Autorius Tema: Sport1 bus transliuojamas TEO 1 tinklu  (Skaityta 7640 kartus)

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Sport1 bus transliuojamas TEO 1 tinklu
« Įrašytas: 2009-09-23 16:29:16 »
Citata
UAB „Sporto komunikacijos“, norėdama išplėsti jų transliuojamos skaitmeninės televizijos programos „Sport1“ teritoriją, paprašė Lietuvos radijo ir televizijos komisijos leisti šią programą transliuoti pirmuoju TEO LT, AB skaitmeninės antžeminės televizijos stočių tinklu.
    Dabar „Sport1“ yra transliuojama antruoju TEO LT, AB tinklu, kuris dengia gerokai mažesnę Lietuvos teritoriją nei pirmasis.
    TEO LT, AB pritarė šiam  UAB „Sporto komunikacijos“ pageidavimui ir sutiko perkelti „Sport1“ programą iš antrojo tinklo į pirmąjį.
    Komisija rugsėjo 23 d. pritarė šiems prašymams ir atitinkamai pakeitė UAB „Sporto komunikacijos“ ir TEO LT, AB licencijų sąlyga
rtk.lt
Taigi, bus tame pačiame dažnyje kaip ir visi lietuviški kanalai.
« Paskutinį kartą keitė: 2009-10-06 16:23:48 sukūrė Darius »
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Neprisijungęs tempusername

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 1
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Sport1 bus transliuojamas TEO 1 tinklu
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2009-10-06 16:17:27 »
šiaip tai ne, jei gerai suprantu bus kartu su lryto tv o ne kitais lt, nes ten LRTC 1 tinklas

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: Sport1 bus transliuojamas TEO 1 tinklu
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2009-10-06 16:23:37 »
šiaip tai ne, jei gerai suprantu bus kartu su lryto tv o ne kitais lt, nes ten LRTC 1 tinklas
Aha, susipainiojau su tai tinklais. Kažkaip pasirodė geriausia, jog su visais lietuviškais kanalais būtų.
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Neprisijungęs cybersig

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 12
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Sport1 bus transliuojamas TEO 1 tinklu
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2009-10-10 09:47:47 »
Kada rodys? Ukmergėje tarp kanalų jau yra Sport1, bet nieko nerodo :(

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: Sport1 bus transliuojamas TEO 1 tinklu
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2009-10-21 16:31:49 »
Šiandien jau turėtų pirmuoju TEO tinklu transliuoti.
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Neprisijungęs dinux

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 58
  • Karma: +1/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Sport1 bus transliuojamas TEO 1 tinklu
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2009-10-21 20:22:03 »
Kaune jau pasikeitė Sport1 dislokacija.

Neprisijungęs darune

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 13
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Sport1 bus transliuojamas TEO 1 tinklu
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2009-10-24 13:49:39 »
jau rodo sport 1 :) nors jau gal negaliu sakyt pirma diena kaip turiu dvb imtuva.. siandien parplauke