DVB-T > Bendrai apie skaitmeninę TV
LRT HD nuo sausio vidurio, tačiau ne per DVB-T
Darius:
http://www.lrt.lt/naujienos/pranesimai_spaudai/28/31416/nuo_sausio_lrt_jau_ir_raiskiosios_televizijos_kanalu_lrt_hd
andrius.semas:
Soliaris:
Andriau, tu esi ligonis. O gal sergi narcisizmu ir trokšti dėmesio? Darius įdėjo nuorodą, bet, ne, tu būtinai irgi turi iš paskos įkelti jau visą straipsnį. Jei kas įdeda kokį, failą parsisiųsti, tai tu būtinai irgi iš paskos tą patį darysi. Gal tu pas gydytojus apsilankyk. Sveikas žmogus taip nesielgia.
andrius.semas:
Taip, aš esu ligonis ir dėl to tikrai nesusireikšminu savęs, bet pripažinkime kitą tiesą: Tu esi didesnis ligonis už mane. Galbūt netgi psichiškai nesveikas ligonis. Pasigydyk!!!...
--- Citata iš: Soliaris 2013-12-11 10:41:29 ---Andriau, tu esi ligonis. O gal sergi narcisizmu ir trokšti dėmesio? Darius įdėjo nuorodą, bet, ne, tu būtinai irgi turi iš paskos įkelti jau visą straipsnį. Jei kas įdeda kokį, failą parsisiųsti, tai tu būtinai irgi iš paskos tą patį darysi. Gal tu pas gydytojus apsilankyk. Sveikas žmogus taip nesielgia.
--- Baigti citatą ---
Soliaris:
Aš iš paskos nedėlioju tų pačių failų, kaip tu. O tu jau senai garsėji savo nesąmonėmis. Nieko naujo.
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją