DVB-T

Autorius Tema: isorinis digital+analog imtuvas jungiamas prie monitoriaus?  (Skaityta 7259 kartus)

Neprisijungęs geduxk

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 68
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
isorinis digital+analog imtuvas jungiamas prie monitoriaus?
« Įrašytas: 2007-12-31 02:00:05 »
AverTV STB7 reikai kazko panasaus i si zaisliuka tik kad jis skaitmenak tik ima o dar pas mano drauga jos nera bus 2009 gale tai reik kad butu dar analogas laikinai jame o jis nori jungti ant monitoriaus todel reikai butinai akd butu isejimas i monitoriu gal ka patarsit iskiuiciau enta tik si skaitmenini radau be analogo :(

Neprisijungęs Milvis

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 85
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: isorinis digital+analog imtuvas jungiamas prie monitoriaus?
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2007-12-31 11:30:27 »
Kazkodel tie isoriniai dabar ner populiarus, matyt del aukstos kainos. Ir nemanau kad verta moket 600lt uz daikta, kuris tau rodys tv zymiai blogiau nei televizorius uz 600lt. Nemaciau ir as dabar tu hibridiniu imtuvu, arba analog arba digital visur, ir tai dar klausimas ar tie isoriniai digital kanors rodytu lietuvoje nes prie pc ju neprijungsi, nauju codeku nesumesi...

Neprisijungęs geduxk

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 68
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: isorinis digital+analog imtuvas jungiamas prie monitoriaus?
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2007-12-31 12:31:47 »
tai sakai kad tie isoriniai kur teo dabar siulo antzemininius imtuvus na aplamai ir senukai siulo jungti prie paprasto tv ar moniko lieviau rodys negu tv su integruotu dvb-t? 
ir man dar ce klausimas tuos tiunerius kur i pc statai galima upgreidinti kad kita kuoduote suprastu ar kaip?

Neprisijungęs Milvis

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 85
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: isorinis digital+analog imtuvas jungiamas prie monitoriaus?
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2007-12-31 16:11:37 »
Ne, as sakau kad su tais kur i kompa dedas tai galima zaist installiuojant programas codekus ir susiderint kad rodytu skaitmenine ir analogine be problemu (siame forume jau tai mineta nekart) aisku tam reikia jau neblogo kompiuterio. O TEO bei sekuku platinamos dezutes skaitmenine TV turetu neprasciau rodyt bet jie atrodo analogines nerodo (ir lyg girdejau kad jie letokai kanalus perjungineja). Ir isvis tie isoriniai TV tuneriai kur jungias prie monitoriaus analogine rodo nekaip, kaip sakiau analoginei tv geriausia paprastas televizorius, o skaitmenine norint ziuret pakanka nusipirkt dezute kokias siulo TEO mikrovisata ar senukai. As dar palaukciau kol perkyboj atsiras kokybiskesniu tv priedeliu.

Neprisijungęs geduxk

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 68
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: isorinis digital+analog imtuvas jungiamas prie monitoriaus?
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2008-01-01 02:06:11 »
na ko gero as ir galvoju palaukti kol pasiulis ka gero o i pc sakau kisti avermedia koki nors produkta reiktu bet klausimas jai i pc isidesiu kaip ta reikala paserinti telikiui? ne tik per pc ziuret?

Neprisijungęs Arrturas

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 26
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: isorinis digital+analog imtuvas jungiamas prie monitoriaus?
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2008-01-05 21:30:13 »
Pasherint visai nesunku. Svarbiausia, kad butu tam skirtos jungtys. tada tau reikia specialaus laido, kuri gali rasti daugelyje parduotuviu (pvz bms ar kokioj elektronikos parduotuveje). Griztant prie jungciu...pavyzdziui pas mane  laptope yra vga-out ir s-video jungtys. as naudoju pastaraja jungti vaizdui perduoti i tv. Paciame televizoriuje taip pat turi buti jungtis, pvz vga-in (pas mane ant tv raso PC-in), s-video arba senesniuose tv buna tik tos trys tokios kur kartu naudojamos, raudona balta ir geltona jungtis angliskai vadinasi "composite video". pats naudoju s-video laida kur abiejuose galuose toks kištukas: http://www.optimization-world.com/uploads/images/products/svid_large.jpg  Taciau jei noresi girdeti garsa per tv, o ne per kompiuterio kolonkes, tai prireiks papildomo laido. kaip del garso naudojant composite video laida nzn, nes ten berods skiriasi "veikimo" principas, nes ateina ir garso signalas, nzn, bijau sumeluot. Pasiteirauk rimtesneje parduotuveje ir tau patars. tik pries tai susizinok kokios jungtys yra ant PC ir TV. www.optimization-world.com cia gali uzmest aki i jungtis, jei kartais sunkiai gaudaisi tuose reikaluose.
Ir dar vienas patarimas. pirk toki laida, kad jo jungtys tiktu ivairiems televizoriams, aisku jei turi kelis televizorius, nes gal kada noresi ziuret tv per kita televizoriu.