DVB-T

Autorius Tema: Telecentro siustuvas Vilniuje  (Skaityta 5291 kartus)

Neprisijungęs cjt122

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 5
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Telecentro siustuvas Vilniuje
« Įrašytas: 2011-05-24 10:23:11 »
Sveiki. Nebelabai suprantu kas darosi su skaitmenine TV Vilniuje (Valakampiai), konkreciai su visais nemokamais kanalais retransliuojamais is Telecentro retransliatoriaus. Signalo stiprumas stabilus 82-84 proc., o signalo kokybe tesiekia vos 84-90 proc. Aisku viskas subyra, vaizdelis liudnas.Tuo paciu metu mokami skaitmenines Gala TV kanalai, transliuojami is TEO siustuvo rodo puikiai. Signalo stiprumas 81 proc. kokybe 100! Baltikum TV irgi puikiai rodo( siustuvas Ektra) stiprumas 81 proc. kokybe - 100!
Antena (ATV 21/38-69) manau ne prie ko. Rodytu visi vienodai blogai, nes visi jie retransliuojami is TV boksto.
Gal kas galit paaiskinti kaip taip gali buti?
 :-\

Neprisijungęs AlmiUxXx

  • Patyręs dalyvis
  • ***
  • Įrašai: 194
  • Karma: +6/-6
    • Žiūrėti profilį
Re: Telecentro siustuvas Vilniuje
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2011-05-24 23:03:49 »
Antena biski pasiukiok ir tada ziurek

Neprisijungęs cjt122

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 5
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Telecentro siustuvas Vilniuje
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2011-05-24 23:07:48 »
Antenos kryptis su kompasu nustatyta. Tikrai geriau nebus.

Neprisijungęs Remyga

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 36
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Telecentro siustuvas Vilniuje
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2011-05-25 18:40:55 »
Tai bandyk ne su kompasu o kokio maps.lt ar google earth pagalba

Neprisijungęs cjt122

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 5
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Telecentro siustuvas Vilniuje
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2011-05-25 20:28:50 »
O tai is kur as krypti nustaciau? Aisku, kad su maps.lt pagalba. Be to jei kryptis butu bloga, tai manau, kad nei Teo, nei Balticum irgi gerai nerodytu.

Neprisijungęs AlmiUxXx

  • Patyręs dalyvis
  • ***
  • Įrašai: 194
  • Karma: +6/-6
    • Žiūrėti profilį
Re: Telecentro siustuvas Vilniuje
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2011-05-26 15:07:45 »
O tai is kur as krypti nustaciau? Aisku, kad su maps.lt pagalba. Be to jei kryptis butu bloga, tai manau, kad nei Teo, nei Balticum irgi gerai nerodytu.
Nenusisnekek aisku kad gali pas mane dvi antenos viena pajungus TEO neimanoma ziuret LRTC gerai traukia, o kita TEO labai gerai rodo bet kartais LRTC1 strigineja tai zinok visko gali but

Neprisijungęs cjt122

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 5
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Telecentro siustuvas Vilniuje
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2011-05-26 15:19:35 »
Na antena antenai nelygu. Jei viena dirba vienam dazny, o kita kitam, tai ir matai skirtingai. Manoji ATV 21/38-69 dirba butent reikalinguose skaitmenos dazniuose. Taigi nemanau, kad kazka nusisneku. Tiesiog antenas reikia teisingas pirkti. Beje antena buvo isbandyta ne viena ir su visomis Telecentras pasirodydavo blogiausiai...
« Paskutinį kartą keitė: 2011-05-26 15:27:38 sukūrė cjt122 »

Neprisijungęs AlmiUxXx

  • Patyręs dalyvis
  • ***
  • Įrašai: 194
  • Karma: +6/-6
    • Žiūrėti profilį
Re: Telecentro siustuvas Vilniuje
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2011-05-26 16:23:43 »
Ir jeigu dvi tokios pacios vistiek skirias pagavimas zinok du lenkiskus tinklelius turiu (Nes kaime gyvenu tai reikia kazko rimciau nego tu rekomenduojamu vielgabaliu) tai su vienu LRTC1 stringa o su kita (kitam kambary) visi kanalai rodo gerai p.s. abi antenos nukreiptos lygiai ta pacia linkme
« Paskutinį kartą keitė: 2011-05-26 16:25:40 sukūrė AlmiUxXx »