DVB-T

Autorius Tema: Problema su Kworld.  (Skaityta 14646 kartus)

Neprisijungęs jankus1

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 75
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Problema su Kworld.
« Atsakymas #15 Įrašytas: 2009-09-01 22:20:10 »
AS taip pat galiu pasakyt, kad kworld puikiai viekia, tiap pat su tom mazom anteon ir su originaliu softu.
Kodekus klite, paieskok forume rasi nuoroda siustis.
Seip su altdvb jei bent kai darai TEST randa 4 kanalus, tia reiksia tiuneris geras, antena netraukia.

Neprisijungęs axdrius

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 7
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Problema su Kworld.
« Atsakymas #16 Įrašytas: 2009-09-02 09:53:47 »
turiu 3 kworld tuneriukus vienas PCI tik skaitmeninis kitas PCI hibridas trecias USB visi veikia puikiai su pridetinem antenom gyvenu panevezy jokiu bedu nebuvo su sios firmos tuneriais pamegink naudot DVBviewer nes altdvb man kartais suda mala.

Hypermedia rodo kanalus tik man nepatinka toks menu perdaug meginta kazka mandro padaryt bet gavosi kaip visada nieko gero.

Naudoju DVBviewer jokiu bedu puikiai irasineja puikiai rodo jokiu smigimu.
Tikslus modelis: Kworld USB DVB-T Stick Mobile UB383-T. Googlas neranda ir man. Nuoroda http://www.compus.lt/Pub/Default.aspx?Page=CatalogStoreDetail&CatID=PL_332&ID=306754 cia ir pirkau, tiesa modelio pavadinimas kiek skiriasi ant to kur ant pakuotes yra.

Neprisijungęs axdrius

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 7
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Problema su Kworld.
« Atsakymas #17 Įrašytas: 2009-09-02 10:07:37 »
 :-\ :-\ :-\ nepasileidzia ir naujesne versija, raso ''bda'' missing.  :-\ filtrai uzsiregistravo...Checking: Dev_SkyStar2.int
 Checking: Dev_Twinhan.int
 Loading "Dev_BdaDriver.int"
 BDA:AF9015 BDA Filter
 BDA:Missing IID_IBDA_DigitalDemodulator
« Paskutinį kartą keitė: 2009-09-02 10:12:07 sukūrė axdrius »

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: Problema su Kworld.
« Atsakymas #18 Įrašytas: 2009-09-02 10:52:04 »
Pabandyk šitą draiverį, parsisiuntęs įmesk į AltDVB devices katalogą http://www.dvbsupport.net/download/index.php?act=view&id=143 ir jį pasirink AltDVB startavus. Jei nepadės bandyk su kita programa žiūrėti, kad ir DVB viewer.
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Neprisijungęs arejas

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 56
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
    • 25Kadras.iNFO
Re: Problema su Kworld.
« Atsakymas #19 Įrašytas: 2009-09-02 13:00:23 »
Va duosiu nuoroda i DVBviewer 4.1.1.1v pazystamas naudoja sake veikia as naudoju savo pirktine tos netikrinau.

Failai.in (DVBViewer 4.1.1.1v)
FailuTalpykla.lt (DVBViewer 4.1.1.1v)
Failai.lt (DVBViewer 4.1.1.1v)
« Paskutinį kartą keitė: 2009-09-02 13:09:13 sukūrė arejas »

Neprisijungęs zavas

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 1
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Problema su Kworld.
« Atsakymas #20 Įrašytas: 2009-09-22 14:27:05 »
Nusipirkau ir as si tv imtuva kworld 383u. Vakar kelias valandas prasiknisiau su juo bet nepriverciau veikti (programos tiesiog nemato imtuvo, nors divaice maneger'yje rodo kad viskas gerai) . Apsiziurejau, kad prie jo buvo duotas tvarkikliu diskas tik eee pc (aprasyme internete radau kad turi buti du diskai, su tvarkiklemis ir "normaliems"  pc)

Tad, gal kas turintis panasu irengini is disko  drivers folderi ikelti i interneta?