• Welcome to Radiocool forumas apie skaitmeninę antžeminę televiziją (DVB-T) ir ne tik.

Naujienos:

Sukurta nauja forumo kategorija ,,Internetinė TV" ji matoma tik registruotiems nariams.

Main Menu

DVB-T žiūrėjimas per WinFast PVR2 (XP/Vista)

Pradėjo Sabas, 2007-11-18 22:32:16

« ankstesnis - sekantis »

Sabas

Pirkdamas Winfast DTV2000H netikėjau kad su jos originalia programine įranga negalėsiu žiurėti DVB-T ( nors pardavėjai garantavo kad negalėsiu, tačiau buvau prisiskaites kad su kitom programom galiu žiurėti, bet neveiks distancinis pultas).

Tai va po kelių bandymų su kambarine antena + stiprintuvu pavyko pagaut signala, tačiau kaip ir tikėjausi buvo tik garsas :) Dar po kelių bandymų jau žiurėjau DVB-T per Winfast PVR2 ir viskas kuo puikiausiai veikė.

Kaip tai padaryti?:

1. Suinstalini Cyberlink PowerDVD v7.0 (Būtent šią versiją, nes pvz 7.3 Deluxe versija jau neberodo)
2. Suinstalinat Winfast PVR2 (20231 versija, nes joje numatytas Mpeg4 palaikymas)
3. Winfast PRV2 nustatymai:

Country - U.K.
   City - London
   Sensitivity - Fast (low Sensitivity)

MPEG-2 Codec - Leadtek DTV Codec (būtent šitas! nereikia rinktis Cyberlink nes ant jo nerodo!)
   Renderer - VMR9

Viskas! rodo tiek ant Windows XP, tiek ant Windows Vista. Pats naudoju Windows Vista.

P.s. Rekomenduoju pirmiausiai suinstalint PowerDVD 7 ir tik tada Winfast PVR2!
      Kad nevarkti su kanalų skenavimu, naudokit "Add a new frequency" (Dešinį pelės klavišą kanalų skenavimo lange).

Reikiamą programinę įrangą galite rasti nete arba tiesiai iš mano pc (žinoma kai jis yra įjunktas):

http://sabas.dar.lt/[DVB-T]

Tikiuosi nieko nepamiršau... :)

Glas

Man tai kai taip padariau, tai vaizdas pirmiau nei garsas eina:(

ir stringa.. Priemimas 6 is 7 taskiuku.
su kitom programom gerai sekasi, bet su sita tai berysio... ir kazkoks "main concept virsuj rodo.