DVB-T

Autorius Tema: Problema su Kworld.  (Skaityta 15482 kartus)

Neprisijungęs Spakainz

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 54
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Problema su Kworld.
« Įrašytas: 2008-01-29 09:11:00 »
Gyvenu Mažeikiuose, www.rrt.lt skelbia kad jau pas mus irgi įjungė pora skaitmeninių kanalų 38 ir 60 kanalu. Turiu hibridinį tunerį Kworld PlusTV Hybrid PCI, Windows XP Pro, visos tvarkyklės naujausios. Tačiau nei su AltDVB, nei su DVBDream, nei su DVBViewer nieko neina surast, nė vieno kanalo. Naudoju pakuotėje buvusią anteną, bokštas už kokio 0,5km. Kokia galėtu buti problema??? Analogas veikia geriausiai. Kas įdomiausiai paleidus gamintojo HyperMediaCenter programą, pradžioje prašo kad pasirinkčiau kokį tunerį turiu, tai leidžia tik analogini pasirinkt, skaitmeninio sąraše net nėra...

Neprisijungęs Milvis

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 85
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Problema su Kworld.
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2008-02-01 14:43:19 »
O tu isitikines kad installinai visus driverius? Ka pasirenki kai klausia kokia plokste turi paleides altdvb? ir papasakok kaip kanalu scan vyksta, signalo skale visai nebuna zalia, visad raudona?

Neprisijungęs Spakainz

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 54
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Problema su Kworld.
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2008-02-02 09:02:43 »
Pasirodo jie paskelbe informacija apie ijungta DVB-T tinklapyje, nors ne velnio nieko neijunge... Net aprepties zonos nurodytos nors neijungta :)

Neprisijungęs vvaa

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 1
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Problema su Kworld.
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2008-03-11 19:28:53 »
parsisiusk is http://www.kworld.com.tw programos atnaujinima,tada PC suras tavo digital tiuneri tada atsidaryk ta ju hypermedija ir pasirink digital tv dabar pograma uzdaryk(nes per ja vistiek nerodo,nors kanalus suranda)ir dabar eik i altdvb ar kita,neesu didelis zinovas-bet vakar su tokia pat plokste man pavyko pamatyt laisvus kanalus,rodo lyginant su mano analogu puikiai

Neprisijungęs axdrius

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 7
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Problema su Kworld.
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2009-09-01 20:27:39 »
as dabar bunu marijampolej. Nusipirkau kworls UB383-T tv tiuneri pc. Bet nepagaunu ne vieno kanalo? Ar pats irenginys blogas ar as visiskas nemoksa?

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: Problema su Kworld.
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2009-09-01 20:31:03 »
Pasijunk normalią lauko anteną, o ne tą komplekte ir bandyk tada :)
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Neprisijungęs axdrius

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 7
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Problema su Kworld.
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2009-09-01 20:49:18 »
bandziau ir su normalia antena, visiskai jokio skirtumo, be gyvybes zenklu. Vistiek nors ka nors tureti pagaut, o cia nieko. Stiprumas 3 proc. signalo, tai tas pats kas nieko.

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: Problema su Kworld.
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2009-09-01 20:57:51 »
Su duotu soft'u bandai kanalus skenuoti?
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Neprisijungęs axdrius

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 7
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Problema su Kworld.
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2009-09-01 21:00:43 »
aha, parsisiunciau altdvb kur cia duotas buvo, bet nepavyksta susinstaliuot, tas ''register filter'' neklauso. :-\ :-\ :-\

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: Problema su Kworld.
« Atsakymas #9 Įrašytas: 2009-09-01 21:06:20 »
Ne windows 7 naudoji?
Šiaip gali pabandyti su VLC žiūrėti, nereiks su kodekais vargti, tik žinoma teks susirasti dažnius tavo mieste.
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Neprisijungęs axdrius

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 7
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Problema su Kworld.
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2009-09-01 21:10:07 »
ne ne, pas mane Vista. Bandziau ir vlc knibinet bet nelabai aisku man ten... :-\

Neprisijungęs axdrius

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 7
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Problema su Kworld.
« Atsakymas #11 Įrašytas: 2009-09-01 21:24:39 »
 :-\ :-\ :-\  kuo toliau tuo labiau man atrodo kad su juo ne viskas gerai

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: Problema su Kworld.
« Atsakymas #12 Įrašytas: 2009-09-01 21:33:10 »
Dėl filtrų bandyk instaliuotis http://forum.radiocool.lt/index.php/topic,79.0.html .Tik kai siūlys diegtis mpeg2 kodekus nesutik. Šitas tau instaliuos filtrus, tada galėsi su ta pačia programa žaisti, arba seniau atsiųstu AltDVB
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Neprisijungęs batmanas

  • Patyręs dalyvis
  • ***
  • Įrašai: 156
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Problema su Kworld.
« Atsakymas #13 Įrašytas: 2009-09-01 21:43:40 »
Turėjau KWorld. Puikiai veikė. Na kartais kažkaip su ta USB jungtim nedraugavo, bet užtekdavo iš naujo išimt ir įdėt.

Manu pirmiausia, reikėtų išsiaiškinti kas čia per modelis pas tave. Kažkaip gamintojo puslapy lyg ir neradau tokio. Tikrai tiksliai pavadinimą parašei? Koks čia tuneris: tik skaitmeninis ar skaitmeninis-analoginis(hibridas)?

Neprisijungęs arejas

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 56
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
    • 25Kadras.iNFO
Re: Problema su Kworld.
« Atsakymas #14 Įrašytas: 2009-09-01 22:13:35 »
turiu 3 kworld tuneriukus vienas PCI tik skaitmeninis kitas PCI hibridas trecias USB visi veikia puikiai su pridetinem antenom gyvenu panevezy jokiu bedu nebuvo su sios firmos tuneriais pamegink naudot DVBviewer nes altdvb man kartais suda mala.

Hypermedia rodo kanalus tik man nepatinka toks menu perdaug meginta kazka mandro padaryt bet gavosi kaip visada nieko gero.

Naudoju DVBviewer jokiu bedu puikiai irasineja puikiai rodo jokiu smigimu.