Radiocool forumas apie skaitmeninę antžeminę televiziją (DVB-T) ir ne tik

DVB-T => DVB-T žiūrėjimas => Temą pradėjo: gyvate151 2008-03-08 12:06:31

Antraštė: Neranda kanalu
Parašė: gyvate151 2008-03-08 12:06:31
Ka daryt jei neranda kanalu Pinnacle?  ???
Antraštė: Re: Neranda kanalu
Parašė: Milvis 2008-03-08 12:30:33
Pirmas dalykas ka reik padaryt tai prisijunk gera antena. Jei su antena gerai rodo paprasta televizija tai ji turetu ir skaitmeninei tik. Jei neranda kanalu reiskias reik antena reguliuot, arba kanors netaip su programom darai
Antraštė: Re: Neranda kanalu
Parašė: gyvate151 2008-03-08 22:27:45
nu gerai rado. Bet su paprarasta ir tik 570mh.  O ten tik lt mtv. O as noriu tv3, lnk.....  ??? ka dabar daryt?  pastebejau as cia daug vis klausiu, bet man nieko neiseina padaryt  :(
Antraštė: Re: Neranda kanalu
Parašė: Milvis 2008-03-08 22:38:43
Kokia programa bandai? Gi galima pazymet kad scanuotu tik viena norima dazni pvz 658Mhz kur lt kanalai ir reguliuot tada antena jei neranda ten nieko arba gal tiuneris normaliai neveikia
Antraštė: Re: Neranda kanalu
Parašė: Spakainz 2008-03-09 07:48:44
Berods tu klausei koki tuneri imt, o as sakiau imk vidini...Tai va matai kodel siuliau vidini... :)
Antraštė: Re: Neranda kanalu
Parašė: gyvate151 2008-03-09 09:55:46
Pas mane Pinnacle. Naudoju Pinnacle TVCenter Pro, nes Alt Dvb-t neiseina paleist, praso kazka registruot.  ::)
O tevas pats dar besigaudantis it dar ivairiausiu kompiuteristu priklausinejo, kad isorinis geriau.  ;)
Tai kaip su tuo Pinnacle ieskoti 1 daznio (658Mhz) ? (plz aiskiau)
Antraštė: Re: Neranda kanalu
Parašė: Milvis 2008-03-09 10:19:37
Naudok altdvb, ten del to registravimo tai paprasta teireikia ieit i altdvb "filters" folderi, paleist "#Register_Filters" ir suregistruos tau ka reik. Poto viskas aprasyta http://www.radiocool.lt/dvb-t-skaitmenine-antzemine-televizija-lietuvoje-ir-kaip-ja-ziureti/
Del Pinnacle TVCenter Pro nezinau ka jis ten gali o ko ne, ir abejoju ar galiu veiktu man ant Kworld tiunerio
P.S. Tiek vidiniai tiek isoriniai turi savu pliusu, kokybes atzvilgiu labiau priklauso nuo to kokios schemos naudojamos juose. Isorinis maniskis jautrus aplinkai, pvz kai as ji uzdengiu ranka signalas labai suprasteja, vidiniai tuo tarpu gali triuksmu kompo viduj pasigaut
Antraštė: Re: Neranda kanalu
Parašė: gyvate151 2008-03-09 11:44:46
Antra kart atsisiunciau. Nieko su tou Altdvb neiseina. Kazkoks blogas failas.  ::)
Ismeta: LoadLibrary("DvbAvSrc.ax") failed - The specifed module could not be found.
Veliau dar kazkokia panasia.
Antraštė: Re: Neranda kanalu
Parašė: gyvate151 2008-03-09 12:56:55
Gal galit kas nors pasakyt šitus nustatymus, kad rodytu Tv3, Lnk, Tango TV?

(http://www.talpykla.com/files/3676/mtv.bmp)

Didelis AČIŪ kas supras  ;)
Antraštė: Re: Neranda kanalu
Parašė: nieko_nera 2008-03-09 13:14:16
bandyk situos:
LNK
Digital H264
658,000
3
32001
1
300
301
United Kingdom
Antraštė: Re: Neranda kanalu
Parašė: gyvate151 2008-03-09 14:19:38
Labai aciu  :-* . Gal kas daugiau pasakys. As Kauniete, jei ka  :)
Antraštė: Re: Neranda kanalu
Parašė: Milvis 2008-03-09 14:34:11
TV3
(http://www.ipix.lt/out.php/t376707_tv3.JPG) (http://www.ipix.lt/show.php/376707_tv3.JPG)
Tango
(http://www.ipix.lt/out.php/t376710_tango.JPG) (http://www.ipix.lt/show.php/376710_tango.JPG)
LIUKS!
(http://www.ipix.lt/out.php/t376711_liuks.JPG) (http://www.ipix.lt/show.php/376711_liuks.JPG)
Antraštė: Re: Neranda kanalu
Parašė: gyvate151 2008-03-09 15:18:41
Didelis ACIU ir Buckis!  :-* ;)