Radiocool forumas apie skaitmeninę antžeminę televiziją (DVB-T) ir ne tik

DVB-T => Bendrai apie skaitmeninę TV => Temą pradėjo: zebras 2007-12-29 00:35:35

Antraštė: atjunge kaune 786mhz?bbc,DW,tv5....?
Parašė: zebras 2007-12-29 00:35:35
ar cia tik man vienam?
Antraštė: Re: atjunge kaune 786mhz?bbc,DW,tv5....?
Parašė: Darius 2007-12-29 10:32:07
Na kad dabar va įsijungiau ir rodo man. Gal laikinai sutrikę buvo?