Autorius Tema: altDVB garsas yra, vaizdo ne :(  (Skaityta 4986 kartus)

Neprisijungęs unical

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 5
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
altDVB garsas yra, vaizdo ne :(
« Įrašytas: 2010-01-07 22:29:13 »
sveiki, va pagal visus nurodymus isirasiau altDVB, isirasiau ffdshow naujausius kodekus, pasileidau, prisijungiau isorine lauko antena, puikiai surado 40kanalu, tik va beda nera vaizdo, rodo juoda ekrana ir girdisi ka sneka.. lyg naudotu mpeg2, nors viska nustaciau palei nurodymus is cia: http://forum.radiocool.lt/index.php/topic,340.0.html tai turetu buti ir vaizdas, bet deja.. Gal dar kazka reiketu padaryti? Signalas geras..

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: altDVB garsas yra, vaizdo ne :(
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2010-01-08 08:40:09 »
Pabandyk dar su VLC grotuvu pažiūrėti, kad įsitikinti, kad vaizdas tikrai dėl kodekų nerodomas.
 
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Neprisijungęs unical

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 5
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: altDVB garsas yra, vaizdo ne :(
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2010-01-08 17:05:29 »
na esu labai apsidziauges, per vlc katik isbandziau ir veikia, rodo vaizda kuo puikiausiai :)
bet altDVB maloniau su kanalu perjungimais.. Idomu ar niekaip ten neitu dar kazko pareguliuot, kad rodytu ir per altDVB. Jei ne, vistiek dekui uz patarima isbandyti vlc ;)

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: altDVB garsas yra, vaizdo ne :(
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2010-01-08 18:22:23 »

Pabandyk pakaitaliot video render
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Neprisijungęs unical

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 5
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: altDVB garsas yra, vaizdo ne :(
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2010-01-16 12:45:45 »
jau rodo vaizda, dekui uz patarimus :) ir iskilo dar vienas klausimas, kai ant altDVB padarau vaizda per visa ekrana, tai lieka dideli tarpai tarp rodomo vaizdo ir monitoriaus ekrano sieneliu.. T.y. nerodo vaizdo per visa ekrana, o rodo vaizda juodam fone.. Na tikiuosi supratai, ka norejau pasakyt.. Gal kazkur reikia pareguliuot vaizdo parametrus, kad rodytu grynai per visa ekrana..

Neprisijungęs unical

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 5
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: altDVB garsas yra, vaizdo ne :(
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2010-01-16 13:44:43 »
ai jau radau pats, jei kazkam iskils tokia problema, tai ant rodomo vaizdo spausti reikia antra peles klavisa, tada pasirinkti DS Filters, tada ffdshow Video Decoder, ismes lentele, joje susirasti Resize & Aspect, uzdeti varnele ant jo ir ten galima pasirinkti norima rezoliucija :)