prisiminiau, kad tėvai mano naudoja Init, o aš pats CGates. Nelabai ten nagrinėjausi kaip pas tėvus rodo, bet kažkokio esminio skirtumo nepastebėjau. Pas juos Phillips'as su dvb-c pas mane Samsungas 6klasės su dvb-c.
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją