Radiocool forumas apie skaitmeninę antžeminę televiziją (DVB-T) ir ne tik

DVB-T => DVB-T žiūrėjimas => Temą pradėjo: EV1L 2007-10-04 19:42:05

Antraštė: DVB-T Kaune BBC, DW, TV Polonia, TV5 nera vaizdo
Parašė: EV1L 2007-10-04 19:42:05
Taigi pradejo rodyt siuos kanalus ir Kaune taciau nera vaizdo tik garsas, gal zinot kas kaip reik susireguliuot per AltDVB?
Antraštė: Re: DVB-T Kaune BBC, DW, TV Polonia, TV5 nera vaizdo
Parašė: Darius 2007-10-04 20:42:46
Va kaip tik ir aš norėjau ta tema rašyti :) O įrašius ir žiūrint per MPC, kaip tau rodo? Aš irgi pagaunu, bet vaizdo nėra, garsas trukčioja, o paleidus įrašą matosi, labai didelis trukdymai, kartais pasirodantis vaizdas.
Be to Alt DVB rodo jog šie kanalai koduoti, nors taip nėra. Pabandyk ant kanalo paspausti dešiniu klavišu, pasirinkti edit ir nuimti varną nuo "encrypted" gal rodis? Man tai neveikia nes įtariu kad iki mane ateina labai jau silpnas signalas :(
Antraštė: Re: DVB-T Kaune BBC, DW, TV Polonia, TV5 nera vaizdo
Parašė: EV1L 2007-10-04 20:45:50
irasius jokio video, net nerodo kas jis butu tiesiog audio groja, trukinejimu nera...
EDIT:
su power dvd tiesiog isijungus vazidas sustoja ir isvis irasas nejuda nei garso nei vaizdo tik vienas kadras taip ir stovi
Antraštė: Re: DVB-T Kaune BBC, DW, TV Polonia, TV5 nera vaizdo
Parašė: EV1L 2007-10-04 20:53:51
DIDELIS EDIT:
BBC World - rodo tik irasius be jokiu trukinejimu
DW - rodo tik irasius be jokiu trukinejimu
TV Polonia - rodo tik irasius be jokiu trukinejimu
TV5 - Vietoj video tiesiog rodo tas spalvotas linijasis, signalo ten isvis tam retransliatoriuje, audio nestrigineja
Antraštė: Re: DVB-T Kaune BBC, DW, TV Polonia, TV5 nera vaizdo
Parašė: Darius 2007-10-04 21:10:17
Na matyt čia kažkas su siųstuvu yra. O bandei kaip sakiau nuimti varną nuo encrypted? Man irgi vakar TV5 rodė tik įrašius, ir tik tas spalvas. O šiandien tie kanalai iš vis vos gyvi.Signalo stiprumą rodo tai 0 tai 100%. Siūlau pabandyti su DVB Viewer, jį turėtum rasti per emule, ten yra versija su pluginais. Jis man geriausiai rodė ir CPU mažiausiai apkraudavo, bet atnaujinus PC išvis nedirba, tiesiog pakimba. 
Antraštė: Re: DVB-T Kaune BBC, DW, TV Polonia, TV5 nera vaizdo
Parašė: EV1L 2007-10-04 21:12:54
Man visus kanalus DVB player rodo be vaizdo tik garso nors ir nustates options kad cyberlinko h264 naudotu.Kaip padaryt kad rodytu?
Antraštė: Re: DVB-T Kaune BBC, DW, TV Polonia, TV5 nera vaizdo
Parašė: EV1L 2007-10-05 17:59:18
gal kam pavyko jau pagauti vaizda ?
Antraštė: Re: DVB-T Kaune BBC, DW, TV Polonia, TV5 nera vaizdo
Parašė: Darius 2007-10-05 18:03:46
Atrodo čia tų kanalų signalas silpnokas. Nes man dabar išvis AltDVB signalo nepagauna. Atrodo ir kitiems problemos (http://www.skaitmenine.lt/lt/naujienos/jau_ir_kaune_visi_4_skaitmenines_antzemines_tv_siustuvai_2/komentarai.html)
Antraštė: Re: DVB-T Kaune BBC, DW, TV Polonia, TV5 nera vaizdo
Parašė: EV1L 2007-10-05 18:06:50
O kaip tu susikonfiguravai DVB Viewer kad rodytu bent tuos LT kanalus? , nes as niekaip nepagaunu ju vaizdo
Antraštė: Re: DVB-T Kaune BBC, DW, TV Polonia, TV5 nera vaizdo
Parašė: Darius 2007-10-05 18:13:27
Nusistatai hardware, paskui eini channel, channel scan, pasirenki Reception type: Terrestric, ir tada Scan Range
Antraštė: Re: DVB-T Kaune BBC, DW, TV Polonia, TV5 nera vaizdo
Parašė: EV1L 2007-10-05 18:14:24
tai man kanalai visi rasti, taciau as girdziu tik sounda vaizdo ne ant visu kanalu tame tarpe ir LT
Antraštė: Re: DVB-T Kaune BBC, DW, TV Polonia, TV5 nera vaizdo
Parašė: Darius 2007-10-05 18:18:19
Eik options ==> DirectX ir pasirink H.264 Video decoder: Cyberlink.... gal padės :)
Antraštė: Re: DVB-T Kaune BBC, DW, TV Polonia, TV5 nera vaizdo
Parašė: EV1L 2007-10-05 18:19:03
parinkta, isvis as parinkes visur kur imanoma cyberlinko codeca, taciau vaizdo ner.
http://www.ipix.lt/show.php/257769_set.jpg mano nustatymai
Antraštė: Re: DVB-T Kaune BBC, DW, TV Polonia, TV5 nera vaizdo
Parašė: Darius 2007-10-05 18:30:48
:( nežinau , ką dar galima padaryti. Pas mane irgi nustačius programa parodo pirmą kadrą ir nulūžta.
Edit:
O proceso dvbviewer neina nužudyti, o kartais dėl jo ir PC resetinasi :(
Antraštė: Re: DVB-T Kaune BBC, DW, TV Polonia, TV5 nera vaizdo
Parašė: EV1L 2007-10-05 18:42:03
man tai neluzta tiesiog audio groja...
Antraštė: Re: DVB-T Kaune BBC, DW, TV Polonia, TV5 nera vaizdo
Parašė: Darius 2007-10-06 13:09:50
http://levas.vabolis.com/2007/09/10/dvb-t/#comments
Antraštė: Re: DVB-T Kaune BBC, DW, TV Polonia, TV5 nera vaizdo
Parašė: Darius 2007-10-06 15:45:11
Na va ir man rodo, parinkus vaizdo kodeką ffdshow :)
Antraštė: Re: DVB-T Kaune BBC, DW, TV Polonia, TV5 nera vaizdo
Parašė: EV1L 2007-10-06 18:33:28
kur tu tiksliai parinkai nes man parinkus luzta programa altdvb su tuo codecu
Antraštė: Re: DVB-T Kaune BBC, DW, TV Polonia, TV5 nera vaizdo
Parašė: Darius 2007-10-06 18:40:06
Na čia, šiaip ir man lūžinėja kai bandau lt kanalus žiūrėti. Pasirink setings, kad nepaleidinėtų kanalo, paleidus programą, gal kiek patogiau bus.
Antraštė: Re: DVB-T Kaune BBC, DW, TV Polonia, TV5 nera vaizdo
Parašė: EV1L 2007-10-06 18:42:14
pas mane tokio ffdshow video decoder gryno nera, tiktais ffdshow mpeg4 decoder, taciau su juo tik lt kanalus ir rodo daugiau nieko, tu uzsienio nerodo :|
Antraštė: Re: DVB-T Kaune BBC, DW, TV Polonia, TV5 nera vaizdo
Parašė: Darius 2007-10-06 18:45:15
O per add filter neradai?
Antraštė: Re: DVB-T Kaune BBC, DW, TV Polonia, TV5 nera vaizdo
Parašė: EV1L 2007-10-06 18:48:48
pas mane tam sarase yra tik toks http://www.ipix.lt/show.php/258883_sett.JPG
O su juo kanalus rodo lietuviskus blogiau nei tragiskai viskas strigineja siuksles ir pan neina nieko ziuret
Antraštė: Re: DVB-T Kaune BBC, DW, TV Polonia, TV5 nera vaizdo
Parašė: Darius 2007-10-06 18:56:35
O kokie kodekai pas tave? Pas mane K-Lite codec pack 3.3.5 full ir dar kai eini Start==>all programs==>K-Lite....=>configuration=>ffdshow video decoder :
nustatyta taip:



Antraštė: Re: DVB-T Kaune BBC, DW, TV Polonia, TV5 nera vaizdo
Parašė: EV1L 2007-10-06 19:00:35
taip pat ir pas mane nustatyta... nu net neisivaizduoja kodel tada jau nerodo
Antraštė: Re: DVB-T Kaune BBC, DW, TV Polonia, TV5 nera vaizdo
Parašė: Darius 2007-10-06 19:04:25
Pabandyk kodekus perinstaliuoti, gal atsiras tas filtras.
Antraštė: Re: DVB-T Kaune BBC, DW, TV Polonia, TV5 nera vaizdo
Parašė: EV1L 2007-10-06 19:18:30
perinstaliavus rodo, taciau:
nu as nebesuprantu lietuviu kanalus rodo siukslyna tikra o situos rodo kaip ledas... O signala is kurios vietos transliuoja? is tos pacios puses ar ne, lietuvisku ir uzsienio?
Antraštė: Re: DVB-T Kaune BBC, DW, TV Polonia, TV5 nera vaizdo
Parašė: Darius 2007-10-06 19:34:06
Na turėtų iš ten pat rodyti.
Antraštė: Re: DVB-T Kaune BBC, DW, TV Polonia, TV5 nera vaizdo
Parašė: EV1L 2007-10-06 19:36:34
hm nu tada kas cia galima but kad lietuviski kanalai visi strigineja ir siuksles rodo o tuos bbc, dw ,polonia, tv5 tiesiog idealiai.
Ir beje dar vienas klausimas tau rodo recordinus per WMPC situos irasus?nes man tai nerodo...tik sounda groja
Antraštė: Re: DVB-T Kaune BBC, DW, TV Polonia, TV5 nera vaizdo
Parašė: Darius 2007-10-06 19:39:24
Na rodo. Lietuviškus kanalus beveik idealiai, o su tais užsenietiškais, kad ir kokie trukdžiai bebūtų rodo.
O šiukšlės per lt kanalus tik su ffdshow, ar ir su Cyberlink?
Antraštė: Re: DVB-T Kaune BBC, DW, TV Polonia, TV5 nera vaizdo
Parašė: EV1L 2007-10-06 19:40:27
tik su ffdshow, su cyberlinku maskuoja, bet realiai ten ju daug
Antraštė: Re: DVB-T Kaune BBC, DW, TV Polonia, TV5 nera vaizdo
Parašė: Darius 2007-10-06 19:47:59
Na tai ir pas mane įrašus su VLC dėl trukdžių neina žiūrėti - VLC net užlūžta. Pavyzdžiui jei praskanuoju įrašą(1GB) su TS Packet editor (scan ) tai randa apie 100 errorų.  Pabandyk kaip nors pagerinti priėmimą, pakelti anteną aukščiau, ar įsigyti lauko anteną, jei kambarinę naudoji.
Antraštė: Re: DVB-T Kaune BBC, DW, TV Polonia, TV5 nera vaizdo
Parašė: EV1L 2007-10-06 19:51:16
nu bet tai situacija tokia: isijungiu ffdshow codeca ziuriu uzsienio kanalus gerai, irasius ir paleidus per VLC idealu jokiu trukdziu.Irasius su ffdshow lietuviskus kanalus, vlc nuo siuksliu tiesiog uzluzta.Jeigu is ten pat signalas ateina tai tik gali skirtis jo stiprumas tada, taip gaunas lt kanalu silpnesnis siganalas yra duodamas retransliatoriuje.
Ir beje kaip priversti rodyt WMPC tu uzsieniu kanalu ripus, nes niekaip ju nerodo.LT tai rodo.
Antraštė: Re: DVB-T Kaune BBC, DW, TV Polonia, TV5 nera vaizdo
Parašė: Darius 2007-10-06 19:57:02
Patalpink į talpink.lt iki kokios minutes trukmės užsienio tv įrašą, aš pasižiūrėsiu ar man mpc rodo, ir tada žiūrėsiu ką patarti.
Antraštė: Re: DVB-T Kaune BBC, DW, TV Polonia, TV5 nera vaizdo
Parašė: EV1L 2007-10-06 20:04:34
mires talpink.lt ...
Antraštė: Re: DVB-T Kaune BBC, DW, TV Polonia, TV5 nera vaizdo
Parašė: Darius 2007-10-06 20:07:45
Tai tada http://www.mediafire.com/ patogiausias iš užsieninių.
Antraštė: Re: DVB-T Kaune BBC, DW, TV Polonia, TV5 nera vaizdo
Parašė: EV1L 2007-10-06 20:14:02
va uploadinau http://www.mediafire.com/?6dycs1vpcx4
Antraštė: Re: DVB-T Kaune BBC, DW, TV Polonia, TV5 nera vaizdo
Parašė: Darius 2007-10-06 20:36:29
Na man su VLC nerodo, bet su MPC rodo :)
Idėjau foto kokius filtrus naudoja MPC
Šiaip atidarius failą su Graph edit, rodo tik garso filtrus.
Antraštė: Re: DVB-T Kaune BBC, DW, TV Polonia, TV5 nera vaizdo
Parašė: EV1L 2007-10-06 20:42:11
hm pas mane neisijungia ffdshow video codecas per wmpc nes naudoja kazkodel haali media splitteri skirta hdtv filmams ziuret...
Antraštė: Re: DVB-T Kaune BBC, DW, TV Polonia, TV5 nera vaizdo
Parašė: Darius 2007-10-06 20:55:11
pabandyk dar MPC pareguliuoti, gal po kodekų perrašymo atsireguliavo:
view ==> options
external filters
Add filters
Susirandi Cyberlink H.264
Ir dešinėje pusėje pasirink prefer
Antraštė: Re: DVB-T Kaune BBC, DW, TV Polonia, TV5 nera vaizdo
Parašė: EV1L 2007-10-06 20:57:59
viskas nustatyta, taciau vistiek nekabina vaizdo , lietuviskus kuo puikiausiai rodo, nes isijungia visi filtruose tie codecai automatiskai :(
Antraštė: Re: DVB-T Kaune BBC, DW, TV Polonia, TV5 nera vaizdo
Parašė: Glas 2007-11-06 21:22:23
man tai neluzta tiesiog audio groja...

kokia korta???
Antraštė: Re: DVB-T Kaune BBC, DW, TV Polonia, TV5 nera vaizdo
Parašė: zebras 2007-11-07 17:47:35
pasmane signalas siu kanalu geras randu juos,kai irasau kokibe gera tik rezoliucija mazesne.kai noriu pasirinkt ffdshow (suinstaliuotas pas mane) padarau add bet jis vistiek neisideda  ???
 vat video pavyzdys is bbc world ~3,5mb  ::) http://www.talpink.lt/files/450311

kaune siti kanalai ateina is juragiu,pasak rysiu regulevimo tarnybos,apreptis ira mazesne.Beto tai jau kitas daznis,manau jum reiktu stiprint signala.man tai taip rodo ir su antena is komplekto kur buvo prie tiunerio  ;D