DVB-T

Autorius Tema: AverTV 6.0 yra garsas, vaizdo nėra  (Skaityta 7195 kartus)

Neprisijungęs Eras

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 4
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
AverTV 6.0 yra garsas, vaizdo nėra
« Įrašytas: 2009-02-26 09:47:30 »
Suinstaliavau visus imanomus kodekus, tada suinstaliavau AverTV 6.0 su draiveriais, ijungus programa ir suradus kanalus yra tik garsas, nera vaizdo, gal kas išsprendė ta problemą? Man atrodo susijas su video rendering ir kad vaizdo plokštė ATI?
p.s. Altdbv rodo , kaip ir dream dbv :)
« Paskutinį kartą keitė: 2009-02-26 11:04:41 sukūrė Eras »

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: AverTV 6.0 yra garsas, vaizdo nėra
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2009-02-28 20:46:37 »
O tau DVB-T įrašus žiūrint vaizdas yra ? Čia tas klausimas galioja žiūrint per grotuvus neturinčius savų kodekų, kaip WMP, MPC... 
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Neprisijungęs Eras

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 4
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: AverTV 6.0 yra garsas, vaizdo nėra
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2009-03-01 09:05:31 »
as tuo paciu Avertv softu irasiau tik garsa (nes vaizdas nesimato) :) paskui ijungiau paziureti irasyta faila, pasirodo ir vaizdas yra iraso gerai.. kur db beda?

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: AverTV 6.0 yra garsas, vaizdo nėra
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2009-03-01 09:15:39 »
Bandei iš gamintojo naujausią versiją siųstis ? O ta programa jaučiu daug nustatymų neturi, neina kodekų pasirinkti?
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Neprisijungęs Eras

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 4
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: AverTV 6.0 yra garsas, vaizdo nėra
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2009-03-01 09:26:58 »
jo, naujausia is svetaines :) ne co decu negalima pasirinkti :) bandziau naujesniame kompe su vista ir ati, veikia :) gal kad pas mane AGP portas :) bandziau us tuo paciu avermedia atidaryti ta faila, bet nerode :)
« Paskutinį kartą keitė: 2009-03-01 09:35:53 sukūrė Eras »

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: AverTV 6.0 yra garsas, vaizdo nėra
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2009-03-01 10:08:56 »
Gal kompe su Vista yra Power DVD ?
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Neprisijungęs Eras

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 4
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: AverTV 6.0 yra garsas, vaizdo nėra
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2009-03-01 10:19:16 »
ten nera :) o pas mane viskas sudeta :) bet nerodo ::)

Neprisijungęs Soliaris

  • Sr. Member
  • ****
  • Įrašai: 288
  • Karma: +8/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: AverTV 6.0 yra garsas, vaizdo nėra
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2009-03-03 20:09:03 »
Bandyk Cyberlink PowerCinema 6.

Neprisijungęs AlmiUxXx

  • Patyręs dalyvis
  • ***
  • Įrašai: 194
  • Karma: +6/-6
    • Žiūrėti profilį
Re: AverTV 6.0 yra garsas, vaizdo nėra
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2011-09-30 21:26:14 »
Galima ir AverTV 3D parsisiust, nes ten viskas praktiskai taip pat tik aisku 3D palaikymas yra TimeShift ant skaitmenos atsirado galu gale ir dar visokiu smulkiu patobulinimu dadeta :)