Autorius Tema: nepagaunu signalo  (Skaityta 3814 kartus)

Neprisijungęs antanukas23

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 5
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
nepagaunu signalo
« Įrašytas: 2011-02-09 22:15:35 »
sveiki, dirbu komandiruotese ir tureti tv sunku. tad nusipirkau usb tv tiuneri "usb hybrid lv5hd" veikia viskas su originale antenyte ir ziuret galima,bet tik darbe. kur dirbu pagauna 41kanala na ir tuos nemokamus lietuviskus. o namie klaipedoje mechanizacijos gatveje(netoli akropolio) nepagaunu ne su viena kambarine antena ne vieno kanalo. antenu kelt negaliu nes nuomuojama yra o tv ziureti norisi gal butu kokiu patarimu?

Neprisijungęs batmanas

  • Patyręs dalyvis
  • ***
  • Įrašai: 156
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: nepagaunu signalo
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2011-02-10 22:16:59 »
Pabandyk arčiau langų pagaudyt signalą. Daugiau nežinau ką patart.

Neprisijungęs AlmiUxXx

  • Patyręs dalyvis
  • ***
  • Įrašai: 194
  • Karma: +6/-6
    • Žiūrėti profilį
Re: nepagaunu signalo
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2011-02-10 23:27:37 »
Antena rimta nusipirk y namus

Neprisijungęs antanukas23

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 5
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: nepagaunu signalo
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2011-02-11 21:02:44 »
na prie kangu bandyta. o kokia ta rimta antena? as tik kambarine naudoti galiu. va tave ir bedos

Neprisijungęs AlmiUxXx

  • Patyręs dalyvis
  • ***
  • Įrašai: 194
  • Karma: +6/-6
    • Žiūrėti profilį
Re: nepagaunu signalo
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2011-02-12 02:15:12 »
na prie kangu bandyta. o kokia ta rimta antena? as tik kambarine naudoti galiu. va tave ir bedos
Rimtos antenos tai
"Lenkiškas tinklelis"

Pats tokią naudoju ir graziai svariai rodo, na pasitaiko į vieną arba dvi savaites kokia viena diena kai LRTC1 dažnio neimanoma žiūrėti dėl silpno signalo, bet čia jau kitos priežastys kol signalas iš antenos ateina į tiunerį tai reikia praeit daug sudūrimų pirma iš antenos į kambarį per specialią rozetę paskui per stripintuvą nes kaime gyvenu kur be stiprintuvo labai sunku TV žiūrėt ir ant galo dar per vieną laidą na čia jau truputį nukrypau nuo temos...
"Logoperiodinė antena"

Na kaip šitos rodo ir ką jos sugeba pagauti nežinau bet daugelis ypač miestiečiai sako kad tokios yra labai geros

Neprisijungęs antanukas23

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 5
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: nepagaunu signalo
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2011-02-12 16:50:40 »
pala o i usb tiuneri galima kisti "lenkiska" ta antena su stiprintuvu? nesudegs tiuneris?!  :-X , p.s. antenos tvirtinamos lauke man netinka!!! as ne savo namuose gyvenu kad tvarka daryciau... tad reikia kitokiuo varijanto? kambarines su stiprintuvu, bet girdejau gandu kad negalima jungti antenu su blokeliu i tokius tiunerius... kai yra is tiesu?
« Paskutinį kartą keitė: 2011-02-12 16:53:27 sukūrė antanukas23 »

Neprisijungęs AlmiUxXx

  • Patyręs dalyvis
  • ***
  • Įrašai: 194
  • Karma: +6/-6
    • Žiūrėti profilį
Re: nepagaunu signalo
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2011-02-12 19:42:05 »
pala o i usb tiuneri galima kisti "lenkiska" ta antena su stiprintuvu? nesudegs tiuneris?!  :-X , p.s. antenos tvirtinamos lauke man netinka!!! as ne savo namuose gyvenu kad tvarka daryciau... tad reikia kitokiuo varijanto? kambarines su stiprintuvu, bet girdejau gandu kad negalima jungti antenu su blokeliu i tokius tiunerius... kai yra is tiesu?
Mieste gyvenant praktiskai nereikalingas tas stiprintuvas tad galima pasijungti ir be stripintuvo tiesiai is antenos į tiunerį o taip nezinau ar sudegtu ar ne, pats AverMedia vidini turiu tai apie USB imtuvus ne kažką ir teišmanau ;D
O kokių mažesnių gerų antenų tai nežinau kad rodytu gerai.

Neprisijungęs antanukas23

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 5
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: nepagaunu signalo
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2011-02-13 09:49:32 »
na esu tokioje vietoje klaipedoje centre, kad man jo reikia ne vieno kanalo nepagauna :D