Radiocool forumas apie skaitmeninę antžeminę televiziją (DVB-T) ir ne tik

DVB-T => DVB-T žiūrėjimas => Temą pradėjo: trugdiz 2008-11-04 09:30:58

Antraštė: SOS DEL KODEKU
Parašė: trugdiz 2008-11-04 09:30:58
gal galite padeti... susimeciau programa AltDVB, susiradau kanalus kurie nemokamai bet uzstrigau ties kodekais... niekaip nerandu kokie galetu tikti...  gal dar ir esu zalias toje srityje, bet tikiuosi pagelbesit man... 

kompo specifikacija:
Gamintojas    HP
PAGRINDINĖ ATMINTIS (MAKS)    4096 MB
TAKTINIS DAŽNIS    2.2 GHz
IŠPLĖTIMO PRIEVADAI    VGA-out
NIC INTEGRUOTAS    TAIP
OPERACINĖS SISTEMOS    Windows Vista Home Premium
VAIZDO PLOKŠTĖS ATMINTINĖ    512 MB
MAKS. REZOLIUCIJA    1440 x 900
KOLONĖLĖS    Altec Lansing
EKRANO TIPAS    High-Definition* HP BrightView
DISKINIO KAUPIKLIO VALDIKLIAI    Serial ATA
PROCESORIUS    AMD Turion X2 Ultra Dual-Core ZM-82
PCMCIA JUNGTYS    1 QTY Express card 34/54
EKRANAS    TFT WXGA+
RPM    5400 rpm
DISKINIS KAUPIKLIS (GB)    2 x 320 GB
FIREWIRE JUNGTYS    TAIP
PAGRINDINĖ ATMINTIS    4096 MB
VAIZDO PLOKŠTĖS ATMINTINĖ (MAKS)    1526 MB
TV IŠĖJIMO JUNGTYS    TAIP, S-VIDEO
VAIZDO PLOKŠTĖ    ATI Radeon™ HD 3450 [/b]
Antraštė: Re: SOS DEL KODEKU
Parašė: Darius 2008-11-04 10:37:31
Pas mane taip.  Patarčiau pakeisti Video render į Overlay Mixer. Ir žiūrėk ar rodo.
Antraštė: Re: SOS DEL KODEKU
Parašė: trugdiz 2008-11-04 10:41:37
pas mane ne tie nustatymai kadangi si pav nukopinau is straipsnio radiocool.lt ... nes neradau tu video ir audio kodeku tai imeciau tik kurioje vietoje nesusitvarkau ir prasau pagalbos...
bet pabandyziu ir tavo patarima ir parasysiu ar padejo...
Antraštė: Re: SOS DEL KODEKU
Parašė: Darius 2008-11-04 10:59:13
Tai kodekus pirmą reikia įtraukti į programą. Įdėjau foto, kaip tą padaryti. Tik susiradęs kodeką paspausk ant jo dukart :)
Antraštė: Re: SOS DEL KODEKU
Parašė: trugdiz 2008-11-04 11:03:48
tai suprantu kad reikia itraukti :) bet va kad ten kai paspaudi itraukti nera tokiu...  bandziau ir susiradau kodeku galybe... ir rinkiniu visokiu.. vistai specialu rinkini... ir forume radiocool.lt kur rekomendavo... bet ne visi po instaliavimo atsiranda tam meniu...
Antraštė: Re: SOS DEL KODEKU
Parašė: Darius 2008-11-04 11:10:13
Jei esi įdiegęs  K-Lite  kodekų paką pabandyk Video Decoder pasirinkti ffdshow video decoder ,o garsą kaip pas mane AC3 filter. Tik nustatymuose All programs ==> Klite codec pack ==> configuration == AC3 filer  kortelėje System įjunk  MPEG audio palaikymą.
Antraštė: Re: SOS DEL KODEKU
Parašė: trugdiz 2008-11-04 11:12:08
k-lite turiu .. vakar kaip tik parsisiunciau... pameginsiu ...aciu
Antraštė: Re: SOS DEL KODEKU
Parašė: batmanas 2008-11-04 16:04:03
Susirask forume atsisiuntimų skyriuj AltDVB Star Edition. Su juo kartu instaliuos Cyberlink codec'ą. O tą Star Edition, jei nepatiks, gali net ištrint. :)
Antraštė: Re: SOS DEL KODEKU
Parašė: trugdiz 2008-11-04 19:25:44
Dariau nei tavo nei vienas neveikia pasiulytas variantas nei batmano... :(
meginau ir k-light kodekais ir start edition susimeciau.. ir nieko... tik va klausimas... toks... bandau skanuoti per nauja kanalus ir nieko neberanda...
Antraštė: Re: SOS DEL KODEKU
Parašė: trugdiz 2008-11-04 21:43:31
ir ismeta tokia lentele "Invalid Floating pont operation"
Antraštė: Re: SOS DEL KODEKU
Parašė: trugdiz 2008-11-05 10:23:59
gal kas zino kodel ismeta toki uzrasa?
Antraštė: Re: SOS DEL KODEKU
Parašė: Soliaris 2008-11-05 19:11:26
Pabandyk parsisiųsti Cyberlink PowerDVD Ultra 8 versiją. Tada filltruose susirask Cyberlinko kodekus ir turėtų rodyti. O koks imtuvas? Su gamykline nerodo?
Antraštė: Re: SOS DEL KODEKU
Parašė: trugdiz 2008-11-05 20:58:10
imtuvas integruotas laptope cia.. ir gamykline antena dar prideta ....
Antraštė: Re: SOS DEL KODEKU
Parašė: trugdiz 2008-11-05 22:29:44
Soliaris o kokius kodekus pasirinkti??/ gal gali tiksliau nurodyti kokius??? pagal ta lentele kur auksciau yra kas kurioje vietoje??? nes as jau beviltiskoje padetyje... :(
Antraštė: Re: SOS DEL KODEKU
Parašė: Soliaris 2008-11-07 22:47:56
Tau tereikia Graph-DVB- H-264-Video decoder pasirinkti ArcSoft Video Decoder arba Cyberlink H264/AVC Decoder ir turėtų rodyti. Jei ne, tai nežinau tada. Matyt imtuvas tada bus netinkamas. Tiesa, Lietuvos Ryto TV arba Sport 1 man su AltDVB nerodo. Pakimba. Bet man neaktualu, nes pas mane Leatekas ir rodo viską su gamykline WinFastPWR2 programa. Kažkur čia forume dėl tų kanalų jau buvo rašyta. Pasiieškok.
Antraštė: Re: SOS DEL KODEKU
Parašė: Ar 2008-11-07 22:49:35
Čia ne į šią temą, bet ar Kaune rodo skaitmeninę, nes nei vieno kanalo neranda.
Antraštė: Re: SOS DEL KODEKU
Parašė: batmanas 2008-11-10 13:34:51
Tai aišku, rodo
Antraštė: Re: SOS DEL KODEKU
Parašė: Ar 2008-11-10 20:21:10
Aišku, reiks galų pas save ieškot, nes jau kaip kelinta diena 0 signalo. ???
Antraštė: Re: SOS DEL KODEKU
Parašė: Eima 2008-12-16 02:07:24
Brolyciai - kur tas forumo atsisiuntimu skyrius ?
Antraštė: Re: SOS DEL KODEKU
Parašė: batmanas 2008-12-16 18:18:15
Brolyciai - kur tas forumo atsisiuntimu skyrius ?

http://forum.radiocool.lt/siuntiniai/