DVB-T

Autorius Tema: HDTV USB DVB-T  (Skaityta 11183 kartus)

Neprisijungęs tomas215

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 8
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
HDTV USB DVB-T
« Įrašytas: 2011-01-25 17:16:34 »
Taigi, Sveiki :D
Šiandien gavau iš Ebay pirktą TV-Tuner

Ir man jis kažko neveikia. Draiveriai suinstaliuoti.

Štai iš čia:

http://cgi.ebay.com/Digital-USB-2-0-DVB-T-HDTV-TV-Tuner-Recorder-Receiver-/260500880947?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3ca70ffe33

Kaip rašo Lietuvoje veikia.
O gal būt pajunkti nemoku. Tai gal kas padėtų   :(

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: HDTV USB DVB-T
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2011-01-25 18:42:01 »
Taigi, Sveiki :D
Šiandien gavau iš Ebay pirktą TV-Tuner

Ir man jis kažko neveikia. Draiveriai suinstaliuoti.

Štai iš čia:

http://cgi.ebay.com/Digital-USB-2-0-DVB-T-HDTV-TV-Tuner-Recorder-Receiver-/260500880947?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3ca70ffe33

Kaip rašo Lietuvoje veikia.
O gal būt pajunkti nemoku. Tai gal kas padėtų   :(

Kuo pasireiškia neveikimas?
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Neprisijungęs tomas215

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 8
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: HDTV USB DVB-T
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2011-01-25 18:50:23 »
Na pasinaudojau tavo pamoka apie ALT-DVB
Rašo NO SIGNAL skenuojant kanalus  :-\

Tai jei gerai suprantu kažkas blogai su antena o gal bloga vieta kur stovi antena?

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: HDTV USB DVB-T
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2011-01-25 19:00:04 »
Na pasinaudojau tavo pamoka apie ALT-DVB
Rašo NO SIGNAL skenuojant kanalus  :-\

Tai jei gerai suprantu kažkas blogai su antena o gal bloga vieta kur stovi antena?

Pasijunk geriausia lauko anteną. Jei bandai duotą su komplektų maža tikimybė, kad pavyks.
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Neprisijungęs tomas215

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 8
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: HDTV USB DVB-T
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2011-01-25 19:03:02 »
Negi pri tokio mažo USB gali veikti lauko antena  ???

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: HDTV USB DVB-T
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2011-01-25 19:07:33 »
Negi pri tokio mažo USB gali veikti lauko antena  ???

Veiks, tik reikės pačiam pasijungti kažkaip, nes lizdas kinų nestandartinis,
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Neprisijungęs tomas215

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 8
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: HDTV USB DVB-T
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2011-01-25 19:08:58 »
Antena į TV pareina vienu laidu kaip ir iš tos mini antenos tai gal užteks sujungti tuodu laidus. Na reiks mėginti

Neprisijungęs tomas215

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 8
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: HDTV USB DVB-T
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2011-01-25 19:24:17 »
+ bėda tame kad antenos laukinės neturiu nes naudoju GALA  :-X

O su kambarine daug kanalų nerastų?

Neprisijungęs arnaz777

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 2
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: HDTV USB DVB-T
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2011-02-26 12:38:41 »
Sveiki, neseniai taip pat toki prietaisa parsisiunciau, su ta antena negaude, tai prilitavau prie paprastos lauko antenos, bet vistiek no signal. kame problema galetu buti?

Neprisijungęs Remyga

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 36
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: HDTV USB DVB-T
« Atsakymas #9 Įrašytas: 2011-02-26 20:55:22 »
Nezinau ar pades ,bet teko susidurti su panasia problema,tai padejo tiesiog ikisus i kita usb lizda

Neprisijungęs antanukas23

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 5
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: HDTV USB DVB-T
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2011-03-09 15:54:17 »
man ta pati beda. pakeiciau vieta. ir su ta maza man traukia kaip reikalas. ziuriu per vlc

Neprisijungęs tomas215

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 8
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: HDTV USB DVB-T
« Atsakymas #11 Įrašytas: 2011-04-28 13:34:12 »
Taigi jau kelis mėnesius Tuneri buvau numetęs į stalčių. Gavau anteną (kambarinę) nusipirkau laidą iš tos kinietiškos kišties į tokią kaip mūsų. Parsiunčiau ALT-DVB. Tačiau ieškant kanalų meta NO SIGNAL :/ blazeDTV neranda visai kanalų. Mėginau perkišt kitur tačiau nieko :/ Gal dar turit kokių patarimų?

Neprisijungęs jonasz11

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 9
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: HDTV USB DVB-T
« Atsakymas #12 Įrašytas: 2011-05-18 15:14:06 »
Šiandien aš ir tokį gavau, bandžiau į lauką nešt tą anteną vistiek gaunu NO SIGNAL :

Neprisijungęs tomas215

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 8
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: HDTV USB DVB-T
« Atsakymas #13 Įrašytas: 2011-06-13 14:21:58 »
Praėjo nemažai laiko per kurį sugebėjau pašalint daugumą problemų. Taigi jai kam šis tuneris neveikia:

* Nusiperkam kabeliuką
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330427711978&ssPageName=STRK:MEWNX:IT


* Gaunam "Lenkišką anteną"
http://www.tradingstar.lt/antena.jpg ir žinoma iškeliam.


* Nusiperkam Antenos stiprintuvą
http://www.evita.lt/products/17558.jpg pajungiam prie antenos


* Perkam, maitblokį
http://www.sirenitas.lt/getImage.php?pic=ANTMAITBLRE.jpg&sub=1&type=1


* Viską sujungiam ir toliau darom viską kas pasakyta čia:
http://forum.radiocool.lt/index.php?topic=340.0



O su ta defaultinia antenėle net nesvajoti ką nors pagauti :DD.

Viskas būtų gerai tačiau dažnai man pačiam ryšys (Q) trūkinėja ir nežinau kodėl. Nuo 10 iki 80 ir taip šokinėja pastoviai, pajudinus patį matiblokį kur kišas į pc kartais suveikia. O kartais iš vis, vos įsijungus rodo ant 100. Ir neaišku kas blogai.
« Paskutinį kartą keitė: 2011-06-13 14:25:19 sukūrė tomas215 »

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: HDTV USB DVB-T
« Atsakymas #14 Įrašytas: 2011-06-14 22:30:29 »
Praėjo nemažai laiko per kurį sugebėjau pašalint daugumą problemų. Taigi jai kam šis tuneris neveikia:

...

Viskas būtų gerai tačiau dažnai man pačiam ryšys (Q) trūkinėja ir nežinau kodėl. Nuo 10 iki 80 ir taip šokinėja pastoviai, pajudinus patį matiblokį kur kišas į pc kartais suveikia. O kartais iš vis, vos įsijungus rodo ant 100. Ir neaišku kas blogai.

Pertikrink viską, ar viskas gerai prisukta, priveržta.
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume