Radiocool forumas apie skaitmeninę antžeminę televiziją (DVB-T) ir ne tik

DVB-T => DVB-T žiūrėjimas => Temą pradėjo: Darius 2008-08-11 14:21:51

Antraštė: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
Parašė: Darius 2008-08-11 14:21:51
Olimpiados (LTV) transliavimas į vietinį tinklą [DVB-T]  (http://www.radiocool.lt/olimpiados-ltv-transliavimas-i-vietini-tinkla-dvb-t/)
Visų vieno dažnio kanalų vienu metu transliavimas į vietinį tinklą (http://milvis.lt/dvb-t-transliavimas-i-tinkla-visi-vieno-daznio-kanalai-iskart/)

Antraštė: Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
Parašė: D 2008-08-12 18:00:00
Labai susidomejau. Tik, kadangi naudoju DVB dream, tai tektų daug pamaigyti kompiuterį kol pavyktų. Gal kas jau yra daręs su DVB dream. 
Antraštė: Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
Parašė: Darius 2008-08-12 18:13:38
Tai ten jokio skirtumo, su kuo DVB-T žiūri. Svarbiausia, kad tiunerio driveriai būtų instaliuoti ir VLC rastų DVB šaltinį. Toliau viskas pagal instrukciją. 
Antraštė: Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
Parašė: RolF2 2008-08-25 03:06:42
Nu as biski kitaip esu pasidares , jei kam idomu :)

Pasileidi vlc panasiai kaip aprasyme tik tiek kad jis streamina visus 10 kanalu is to vieno "transponderio" , o kai ziuri per klienta (mano atveju xbox1 su xbmc) tai tik nurodai servo ip ir kanalai keiciasi keiciant porta
Visas sitas reikalas netelpa i windowsu shortkuta tai teko pasidaryt .bat failiuka.

pavadinkim ji kad ir DVB.bat :) , o viduj principas toks :

C:\kelias\iki\vlc.exe dvb-t:// :dvb-frequency=658000 :dvb-bandwidth=8 :programs=1,2,3,4,5,6,7,8 :sout=#duplicate{dst=std{access=http,mux=ts,dst=192.168.18.3:1001},select="program=1",dst=std{access=http,mux=ts,dst=192.168.18.3:1002},select="program=2",dst=std{access=http,mux=ts,dst=192.168.18.3:1003},select="program=3",dst=std{access=http,mux=ts,dst=192.168.18.3:1004},select="program=4",dst=std{access=http,mux=ts,dst=192.168.18.3:1005},select="program=5",dst=std{access=http,mux=ts,dst=192.168.18.3:1006},select="program=6",dst=std{access=http,mux=ts,dst=192.168.18.3:1007},select="program=7",dst=std{access=http,mux=ts,dst=192.168.18.3:1008},select="program=8"}
cia tingejau redaguot (tik 8 kanalai, servo ip 192.168.18.3, portai 1001-1008), bet principas manau aiskus - dazni pasikeiciat pagal poreiki, ip pasikeiciat i kompo kuriame sukasi servas, portus irgi pagal skoni ... O noredami ziuret -pasileidziam vlc kitam kompe , darom open network , pasirenkam http, suvedam  servo IP ir porta pagal norima ziuret kanala.

R.

Antraštė: Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
Parašė: D 2008-09-01 18:34:27
Dariau,

Ačiū už patarimą. ;D Pasileidau, veikia. VLC kartais pakimba, bet žiūrėti įmanoma. Reikėtų tą instrukciją palikti kabėti. Aišku, nepatyręs naudotojas, kaip aš, gali supainioti dažnius, nes Vilniuje ar Klaipėdoje jie kiti nei nurodyta.

Turiu tik klausimėlį. Ar normalu, kad vaizdas nuo analoginio televizoriaus atsilieka 5 sekundes. Nejau toks komplikuotas signalo apdorojimas? Keista buvo žiūrėti krepšinio rungtynes. Kaimynai rėkia nors dar niekas net nemetė kamuolio.
Antraštė: Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
Parašė: pvm123 2008-10-08 15:44:58
streaminimo ideja gal ir nieko, bet kiekvienam to nereikia. Butu idomiau, jei kas aprasytu, kaip apsidaryti playlist'a DVB-T televizijai, kad paspaudus, ant reikiamo iraso isijungtu atitinkamas kanalas + dar neblogai butu kad uzsidetu deinterlacing filtras.
Visa konfiga issaugonat i TV.pls faila.

dvb-t:// :dvb-frequency=770000 :dvb-bandwidth=8 :program=1

vat tik kaip toliau? Kur ivesti kanalo pavadinima, ir deinterlacing filtra?
Antraštė: Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
Parašė: Lauriz 2009-02-10 11:11:31
Na man visiskai nesigauna stream'int i nterneta... Viska pagal si guide padarau, bet neprisijungiu niekaip su kitu PC... Portai atidaryti, firewallai off :/
Per pati VLC tai rodo (serveryje) , bet prisijungt su kitu pc neina... Gal kas galetu padeti ?
Antraštė: Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
Parašė: Darius 2009-02-10 11:24:51
Na man visiskai nesigauna stream'int i nterneta... Viska pagal si guide padarau, bet neprisijungiu niekaip su kitu PC... Portai atidaryti, firewallai off :/
Per pati VLC tai rodo (serveryje) , bet prisijungt su kitu pc neina... Gal kas galetu padeti ?
Pabandyk target eilutėje  vietoje "localhost" įrašyti išorinį PC adresą, ir servery ir kliente.
Antraštė: Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
Parašė: smilas 2009-05-18 01:14:04
streaminimo ideja gal ir nieko, bet kiekvienam to nereikia. Butu idomiau, jei kas aprasytu, kaip apsidaryti playlist'a DVB-T televizijai, kad paspaudus, ant reikiamo iraso isijungtu atitinkamas kanalas + dar neblogai butu kad uzsidetu deinterlacing filtras.
Visa konfiga issaugonat i TV.pls faila.

dvb-t:// :dvb-frequency=770000 :dvb-bandwidth=8 :program=1

vat tik kaip toliau? Kur ivesti kanalo pavadinima, ir deinterlacing filtra?

siaip pagal sia eilute dvb-t:// :dvb-frequency=770000 :dvb-bandwidth=8 :program=1   galima pasidaryti shortcuta(tai yra 12 ju) i kiekviena kanala bet nelabai patogu ilgas jungimo laikas, bet kaip visus 12 kanalu sukisti i viena plailista va kur klausimas!!!!

ypac aktualu, kai kanalai yra ant skirtingu dazniu, tokie kaip sport1 nes uzknisa, kol persijungia tada dar kol nurodai sport1 ar negalima paprasciau arba kokia kita programike apart VLC naudoti???
Antraštė: Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
Parašė: smilas 2009-05-18 01:16:16
nezinau ar cia turetu buti sitas klausimas, bet kaip per VLC transliuojant sumazinti vaizda, tai yra suspausti kad butu galima geriems zmonems i uzsieni patransliuoti kartais........
Antraštė: Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
Parašė: Darius 2009-05-18 20:41:19
siaip pagal sia eilute dvb-t:// :dvb-frequency=770000 :dvb-bandwidth=8 :program=1   galima pasidaryti shortcuta(tai yra 12 ju) i kiekviena kanala bet nelabai patogu ilgas jungimo laikas, bet kaip visus 12 kanalu sukisti i viena plailista va kur klausimas!!!!
[/quote]
Čia žiūrėjai http://milvis.lt/dvb-t-transliavimas-i-tinkla-visi-vieno-daznio-kanalai-iskart/ ?
nezinau ar cia turetu buti sitas klausimas, bet kaip per VLC transliuojant sumazinti vaizda, tai yra suspausti kad butu galima geriems zmonems i uzsieni patransliuoti kartais........
O su VLC galima teoriškai galima sumažinti ir  perspausti vaizdą, tik ar užteks CPU resursų tai atlikti realiu laiku.
Antraštė: Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
Parašė: smilas 2009-05-18 21:18:53
http://milvis.lt/dvb-t-transliavimas-i-tinkla-visi-vieno-daznio-kanalai-iskart/
cia tai ziurejau, bet as nenoriu visu transliuoti as noriu pats lengvai jungineti kanalus ant VLC pas save kompe

bet is kitos puses
hmmm dabar pagalvojau, tai tu nori pasakyti kad reiktu is kompo ip pakeisti i localhost ar netgi palikti savo ip ir is savo kompo puikiausiai ziureti, tai yra transliuoti sau paciam???

bet kaip sukisti kelis daznius i viena faila, kaip komandas surasyti???

nes ant vlc ir yra visas nepatogumas kad norint pvz ziureti sport1 reikia vesti kita dazni ir vel ten rinktis, nes ziureti tik viena dazni na kur visi pagrindiniai LT kanalai (lnk,ltv,tv3) ir perjungineti ant vlc yra gentinai patogu, bet problema islenda kai reikia kita dazni vesti!!! 

siaip vakar pazaidziau ir su http://www.radiocool.lt/olimpiados-ltv-transliavimas-i-vietini-tinkla-dvb-t/ pagalba transliuoti pavyko, netgi bandziau duoti suspausta vaizda(tai yra mp4 ir tarkim bitrate 500kb/s),  tik va nezinau kaip apriboti ekrana tai yra uzduoti rezoliucija 320x240? 
ir kaip elgtis kai i target eilute nebetelpa komandos tekstas pvz: "C:\Program Files\VideoLAN\VLC\vlc.exe" dvb-t:// :dvb-frequency=770000 :dvb-bandwidth=8 :programs=5 :sout=#transcode{vcodec=h264,vb=500,scale=1,acodec=mp4a,ab=56,channels=1}:duplicate{dst=std{access=http,mux=ts,dst=212.43.11.00:1234}},select="program=5"} daugiau nebetelpa, bet manau reiktu darasyti :sout-all  bet nebetelpa

del vaizdo suspaudimo, tai pvz. daug kas transliuoja i justin.tv(is LT nelabai daug) ir as bandziau tik pas mane kworld lievas tuneris tik analogini leidzia signala siusti, o kodavima atlieka Adobe Flash Media Live Encoder 3  ir gan neblogai

arba reikia palyerio kuris nesipjauti su Adobe Flash Media Live Encoder 3 nes jei vienas naudoja tuneri kitam jau nebelaidzia, dabar bandau tokia programike FlyDS  bet ji tik su analogu dirba bet nesipjauna su dobe Flash Media Live Encoder 3
Antraštė: Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
Parašė: marazas 2009-09-07 14:37:44
Dėkui už informaciją, padėjo susidorot man taip pat su savo DVB-T :)
Dar pasidalinsiu info, nes matau, kad nelabai kažkam gavosi vietiniam kompiuteryje pasidaryt playlistą, kad junginėtis kanalus laisvai. Štai veikiantis pvz. (išbandyta su VLC 1.0.1):

#EXTM3U
#EXTINF:0,LTV
#EXTVLCOPT:dvb-bandwidth=8
#EXTVLCOPT:program=1
dvb-t://frequency=658000000

#EXTINF:0,LTV2
#EXTVLCOPT:dvb-bandwidth=8
#EXTVLCOPT:program=2
dvb-t://frequency=658000000

#EXTINF:0,LNK
#EXTVLCOPT:dvb-bandwidth=8
#EXTVLCOPT:program=3
dvb-t://frequency=658000000

#EXTINF:0,Info TV
#EXTVLCOPT:dvb-bandwidth=8
#EXTVLCOPT:program=4
dvb-t://frequency=658000000

#EXTINF:0,Liuks!
#EXTVLCOPT:dvb-bandwidth=8
#EXTVLCOPT:program=5
dvb-t://frequency=658000000

Pakopinau tik pradžią, o kokia pabaiga turbūt visiems aišku. Susidėsit kanalus ir dažnius kokius norėsit :) Failas čia m3u formate.
Antraštė: Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
Parašė: arejas 2009-09-07 17:42:07
Saunu kad galima streamint ir ne tik i vietini tinkla.
Antraštė: Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
Parašė: ly3nml 2009-09-08 00:10:04
Dar sioks toks pastebejimas, naudojant KWorld 325U ir vlc 1.0.1. VLC shorcuto Proprties - Target reikejo aprasinet tokia sintakse, nes su cia duota neveike:
dvb-t://frequency=762000000 : ir .t.t., visa kita tinka.
Antraštė: Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
Parašė: marazas 2009-09-10 00:13:40
Dar sioks toks pastebejimas, naudojant KWorld 325U ir vlc 1.0.1. VLC shorcuto Proprties - Target reikejo aprasinet tokia sintakse, nes su cia duota neveike:
dvb-t://frequency=762000000 : ir .t.t., visa kita tinka.

Viskas yra todėl, kad dabar VLC "skaito" dažnius hercais, o seniau kilohercais. Todėl ir reikia prirašyti tuos papildomus tris nulius :)
Antraštė: Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
Parašė: ly3nml 2009-09-15 20:16:12

Viskas yra todėl, kad dabar VLC "skaito" dažnius hercais, o seniau kilohercais. Todėl ir reikia prirašyti tuos papildomus tris nulius :)

Cia as ne tik del nuliu, bet ir del daznio aprasymo komandos. Visur cia forume daznis aprasomas taip: "dvb-t:// :dvb-frequency=". Mano gi atveju apsiraso: "dvb-t://frequency=". Prasedejau gal valanda, kol tai radau ir paleidau. Gali ir kiti ant sito uzkliuti.
Antraštė: Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
Parašė: ly3nml 2009-10-07 15:25:34
Ir dar klausimas, ko gero vertas atskiro topic'o. Kaip stream'int i tinkla ne vieno daznio transport stream'a, bet keliu dazniu. Kad ir visa transliuojama DVB-T. Aisku, tam nepakanka vieno imtuvo arba reikalingas toks (jei  dviems dazniams):
http://acc.acme.eu/acc/en-us/product,show/025390/view.html
Streaminant su vlc, kazkaip reiktu vlc nurodyt, kuri tiuneri naudoti. Idomu, kaip jie identifikuojami ir kaip apsiraso vlc. Dar butu idomu kazka tokio padaryti linux platformoje ir istransliuoti multicast. Gal teko sutikti geru aprasymu how-to?
Antraštė: Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
Parašė: Darius 2009-10-07 19:25:08
Kiek pamenu linux VLC, ten prie DVB nustatymų būdavo galima nurodyti ir tiunerio numerį. Ir tikrai įdomu kompiuteris matytų tą dvigubą tiunerį.
Antraštė: Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
Parašė: ly3nml 2009-10-07 22:47:08
Linux kazkaip tai identifikuojasi:
vlc dvb:// :dvb-adapter=0 :dvb-frequency=570000000 :dvb-srate=8
vlc dvb:// :dvb-adapter=1 :dvb-frequency=786000000 :dvb-srate=8
Antraštė: Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
Parašė: Soliaris 2010-04-06 14:20:29
O kaip transliuoti iš IPTV, bet visus kanalus? Po vieną, tai jokių problemų. Įrašau udp://@225.2.2.111:1234 į Srautinis siuntimas ir problemos nėra. Bandžiau įkelti Channels.txt.. Žiūrėt galiu, bet transliuot nesigauna. Iš m3u failo irgi srautinis siuntimas nepasileidžia.
Antraštė: Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
Parašė: darune 2010-05-15 18:37:41
perziurejau aprasyma ir logiskas klausimas.. IP tai visur reikia idet savo pc ? o tas niekur nepamineta.
Antraštė: Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
Parašė: Darius 2010-05-15 18:47:17
perziurejau aprasyma ir logiskas klausimas.. IP tai visur reikia idet savo pc ? o tas niekur nepamineta.

Visur naudojamas IP to PC iš kurio transliuojama. Jei transliuojama į NE vidinį tinklą reikia nurodyti išorinį IP.
Antraštė: Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
Parašė: darune 2010-05-15 20:25:42
susikurus du failiukus (mu3 ir bat). kas toliau:
kokia eiles tvarka paleisti ir kas turetu buti...
ta prasme apskrtai tv tuneri (USB PAS MANE)   ir jo programa blaze tv paleist reikia ar tiesiog Bat failai ir jau kazkas turi vykt...
Antraštė: Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
Parašė: Darius 2010-05-16 21:31:46
susikurus du failiukus (mu3 ir bat). kas toliau:
kokia eiles tvarka paleisti ir kas turetu buti...
ta prasme apskrtai tv tuneri (USB PAS MANE)   ir jo programa blaze tv paleist reikia ar tiesiog Bat failai ir jau kazkas turi vykt...

Pirma TV_transliacija.bat, paskui TV.m3u atsidaryk su VLC.
Antraštė: Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
Parašė: darune 2010-05-18 11:28:27
atidarant BAT faila.. pas mane tik pasirodo juoda lentute.. ir dingsta akimirksniu net nezinau ka ten raso.. taip turi but ? ar turi atsidaryt ir  ji likti.. o tada atidarynet m2u ? (pati tuneri randa VLC, ismeginau ta buda kur forume aprasyta kaip ziureti per VLC playeri tv)
Antraštė: Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
Parašė: Darius 2010-05-19 10:29:02
atidarant BAT faila.. pas mane tik pasirodo juoda lentute.. ir dingsta akimirksniu net nezinau ka ten raso.. taip turi but ? ar turi atsidaryt ir  ji likti.. o tada atidarynet m2u ? (pati tuneri randa VLC, ismeginau ta buda kur forume aprasyta kaip ziureti per VLC playeri tv)

*.bat failiukas paleidžia VLC streaminimui ir juodas langas dingsta. Telieka paleisti dar vieną VLC kopiją su kuria reikia atidaryti *.mu3 grojaraštį.
Antraštė: Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
Parašė: Ar 2010-05-19 12:44:14
gal pirma pateik tu failiukų turinį, nes gal ko ne taip prirašyta
Antraštė: Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
Parašė: darune 2010-05-19 13:42:31
failiuku turinys kopintas is aprasymo keiciau tik IP savo sudeliojau.. bet viena pastebejau - BAT failiuke nurodoma VLC.exe buvimo vieta.. o pas mane WIN 7 64 bit ir tada nebetinka vlc buvimo vieta.. manau cia ir bus beda.. todel tesiu mokslus ant loptopo su XP win ir ziuresiu gal kas gausis :D DARBA TEKS IS NAUJO ATLIKTI :(
Antraštė: Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
Parašė: Darius 2010-05-19 13:51:52
failiuku turinys kopintas is aprasymo keiciau tik IP savo sudeliojau.. bet viena pastebejau - BAT failiuke nurodoma VLC.exe buvimo vieta.. o pas mane WIN 7 64 bit ir tada nebetinka vlc buvimo vieta.. manau cia ir bus beda.. todel tesiu mokslus ant loptopo su XP win ir ziuresiu gal kas gausis :D DARBA TEKS IS NAUJO ATLIKTI :(

Dar nepamiršk ir pakeisti kanalų dažnių, jei ne Kaune gyveni.
Antraštė: Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
Parašė: AlmiUxXx 2010-12-27 15:29:10
bet cia ir su letu intiku musiet eina styreamint nes pas mane zebra DSL o kai pajungiu streamint nu ten atsiranda ta juoda lentele paraso informacija ir VLC neuz ilgo atsiveria ir streamina viena kanala normaliai rodo pabandzius du kanalus irgi abu gerai rodo nestringa cia gal koki dydi sumazina nes pas mane upload tik 0,5 o karsais 0,6mb tesiekia o transliacijos pasijama kiek zinau po kokius 2 mb, ir musiet ia gali matyti visi ne tik kas yra vietiniame tinkle nes paleidus streamint patikrinau ir man parase kad toks ir toks adresas veikia :)
Antraštė: Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
Parašė: Solidus 2011-01-05 20:48:15
Vietiniame tinkle su vidiniu ip adresu transliacija veikia, bet perkeitus vidinio ip adresą į išorinį transliacija net nepasileidžia, jau nekalbu apie interneto žmonių prisijungimą prie manęs...
Kame bėda? Transliacija eina (ir privalo eiti) per zebros pireli ruterį
Kompiuteriui padarytas DMZ (tiesioginis išėjimas į internetą, be portų) tad portai čia neprie ko, gal pats ruteris kažką blokuoja?
Antraštė: Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
Parašė: RolF2 2011-01-06 17:21:25
tai jei kompas DMZ, tai paleidi transliacija su vidiniu kompo ip ir sekmingai jungiesi is lauko prie isorinio ip. ruteris permes uzklausas i vidini kompo ip ir visi smagiai ziures :)
Antraštė: Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
Parašė: Solidus 2011-01-06 17:22:29
tai jei kompas DMZ, tai paleidi transliacija su vidiniu kompo ip ir sekmingai jungiesi is lauko prie isorinio ip. ruteris permes uzklausas i vidini kompo ip ir visi smagiai ziures :)
protinga mintis, toj pamėginsim, ir vėliau parašysiu ar veikia

EDIT: Nu bl, neveikia, transliacija pasileidžia, bet kitiems jungiantis prie manęs per mano išorinį ip neprijungia, taip pat neprijungia jei AŠ pats VIDINIAME tinkle jungiuosi IŠOTINIU ip adresu. Bet veikia, jei aš VIDINIAME tinkle jungiuosi VIDINIU ip adresu.
Beje noriu pabrėžti, kad transliacija išvis nepasileidžia jei transliacijos kode nurodau savo IŠORINI ip adresą.
Kokių dar minčių būtų...?
Antraštė: Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
Parašė: RolF2 2011-01-06 17:48:07
Tuomet neveikia tas tavo DMZ, pabandyk rankom atidaryt porta is lauko i vidini , arba isvis koks firewall'as kompe blokuoja, pabandyk laikinai atjungt . Daryta butent taip kaip anksciau rasiau ir viskas puikiai veikia .

del pacio jungimosi is vidaus per isore, tai ruteryje turi but ijungta "loopback" funkcija, nzn ar pireli turi tokia galimybe ...
Antraštė: Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
Parašė: Solidus 2011-01-06 18:39:02
tvarkelė, viskas veikia :)
Dėkui
Antraštė: Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
Parašė: AlmiUxXx 2011-01-12 17:32:49
Taip pat ir su paciu VLC eina streamint tik cia ta bat failiuka sukurus galima viska patogiau streaminti o per VLC spaudi srautini siuntima ir kaskart is naujo reikia nustatineti adresa kokiu eis streamas :)
Antraštė: Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
Parašė: Solidus 2011-01-14 16:17:46
Taip pat ir su paciu VLC eina streamint tik cia ta bat failiuka sukurus galima viska patogiau streaminti o per VLC spaudi srautini siuntima ir kaskart is naujo reikia nustatineti adresa kokiu eis streamas :)
nelabai supratau ką turėjai omenį, bet aš sau turiu sukūrės .bat failą su informaciją kokiais portais transliuoju kanalus, o klientui duodu vlc playlist failą (nepamenu galūnės). Klientas papraščiausiai atsidaro failą, isijungia vlc grojaraštį ir pasirinkęs ką nori žiūrėt - žiūri.
Tad nei klientui, nei man nereikia jungti srautinių siuntimų ar šeip kažką papildomai konfigūruot, viskas labai paprasta ir aišku
Antraštė: Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
Parašė: Soliaris 2011-01-22 12:02:14
Gal kas galit paaiškinti, o kaip DVB-T patransliuoti į užsienį? Kiek žinau, tam naudojami p2p tinklai.  Bet kaip ten reikia daryt, nežinau. Neteko su tuo susidūrt.
Antraštė: Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
Parašė: Darius 2011-01-22 12:55:16
Gal kas galit paaiškinti, o kaip DVB-T patransliuoti į užsienį? Kiek žinau, tam naudojami p2p tinklai.  Bet kaip ten reikia daryt, nežinau. Neteko su tuo susidūrt.

Programų yra http://www.scvi.net/stream/soft.htm reikia bandyt ar veikia, bet turėtų būti sudėtingiau DVB-T transliuot, o ne kokį įrašą.
Antraštė: Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
Parašė: Soliaris 2011-01-22 13:52:26
Aš, Dariau, noriu vieną kanalą kartais patransliuot. Tiesiogiai per VLC nesigauna, nes neužtenka srauto užsienyje priiminėt tiesiai iš manęs, nebent eitų paleist suspaustą srautą. Šiaip tai aš noriu iš IPTV paleisti, o ne iš antžeminės DVB-T.
Antraštė: Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
Parašė: Darius 2011-01-22 14:05:56
Aš, Dariau, noriu vieną kanalą kartais patransliuot. Tiesiogiai per VLC nesigauna, nes neužtenka srauto užsienyje priiminėt tiesiai iš manęs, nebent eitų paleist suspaustą srautą. Šiaip tai aš noriu iš IPTV paleisti, o ne iš antžeminės DVB-T.

Galima būtų bandyti su senom VLC versijomis žaisti. Naujos kiek bandžiau gali suspausti IPTV srautą ir transliuoti UDP formatu, bet atrodo tik tam pačiam tinkle. Su senu VLC seniau man buvo pavykę transliuoti perspaudus ir vartotojui naudojančiam kitą IPT.
Antraštė: Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
Parašė: Solidus 2012-06-24 15:08:14
Gal kas bandėt ar žinot kaip reiktų uždėt slaptažodį ant šio streaminimo?
Antraštė: Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
Parašė: Soliaris 2012-06-24 23:09:17
Jei turi routerį, jokių problemų.. Susieji portus su konkrečiu IP, ir viskas. Svetimi tada nematys.
Antraštė: Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
Parašė: Solidus 2012-06-29 20:59:24
Mat aš noriu transliuoti viešai, bet tik asmenims žinantiems slaptažodį :)
Antraštė: Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
Parašė: RolF2 2012-06-29 22:59:55
cia kazkas truputi i tema : http://forum.videolan.org/viewtopic.php?f=4&t=13499
Antraštė: Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
Parašė: Soliaris 2012-07-02 00:08:14
Juk gan aiškiai parašiau. Įvedi to, kam nori šarint IP adresą routeryje ir norimą portą. Viskas. Tik jis ir tematys. Kam tie slaptažodžiai dar?
Antraštė: Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
Parašė: RolF2 2012-07-02 19:55:53
Juk bagiz dar aiskiau parase, kad jam reikia ne to  :o
Pvz tu pasileidi streama ir vaziuoji i statoila ziuret tv8 kol masina plauna :D , IP nezinomas is kurio ziuresi :)
Antraštė: Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
Parašė: Soliaris 2012-07-03 17:49:15
Tai tegul viešai neplatina savo IP adreso ir kur problema? Jei žinos tik jis pats, tai realiai  vienas ir tematys. Kas čia skenuos tūkstančius portų, kad rastų, kokiu jis paleido streamą. Ir net ne IPTV, o tik DVB-T. Tad mažiau paranojos ir jokių problemų nebekils.