Autorius Tema: WinFast PVR2 nerodo DTV  (Skaityta 7249 kartus)

Neprisijungęs w0rm

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 4
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
WinFast PVR2 nerodo DTV
« Įrašytas: 2009-01-29 21:01:03 »
Turiu Leadtek DTV 2000 H TV plokštę su WinFast PVR2 soft'u ir noriu žiūrėt skaitmeninę TV ,bet :
1. Neranda kanalų (nors ir antena prijungta ir kai pradžioje bandžiau ieškot kanalų tada rado , o dabar neranda)
2.Nėra vaizdo (Kai buvo rade kanalų tada buvo tik garsas ,vaizdo nebuvo ).
Bandžiau ieškot informacijos , bet nesekmingai , radau tik tai , kad viskas puikiai veikia su AltDVB.
Aš noriu naudot WinFast PVR2 soft'a ,nes su juo veikia pultelis .

Prašau padėkit :)

Neprisijungęs batmanas

  • Patyręs dalyvis
  • ***
  • Įrašai: 156
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: WinFast PVR2 nerodo DTV
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2009-01-29 23:31:01 »
Pabandyk naujausią PVR atsisiųst iš gamintojo puslapio.

Neprisijungęs w0rm

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 4
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: WinFast PVR2 nerodo DTV
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2009-01-30 21:47:06 »
Dabar pradejau naudoti altdvb ir vistiek tik yra garsas , vaizdo ne , o kai bandau pasirinkt koki nors kodeka paspaudus ok neprideda i sarasa to kodeko ... kame problema?

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: WinFast PVR2 nerodo DTV
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2009-01-30 22:18:31 »
Dabar pradejau naudoti altdvb ir vistiek tik yra garsas , vaizdo ne , o kai bandau pasirinkt koki nors kodeka paspaudus ok neprideda i sarasa to kodeko ... kame problema?
Seniai AltDVB čiupinėjau bet kiek pamenu ant kodeko reikia pele dukart spustelėti, o tada OK spausti.
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Neprisijungęs Soliaris

  • Sr. Member
  • ****
  • Įrašai: 288
  • Karma: +8/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: WinFast PVR2 nerodo DTV
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2009-02-02 00:35:35 »
Viską turi rodyt WinFast PWR2. Aš matau visus 14 kanalų ir nereikia jokio papildomo softo. Be to daug sykių rašiau ir atsibodo jau kartoti, kad pirma reikia viską su VLC išbandyti ar rodo. Tavo konkrečiu atveju turi viską rodyt. Įsidėk K-Lite Codecs Pack. dar sykį perdiek inFastą ir nesirink LiveUpdate. Pirma prasiskenuok arba suvesk dažnius iš lentelės: http://www.skaitmenine.lt/lt/skaitmenine_tv_lietuvoje/antzemine_dvb_t.html
« Paskutinį kartą keitė: 2009-02-02 00:37:38 sukūrė Soliaris »

Neprisijungęs Durneliokas

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 1
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: WinFast PVR2 nerodo DTV
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2009-05-24 12:10:56 »
Pas mane vlc viska rodo. kodekai visi yra, bet vistiek nieko nerodo, tai kame beda, a?

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: WinFast PVR2 nerodo DTV
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2009-05-24 13:29:48 »
Pas mane vlc viska rodo. kodekai visi yra, bet vistiek nieko nerodo, tai kame beda, a?
Juodas vaizdas, ar išvis kanalų neranda WinFast ?
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Neprisijungęs Soliaris

  • Sr. Member
  • ****
  • Įrašai: 288
  • Karma: +8/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: WinFast PVR2 nerodo DTV
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2009-05-25 19:45:41 »
Priežasčių gali būt daug. Gal signalas silpnas, gal kodekų daug prigrūdai. Jei net VLC nerodo, tai reikia geresnės (galingesnės) antenos. Dar neaišku, kokia OS pas tave. Pabandyk naujausius draiverius, K-Lite Codecs Pack ir žiūrėk anteną. Stebuklų nebūna.