Autorius Tema: Nerodo DVB-T  (Skaityta 9228 kartus)

Neprisijungęs _XooP

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 4
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Nerodo DVB-T
« Įrašytas: 2009-12-20 16:03:53 »
Turiu Avermedia A577 ExpressCard Hybrid Dvb-t. Susinstalinu draiverius, viskas ok, analogine tv rodo, o dvb-t nerodo, kai paspaudi Program Scan ismeta "The Country/region dosent have frequency table. Cia pisa prota. Pas mane transliuoja is bubiu. Dabar esu su Windows Vista. Kai bandziau ant Win7 viskas ok buwo, nemete jokiu error, nors nustatymai buwo wisi tie patys, nemete error delto nes ant win7 yra integruoti mpeg4 codekai, o ant vistos ne, todel ir neskanuoja, parsisiunciau visus kodekus ir t.t nerodo vis vien. O su ta programa AltDVB rodo :) Tai kaip man su tuo AverMedia padaryt kad leistu nustatyt codekus ar ka pan. nu zdz kad rodytu dvb-t.

Neprisijungęs jankus1

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 75
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Nerodo DVB-T
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2009-12-20 21:01:22 »
jei blogai su lietuvos dazniais, tai pabandyk pasirinkt kita sali. man taip panasiai buvo su hypermediacenter. pasirnkau italija ir viskas ok.

Neprisijungęs _XooP

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 4
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Nerodo DVB-T
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2009-12-21 14:15:08 »
Ant Win7 ir su lietuvos dažniais puikiausiai reodė.

Neprisijungęs jankus1

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 75
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Nerodo DVB-T
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2009-12-21 17:22:28 »
o beje ka bendro turi kodekai ir skenavimas?
be normaliu odeku visada skenuoja, suranda, tik vaizdo gali nebuti.

Neprisijungęs _XooP

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 4
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Nerodo DVB-T
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2009-12-21 21:10:48 »
Pvz kai žiūri tv per palydovine anteną. Yra tiuneris, kuris priima signalus, jei yra senesnis tiuneris jis teskanuoja kanalus transliuojamus tik MPEG-2 formatu, o kitų, kurių jis nepalaiko pvz MPEG-4 jis net nenuskanuoja, nor tu kanalu tame palydove buna. Čia principas tas pats, ir tai įrodo, Windows Vista ir Windows 7 skirtumai, kadangi win7 turi integruotus kodekus, o vista ne, o softas ir nusatymai naudojami tie patys.

Neprisijungęs jankus1

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 75
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Nerodo DVB-T
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2009-12-22 15:29:04 »
na kazkaip netikiu kad vien del kodeku negali nuskenuoti paprastos dvb-t televizijos dazniu.

Neprisijungęs _XooP

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 4
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Nerodo DVB-T
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2009-12-23 11:29:31 »
O tai tada kokios pas mane bedos ?

Neprisijungęs batmanas

  • Patyręs dalyvis
  • ***
  • Įrašai: 156
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Nerodo DVB-T
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2009-12-23 17:36:14 »
Nu aš irgi manau, kad problema ne kodekuose. Kaip tada žmonės žiūri pvz ant XP (irgi nėra integruotų kodekų)? Išvis AverMedia softas atrodo, kad naudoja savo kodekus.

Čia pirmiausia reikėtų pabandyt skenuojant kitą šalį pasirinkt, ką tau jau ir pasiūlė.
Ant Win7 ir su lietuvos dažniais puikiausiai reodė.
Tai pabandei ant Vista šalį pakeist ar ne? Nesuprantu? Negi sunku?

Nu jeigu vistiek neranda, tai gal ten yra kokia nors speciali paieška skaitmeninių kanalų atskirai? Žodžiu, reikėtų pasižiūrėt kas ten per programa.

Arba dar lieka rašyt gamintojui šituo klausimu. AverMedia tikrai atrašo, jų svetainėj gali susirast kaip parašyt. Tik pageidautina aiškiai anglų kalba išdėstyt savo problemą. Ir gali greitai neatrašyt, nes dabar šventės vis dėlto.

Neprisijungęs zenonas

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 3
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Nerodo DVB-T
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2010-02-09 09:52:01 »
sveiki, esu visikai zalias dvb-t srityje....nusipirkau Wandt TV ir bandziau susiinstaliuoti programa- pradzioj rode tik bbs tv, bet dabar jau nieko nerodo ir nerandu galu :( gal kas galetu man padeti realiai?

Neprisijungęs zenonas

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 3
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Nerodo DVB-T
« Atsakymas #9 Įrašytas: 2010-02-09 09:56:40 »
..galeciau su savo kompu atvaziuot pas gelbetoja, kad uz tam tikra atlygi man viska padarytu...???

Neprisijungęs batmanas

  • Patyręs dalyvis
  • ***
  • Įrašai: 156
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Nerodo DVB-T
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2010-02-09 14:12:53 »
Spėju, pajungei tą anteną žaislinę, o jos neužtenka geram signalui.

Neprisijungęs zenonas

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 3
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Nerodo DVB-T
« Atsakymas #11 Įrašytas: 2010-02-11 13:44:46 »
...pradzioj lyg tai uzteko ir rode, bet tik BBS, o LT - nieko.....po to dar kazka priximycinau, ir jau neberode nieko :(