Autorius Tema: AF9005 chipset based DVB-T tuner  (Skaityta 6421 kartus)

Neprisijungęs dosmaster

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 18
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
AF9005 chipset based DVB-T tuner
« Įrašytas: 2008-08-05 23:57:46 »
Sveiki, turiu is ebayjaus nebrangu AF9005 pagrindu veikianti tiuneri ir nerandu jam niekaip jokios tinkamos programos...
Orginali BlazeDTV 2.5a programa groja tik garsa, o suinstaliavus BlazeDTV 3.5 Trial versija atsiranda ir vaizdas, bet labai jau skaitmenine puzle reiskiasi. Todel ir ieskau kito plejerio.

Su AltDvb praskanaves randu tik viena kanala su PID'ais !!! Ta, kuri ziurejau paskutini su BlazeDTV grotuvu !!! Kiti kanalai aptinkami kaip DATA SERVICE...
Jei pries skanuodamas nepanaudoju BlazeDTV, tai nerenda isvis jokiu kanalo :(

Padekit zmones  :-\
« Paskutinį kartą keitė: 2008-08-06 00:01:24 sukūrė dosmaster »

Neprisijungęs batmanas

  • Patyręs dalyvis
  • ***
  • Įrašai: 156
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: AF9005 chipset based DVB-T tuner
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2008-08-06 00:37:51 »
Nepyk, bet tai prisipirkai kažkokios chrienios ir gavosi kas gavosi. Neįsivaizduoju, kad kas nors padėtų, nes tikriausiai daugiau niekas tokio daikto nepirko.
Tik įdomu, jei originali programa pas tave BlazeDTV, tai kažin ar nėr kokio nors serialo ar ko nors,  kad galėtum legaliai atsinaujinti? Jei nėra tai išvis absurdas.

Aš tegaliu tik pasiūlyt tau pirkt paprastesnį tiunerį.

Neprisijungęs dosmaster

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 18
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: AF9005 chipset based DVB-T tuner
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2008-08-06 01:20:59 »
Serialas tinka tik 2.5a versijai, atsinaujinti galimybes nera, nebent pirkti naujasne versija...
O kaip ponas skiriate kas yra chernia o kas ne ?

Tai visgi gal kas turejot reikalu su AfaTec / Afa Technologies AF9005 pagrindu veikianciu tiuneriu ? ? ?
Need help  ;)

Neprisijungęs batmanas

  • Patyręs dalyvis
  • ***
  • Įrašai: 156
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: AF9005 chipset based DVB-T tuner
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2008-08-06 11:02:44 »
Na šiaip aš ne ponas.   ;D
O jeigu nori gero daikto, tai geriausia pirkti tai, ką kiti jau išbandė ir kas puikiai veikia.

Neprisijungęs dosmaster

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 18
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: AF9005 chipset based DVB-T tuner
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2008-08-06 12:06:51 »
Siaip jau tema ne koki tuneri pirkti, be reikalo cia uzsiveliau i kalbas apie nikus...
Grystam prie pagrindinio klausimo !!! Taigi AF9005 dongle ;)

Neprisijungęs Soliaris

  • Sr. Member
  • ****
  • Įrašai: 288
  • Karma: +8/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: AF9005 chipset based DVB-T tuner
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2008-08-07 17:23:41 »
Na, o ką tau galima atsakyti? Bandyk įsidėti Cyberlink PowerDVD 8.0 versiją ir po to dėk savo imtuvo draiverius. Bandyk dar DVB Viewer. Jeigu niekas nepadės, reiškia blogas imtuvas, arba netinkamas lietuviškai skaitmeninei TV.

Neprisijungęs dosmaster

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 18
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: AF9005 chipset based DVB-T tuner
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2008-08-17 20:07:55 »
Taip, paskaites kitu saliu forumus regis supratau jog vienintelis softas sitam donglui butent BlazeDTV 3.5 su pluginu speciailiai sitam cipui...