Autorius Tema: nerodo vaizdo  (Skaityta 4908 kartus)

Neprisijungęs minex

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 3
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
nerodo vaizdo
« Įrašytas: 2009-12-17 18:38:51 »
Sveiki, žodžiu gavau tiunerį, kuris veikia, ant laptop pajungus viskas veikia su blazeDTV. Ant mano kompo nerodo kanalų, juos randa, kokybė ir stiprumas ryšio geras, bet rodo tik pilką vaizdą. Viršuj toki pilki kvadratukai, bet lygtais vaizdas keičiasi, atrodo kad kompas jo nespėja dekoduoti ar pan... Kompas senas cpu 1GHZ, ram 512. čia dėl to gali nerodyti? Kad kompas per silpnas ir nepajiegia iššifruoti to skaitmeninio signalo? Įsirašęs K-Lite mega codec pack, Cyberlink powerdvd 9, bet vistiek nerodo, gal reik sukonfigūruot kokius kodekus? VLC ir Blazedtv tas pats, altdvb ir dvbviewer neveikia. Čia nuotrauka kaip rodo vaizdą, bet kažkodėl neina pagauti vaizdo, tai tik kairėj pusėj galit pamatyti, garso taip pat nėra, tik toks kas kelias sekundes lyg truktelėjimas kažkoks.
http://www.ipix.lt/images/71389116.jpg

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: nerodo vaizdo
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2009-12-17 20:39:20 »
Deja gali būti, jog per silpnas CPU. Man su 1.8GHz būdavo 40% apkrovimas žiūrint DVB-T. Pabandyk atsisiųsti skaitmeninės įrašų http://forum.radiocool.lt/index.php/board,6.0.html ir pažiūrėk ar juos VLC rodo, ir kiek išnaudoja CPU.
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Neprisijungęs minex

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 3
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: nerodo vaizdo
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2009-12-17 21:27:09 »
Vaizdą rodo, nestringa cpu apkrova svyruoja 80-90%, kartais iki 100 šokteli. Tai išvada, kad kompas per lėtas? Nors paleidus BlazeDTV, kai rodo pilką vaizdą, tai cpu tik ~10% apkrautas.

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: nerodo vaizdo
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2009-12-18 17:12:34 »
Na jei VLC rodo turėtų ir rodyti ir blaze tv, ir jei trūksta CPU galios turėtų tik strigti. Pamėgink su Blaze tv įrašyti ką nors ir paskui peržiūrėk įrašą su VLC. Įdomu ar gal signalas silpnas, nors programa kitaip rodo, ar kažkas blogai su vaizdo dekodavimu.
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Neprisijungęs minex

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 3
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: nerodo vaizdo
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2009-12-18 20:22:33 »
Na įrašius vaizdą mpeg formatu, nes kitaip nemoku, tai blazedtv rodo tokį pat, pilką vaizdą, o vlc iš vis nieko nerodo. Dėl ryšio nežinau, kitame kambaryje, kitame kompe puikiai veikia viskas, kanalaus rodo kuo puikiausia, per analoginį tiunerį, šitame pačiame kompe taip pat rodo, tai signalas turėtų būti geras manau, kažkodėl irgi įtariu kodekus. Gal galėtumėte pasakyti ką reikėtų įrašyti į šviežius win? Tarkim buvau susirašęs powerdvd, k-lite mega codec pack, ffdshow, bet tas pats, gal sakau ką pakonfigūruot reik ar nustatyt, jei galite tai parašykite ką jūs įsirašot tarkim po windozės perrašymo.