DVB-T

Autorius Tema: KWorld VS-DVBT-210SE  (Skaityta 7527 kartus)

Neprisijungęs geduxk

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 68
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
KWorld VS-DVBT-210SE
« Įrašytas: 2008-03-17 22:51:05 »
taigi nusipirkau si zaisla paprasta analoga rodo gan neblogai radija taip pat groja bet kaip nainu i nustatimus duoda pasirnkti tik analoga nors rase kad orginalus softas palaiko h.264 be jokiu problemu :D parsivariau forume duoda altdvb praskenuoja nieko neranda atsiunciau kita gamintojo softa atpazino kad digitala palaiko bet irgi snipstas :/ nuo pamanevezio 54km iki siauliu 64 antena nusukta i siaulius tos akecios lenkiskos :/ su stiprintuvu ka daryti kad roditu ta prakeikta skaitmenine :(  :'( :'(

Neprisijungęs Milvis

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 85
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: KWorld VS-DVBT-210SE
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2008-03-17 23:28:15 »
Keista kad altdvb nieko neranda, o su dvbviewer nebandei?

Neprisijungęs Spakainz

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 54
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: KWorld VS-DVBT-210SE
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2008-03-18 07:29:50 »
Nu atstumas nemažas. Su ta plokšte man rodo visos programos. Kažkaip keista...

Neprisijungęs GiedriusP

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 5
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: KWorld VS-DVBT-210SE
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2008-03-18 12:29:24 »
tai kad dabar skaitmeninės beveik visi normalūs kanalai užkoduoti išskyrus paprastus Lietuviškus ir visokias TVPOLONIA. Taip, kad skaitmeninė (bent jau pas mane Panevėžyje) rodo praktiškai tą patį, ką ir paprasta analoginė (jei ne kabelinė). Na aišku galbūt vaido kokybė skiriasi.

Neprisijungęs zebras

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 43
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: KWorld VS-DVBT-210SE
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2008-03-18 20:47:31 »
su siuo tiuneriu reikia reikia norint ziuret su altdvb atsinaujint bda draiveri,kaskur rasiau apie tai...

Neprisijungęs geduxk

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 68
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: KWorld VS-DVBT-210SE
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2008-03-19 00:45:39 »
bajeris kad altdvb dabar rado bet nerodo gribauja lik rode po topakibo rodo stiprumas 0 o ijungiu dvbviewer rodo bet ant lt kanalu vaizdas trukcioja o garsas ok :/ polonija ar bcc tai sauniai rodo kodel kazi taip?

Neprisijungęs batmanas

  • Patyręs dalyvis
  • ***
  • Įrašai: 156
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: KWorld VS-DVBT-210SE
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2008-03-19 00:54:59 »
bajeris kad altdvb dabar rado bet nerodo gribauja lik rode po topakibo rodo stiprumas 0 o ijungiu dvbviewer rodo bet ant lt kanalu vaizdas trukcioja o garsas ok :/ polonija ar bcc tai sauniai rodo kodel kazi taip?
Nežinau pas mane irgi šiandien AltDVB nerodė. O DVBViewer rodė ir netrukčiojo. Perrašiau ALTDVB ir vėl rodo. :)

Neprisijungęs geduxk

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 68
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: KWorld VS-DVBT-210SE
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2008-03-19 16:52:07 »
bet lempa biski ziuret kaip kadruoja vaizdas o tv polonija ten tie uzsienio viskas ciki piki :/

Neprisijungęs Spakainz

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 54
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: KWorld VS-DVBT-210SE
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2008-03-19 23:05:00 »
Norėčiau paprašyt jūsų visų dėstyt mintis taip kad visi jas suprastų. Nes...čia gali padėt jums tie kurie mažiausiai suaugę su jūsų sms'iniu žargonu. Gedvux ypač reikėtų susimastyt, nes be spec.tarnybų atkodavimu nieko neišeis.