DVB-T

Autorius Tema: Neranda kanalu  (Skaityta 8406 kartus)

Neprisijungęs gyvate151

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 26
  • Karma: +0/-0
  • No mayo? This is bull shit!
    • Žiūrėti profilį
Neranda kanalu
« Įrašytas: 2008-03-08 12:06:31 »
Ka daryt jei neranda kanalu Pinnacle?  ???

Neprisijungęs Milvis

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 85
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Neranda kanalu
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2008-03-08 12:30:33 »
Pirmas dalykas ka reik padaryt tai prisijunk gera antena. Jei su antena gerai rodo paprasta televizija tai ji turetu ir skaitmeninei tik. Jei neranda kanalu reiskias reik antena reguliuot, arba kanors netaip su programom darai

Neprisijungęs gyvate151

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 26
  • Karma: +0/-0
  • No mayo? This is bull shit!
    • Žiūrėti profilį
Re: Neranda kanalu
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2008-03-08 22:27:45 »
nu gerai rado. Bet su paprarasta ir tik 570mh.  O ten tik lt mtv. O as noriu tv3, lnk.....  ??? ka dabar daryt?  pastebejau as cia daug vis klausiu, bet man nieko neiseina padaryt  :(

Neprisijungęs Milvis

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 85
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Neranda kanalu
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2008-03-08 22:38:43 »
Kokia programa bandai? Gi galima pazymet kad scanuotu tik viena norima dazni pvz 658Mhz kur lt kanalai ir reguliuot tada antena jei neranda ten nieko arba gal tiuneris normaliai neveikia

Neprisijungęs Spakainz

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 54
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Neranda kanalu
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2008-03-09 07:48:44 »
Berods tu klausei koki tuneri imt, o as sakiau imk vidini...Tai va matai kodel siuliau vidini... :)

Neprisijungęs gyvate151

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 26
  • Karma: +0/-0
  • No mayo? This is bull shit!
    • Žiūrėti profilį
Re: Neranda kanalu
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2008-03-09 09:55:46 »
Pas mane Pinnacle. Naudoju Pinnacle TVCenter Pro, nes Alt Dvb-t neiseina paleist, praso kazka registruot.  ::)
O tevas pats dar besigaudantis it dar ivairiausiu kompiuteristu priklausinejo, kad isorinis geriau.  ;)
Tai kaip su tuo Pinnacle ieskoti 1 daznio (658Mhz) ? (plz aiskiau)

Neprisijungęs Milvis

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 85
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Neranda kanalu
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2008-03-09 10:19:37 »
Naudok altdvb, ten del to registravimo tai paprasta teireikia ieit i altdvb "filters" folderi, paleist "#Register_Filters" ir suregistruos tau ka reik. Poto viskas aprasyta http://www.radiocool.lt/dvb-t-skaitmenine-antzemine-televizija-lietuvoje-ir-kaip-ja-ziureti/
Del Pinnacle TVCenter Pro nezinau ka jis ten gali o ko ne, ir abejoju ar galiu veiktu man ant Kworld tiunerio
P.S. Tiek vidiniai tiek isoriniai turi savu pliusu, kokybes atzvilgiu labiau priklauso nuo to kokios schemos naudojamos juose. Isorinis maniskis jautrus aplinkai, pvz kai as ji uzdengiu ranka signalas labai suprasteja, vidiniai tuo tarpu gali triuksmu kompo viduj pasigaut
« Paskutinį kartą keitė: 2008-03-09 10:29:18 sukūrė Milvis »

Neprisijungęs gyvate151

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 26
  • Karma: +0/-0
  • No mayo? This is bull shit!
    • Žiūrėti profilį
Re: Neranda kanalu
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2008-03-09 11:44:46 »
Antra kart atsisiunciau. Nieko su tou Altdvb neiseina. Kazkoks blogas failas.  ::)
Ismeta: LoadLibrary("DvbAvSrc.ax") failed - The specifed module could not be found.
Veliau dar kazkokia panasia.

Neprisijungęs gyvate151

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 26
  • Karma: +0/-0
  • No mayo? This is bull shit!
    • Žiūrėti profilį
Re: Neranda kanalu
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2008-03-09 12:56:55 »
Gal galit kas nors pasakyt šitus nustatymus, kad rodytu Tv3, Lnk, Tango TV?



Didelis AČIŪ kas supras  ;)

Neprisijungęs nieko_nera

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 70
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Neranda kanalu
« Atsakymas #9 Įrašytas: 2008-03-09 13:14:16 »
bandyk situos:
LNK
Digital H264
658,000
3
32001
1
300
301
United Kingdom

Neprisijungęs gyvate151

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 26
  • Karma: +0/-0
  • No mayo? This is bull shit!
    • Žiūrėti profilį
Re: Neranda kanalu
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2008-03-09 14:19:38 »
Labai aciu  :-* . Gal kas daugiau pasakys. As Kauniete, jei ka  :)

Neprisijungęs Milvis

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 85
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Neranda kanalu
« Atsakymas #11 Įrašytas: 2008-03-09 14:34:11 »
TV3

Tango

LIUKS!


Neprisijungęs gyvate151

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 26
  • Karma: +0/-0
  • No mayo? This is bull shit!
    • Žiūrėti profilį
Re: Neranda kanalu
« Atsakymas #12 Įrašytas: 2008-03-09 15:18:41 »
Didelis ACIU ir Buckis!  :-* ;)