Autorius Tema: Seltekos .ts formatas  (Skaityta 7134 kartus)

Neprisijungęs Donciuz

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 15
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Seltekos .ts formatas
« Įrašytas: 2010-05-22 22:16:06 »
Sveiki , esu nusipirkęs tv pridelį Selteka tc-402 , naudoju Mikrovisatos skaitmeninei antžeminei televizijai , įrašinėja jis .ts formatu , gal kas žinot kaip paleisti ? kiek googlinau tai visur isknisau visokiu kodeku parsisiunciau nepaleidzia , o jei į konverterį įdėdinėju tai neatpažįsta , video įrašo 3 failais , t.y. : .ts pats video , ir 2 failiukai "ts.ca" ir "ts.idx"
"

Neprisijungęs batmanas

  • Patyręs dalyvis
  • ***
  • Įrašai: 156
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Seltekos .ts formatas
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2010-05-22 23:28:15 »
Kad man atrodo Seltekos TS įrašai niekuo nesiskiria nuo kitų. Tie papildomi failiukai iš esmės nereikalingi, ten tikriausiai saugo laidos pavadinimą ar panašiai.

Bent jau aš TS failus žiūriu su MPC Homecinema + ffdshow + Haali splitter. Na ištikrųjų su šita kombinacija viską žiūriu. :) Šiaip daug kas tą TS turėtų grot, pvz VLC groja.

Neprisijungęs Soliaris

  • Sr. Member
  • ****
  • Įrašai: 286
  • Karma: +8/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: Seltekos .ts formatas
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2010-05-23 10:32:06 »
Susidėk K-Lite Mega Codec Pack ir viską rodys.

Neprisijungęs Donciuz

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 15
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Seltekos .ts formatas
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2010-05-23 11:23:54 »
Susidėk K-Lite Mega Codec Pack ir viską rodys.

Įsirašiau  ta k-lite mega packa , pries tai aisku svariai pasiule istrint paprasta k-lite full ... ir va paleidziant per classic ka meta ( vlc ir wmp nerodo isvis ) http://yfrog.com/6pnerodoj

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: Seltekos .ts formatas
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2010-05-23 12:10:17 »
Įrašyk trumpą įrašą ir įkelk kur nors. Pažiūrėsim ar mums rodys.
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Neprisijungęs Donciuz

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 15
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Seltekos .ts formatas
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2010-05-23 14:47:35 »

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: Seltekos .ts formatas
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2010-05-23 21:40:50 »
Neatkreipiau pirmai gerai dėmesio, jog Mikrovisatos tv. Kanalai perduodami koduoti, todėl tikriausiai ir įrašas kuoduotas, tad jį galima peržiūrėti tik su tiuneriu ir Conax kortele. Pabandyk ją išimti, tada turėtų nerodyti įrašo.
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Neprisijungęs Donciuz

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 15
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Seltekos .ts formatas
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2010-05-24 10:16:37 »
Gal tu ir teisus ,gal dėlto ir nerodo per pc , bet be kortelės tai koduoto kanalo įrašą rodo ...

Neprisijungęs Ar

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 30
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Seltekos .ts formatas
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2010-05-24 16:06:41 »
Gal tu ir teisus ,gal dėlto ir nerodo per pc , bet be kortelės tai koduoto kanalo įrašą rodo ...

nes visa dekodavimo informacija yra faile *.ts.ca

Neprisijungęs Donciuz

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 15
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Seltekos .ts formatas
« Atsakymas #9 Įrašytas: 2010-05-24 17:26:00 »
Aisku , dekui uz info .. gaila ..
« Paskutinį kartą keitė: 2010-05-24 17:32:43 sukūrė Donciuz »