• Welcome to Radiocool forumas apie skaitmeninę antžeminę televiziją (DVB-T) ir ne tik.

HD H.264 DVB-T Receiver (CAS7)

Pradėjo geduxk, 2008-10-19 00:37:31

« ankstesnis - sekantis »

geduxk

http://www.frineta.lt/DVBT_H264_Receivers_STB/HD_DVBT_Receiver_CAS7.html

planuoju isigiti sita daigta prie tv ar verta ar galiam kazka zu tiek pat ir geriau rasti?

Darius

Oho, atpigo imtuvai. Už 300Lt Mpeg4 HD ir galima su kortele mokamus kanalus žiūrėti. Kol kas pigesnio varianto nemačiau.
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

geduxk

RolF2

neturi jie jo, ir neaisku kada tures :) o ir kaina cia siaip be pvm ir sneka ta frineta tik su didmenininkais :)

R.

batmanas

Tai kažin nuo kiek jau skaitosi didmeninikai? Susirandam kokia 10 žmonių ir imam.  :D

geduxk

jo kaina be pvm duoda visiem nuvarai i kauna ir pasimi jiem pinigai

imsiu sd sia savaite atvaziuoja o hd sake kazka gerina jame ten naujo deda tai kita men bus :D

man vistiek hd tv nepalaiko tai neverta imti ta hd bet ce pigiausi variantai

jankus1

Sveiki
Siandien paemiau sita tiuneri is frinetos us 332LT. Viskas veikia puikiai. Vaizdo kokybe puiki. Aparato kokybe atitinka kaina. Seip tikrai geras tiuneris ir kaina tik 332 (kazkokioj tv aprdej su hd ir conax siule uz 490  :) ).

Ciuraz

Sveikas,

As irgi isigijau si priedeli is Frinetos, bet is karto problemos

Kanalus suranda 33, bet jei bandai ziureti paraso "Nera video signalo"
Tie kurie mokami kanalai raso "Uzsifruotas" :)

Signal: 68
Quolity 40

pas tave nebuvo tokio bajerio?

Darius

Citata iš: Ciuraz Įrašytas 2009-01-12 22:22:16

Signal: 68
Quolity 40

Matyt signalas bus per silpnas, pareguliukm anteną jei eina į tuos skaičiukus žiūrėdamas.
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

jankus1

man quality yra 68 (nors pajungus PC altdvb rodo 90-100). Suranda visus 39 kanalus. TV6 buvo pora kartu uzlagines (keista bet tik tv6, o lagas tai buwo po sekundziu), bet cia irgi antenos reikalai.

Ciuraz

Sveiki,

Jusu tiesa buvo del silpno signalo/ antenos su stiprintuvu

kitame bute pasibandziau su pasyvia antena, nors boksta uzdengia namas, viska rodo kaip priklauso, su labai retais uzstrigimais.
Gal kas zinot kaip ziureti koduotus kanalus pigiau nei oficialiai?
ir ar imanoma oficialiai pasibandymui paimti kortele?

Aciu

geduxk

40qouliti yra mazai luzineja ir paraso akd nera signalo man jau taip buna ant 60% tai jai krenta zemiau 70 pila kvadratais

jau yra hd tiuneriu uz 332 su pvm

Ciuraz

Tai as sita HD modeli ir turiu, bet ziuriu ant kaitrinio TV nes kiek jungiau prie LCD monitoriu nepalaiko tokios rezoliucijos, o plasma dar nenusipirkau :(

jankus1

geduxk - tu cia klausi ar yra uz 332 ar tu cia mane cituoji? :DD
Ciuraz - as ant LCD ziuriu. viska rodo, kokia rezoliucija beijungciau visitek rodo.